katniss -> RE: Aprilčice 2013 (14.11.2012 11:18:47)
|
Pri nas je bilo tako, da je bil namen vozicek kupit iz druge roke. Ko sva gledala cene, se nama je kr malo zavrtelo, ker je to res ze ena taka mini investicija. Glede na to, da pa samo moz dela, pa sva zelela se malo prisparati. No, pa se je pojavila ponudba za vozicek, kjer si poleg kompletnega vozicka, dobil se lupinico in stolcek za dojencka. Pa sva malce racunala in preracunala, da bi se nama na koncu poznalo mogoce nekje do 100€, ce bi res imela sreco z second-hand vozickom... No potem pa je se moja babica rekla, da bo pa ona dala za vozicek[sm=smiley1.gif] Zibko dobim mojo staro (v bistvu jo je ze mama imela). Za posteljico in ostalo otrosko opremo se je pa druga babica javila... [sm=smiley1.gif] Se pozna, da je to prvi vnuk na obeh straneh! Midva sama bi verjetno iskala alternativne resitve, zdaj se pa res veselim, da bo vse novo in bova lahko se uporabila se v prihodnosti. Glede plenick sem tudi jaz razmisljala... Predvsem glede na to, da bom doma in imela verjetno dovolj casa, sem zelela preizkusit pralne. Problem je samo, da je tukaj pri nas res loterija z vremenom, tako da bi susenje predstavljalo izziv. Denarja za susilec pac trenutno ni, tudi ne vidim, da bi ga kdaj v prihodnosti nacrtovala, tako da bova verjetno kar na pamperskah in podobnih pristala. Sem gledala sicer plenicke, ki so kozi in okolju bolj prijazne, tako da bom verjetno sla kr vse po vrsti sprobat, pa bomo videli katere bo mala ritka najboljse sprejela. [sm=smiley1.gif] Takole, zdaj pa mislim, da je cas, da si naredim nekaj za jest... in se sprehodim do mesta. Bom sla v knjiznico malo casopise in revije brat. Sem zadnje dva tedna brala samo revije za starse in za nosecnice! Si morem pred jezikovnim izpitom se malo razsirit besedni zaklad... pa tudi pasalo se bo razgibat. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|