sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Sazi, nič se ti ne sekiraj zame, jaz do zadnjič do tvoje ponudbe sploh nisem razmišljala o tem teku. Lej, če se katera iz RR javi, bi res lahko šla, čas imam, voljo tudi , ampak ne bo hudega, če ne grem. Bom šla pa mogoče z otroci peš en del poti - a je to isti dan? Torej, kar ti se odloči, ni panike res. OK, počakam vseeno še kak dan, če se še katera opogumi. Drugače se res pridružim svakinji in njeni prijateljici. Ja, to je isti dan kot pohod. Če nam letost ne rata, pa mogoče naslednje leto - drugače mislim, da ni nekih ekipnih tekov, da bi se kje drugje lahko združile. Sem najprej mislila, da bi se lahko spoznale mogoče na teku žensk, pa letos ne grem (se mi pokrivaz drugo tekmo). Včeraj sem šla prvič v življenju na krvodajalsko in sem dala 4,5 deci, bom imela zdaj par dni pavze verjetno , da se mi eritrociti delno regenerirajo, se mi zdi, da sem danes kar malce švoh v stoječem stanju. Ima kater kaj izkušenj, kako to vpliva na tek v prvih dneh? Žal izkušen, kako to vpliva na tek, nimam. Sem pred veliko leti bila na krvodajaski, pa je bil to ful prevelik šok za moje telo. Takrat sem si rekla, da če bi bili zadovoljni s 3 dcl, bi akoj šla, da pol litra pa ne morem. No, zdaj imam itak visok pritisk in sem na zdravilih, tako da verjetno niti nisem več primerna za krvodajalko Glede opreme. Hlače imam v glavnem kupljene v trgovinah s športno opremo (že najdem kakšno akcijo), majčk imam pa polno takih s prireditev, ki so večinoma neke noname in so čisto fajn. Iz Hoferja imam nekaj drugih zadev, pa so vse čisto fajn. Odsevna črta je pa tudi meni na enih adidas hlačah odsotpila (mogoče sem jih kdaj narobe prala - so že bolj v letih).
|