vesper -> RE: **Noseče Štajerke** (18.11.2012 9:39:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica HelenaLena, to je najlepši čas?! Mislim, da je najlepši čas nosečnosti že za mano [sm=smiley36.gif]. Ne morem sedet, ne morem vstat, hodim kot raca, ne morem spat, zatekam, križ me boli in trebuh mi otrdeva. Ni najlepši čas, vsaj zame ne, komaj čakam da spoznam svojo štručko. Upam, da se bosta vidva pozdravila in to kmalu! Ana88, čestitke za zdravo pupiko! Jaz nosim bundo kar od mojega (pa še ta mi je zadnje čase čez trebuh tesna), tako da ti ne znam svetovati...mogoče kak Kik ali New yorker, poceni XL bunda [sm=smiley36.gif] sem se zdaj nasmejala HeLenčica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Namreč meni se dogaja isto, ko mi kera reče to je najlepši čas, bi jo najraje kr vgriznila. [sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] Si mislim, al je že pozabila kako je bilo, al me tolaži, al laže, al pa je robot [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ker mene zadnji mesec ubija. Saj sem zelo vesela, da je z mojo pikico vse super, ampak jaz pa sem čist adijo. [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|