princess13 -> RE: **Noseče Štajerke** (10.12.2012 16:55:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: me83 Sem nekako pozabila sporocit, da se mi ze vec kot 1m cartamo doma,... Pdp sem imela 28.11, rodila pa 3.11 v 36 tednu :))) smo pa drugace super, lepo napredujemo (v 4 tednih in pol je pridobil 1.4 kg), se samo dojimo. Trenutno se najvec ukvarjamo s krceki in nocnim ne/spanjem :) ce ima kdo kak pameten nasvet se priporocam :) Čestitke!! [sm=bravo.gif] Kako pa ja sinčeku ime? Ko boš utegnila, pa napiši kako je potekal porod. Tak veš, da smo radovedne [sm=smiley36.gif] Glede krčekov - itak vemo, da vsakemu otroku različno pomaga. Jaz sem po nasvetu kolegice iz foruma probala ColiPrev in ti lahko garantiram, da tisti teden, ko je dobival te kapljice, niti 1x ni histerično jokal, ni ga zvijalo, kakal je po 3x na dan, spal več ur skupaj...v glavnem tisti teden je bil perfect. Je pa tako, da te kapljice niso poceni (mislim, da okrog 13€) in moraš mu jih dajat pri vsakem obroku (porabiš jih nekje v tednu dni). Zdaj, ko mi jih je zmanjkalo, so se krčki vrnili, kaka samo 1x na dan, spi kakšno uro, potem pa jok... [sm=smiley13.gif] Razmišljam, da bi še 1x probala s temi ColiPrev... Ti si probala katere dajat?
|
|
|
|