|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
27.9.2012 10:01:27   
cvekica
Aha lepo, da nisem edina. user posted image Hvala za info doberdanuser posted image
No jaz grem pa že iz 13 v 14 teden, in morem rečt da je moje počutje odlično.
Nič več slabosti, utrujenosti....user posted image . Se prau fajn počutim.
No upam, da bo tudi vam ostalim kmalu bolše. user posted image .

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.9.2012 10:07:10   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Dolenjska

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
anonimna Ana, 32, 1user posted image
katniss, 26

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12

9.4.
trixxy
lepjedan, 27, Ljubljana

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image
Tippi, 39, Ljubljana, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
anonimna88, 27, 1user posted image

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27

19.4.
Dijana_86

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska

23.4.
erikka, Štajerska

24.4.
summer11, 31, 1user posted image

25.4.
chatarinchy, 23, Gorenjska
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

26.4.
PrincipesaD

28.4.
klavdyk, 2user posted image

29.4.
anonimnauser posted image , 2user posted image

x.4.
PikicaStonoga
mijska
jeanitte
**axa**
pramsky, 23
Nena lena, 1user posted image

Naslednji pregledi – 1. pregled (1P), 2. pregled (2P), nuhalna svetlina (NS)
27.9.
*lala*, 2P
lepjedan, NS
1.10.
anonimna Ana, 2P
izalina, NS
anonimna88, NS
2.10.
skorpijonka3
3.10.
Sisy, NS
4.10.
Dijana_86
5.10.
*Lila, NS
10.10.
Tippi, 4P
anonimnauser posted image ,NS
sarcy21, NS
11.10.
Rozica983, 2P
sarcy21, 2P
katniss, 4P
14.10.
oska, 2P
15.10.
doberdan, 2P
Sisy, 2P
1bebika, 2P
16.10.
trixxy, 2P
Tippi, AC
Pulha, 3P
chatarinchy, NS
18.10.
anonimnauser posted image , 2P
22.10.
klavdyk, 2P
25.10.
izalina

Skupaj nas je: 53

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic

< Sporočilo je popravil doberdan -- 27.9.2012 10:11:49 >

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.9.2012 11:15:45   
katrin***
Hej moje čvekice,

zelo lepo vas je brati, da vam gre odlično ter da vaše pikice izredno lepo rastejo, srčki bijejo na polno user posted image

Tippi...super za NS...sedaj pa samo brez slabosti naprej a ne user posted image

Midva greva dalje novim bojem naproti in hvala bogu, da sva oba sedajle v totalni gužvi s službo, poroko, tamalo,...da nimava časa misliti na kaj drugega. V velikem upanju da se je vmes kaj prijelo user posted image /user posted image  Sprva sem bila o.k potem pa je prišlo vse za  mano čez dober teden...huda, žalostna izkušnja vendar morava naprej, ker se nama lahko od tega še zmeša. Na tistem pregledu pri nadomestni G čez teden dni ko sem bila na urgenci mi je povedala da so jajčniki super, vse se je sčistilo in da lahko greva čez 14 dni v akcijo user posted image user posted image   No, akcija je bila sedaj pa čakamo, če smo res zadeli dan O oziroma vsaj približno tam nekje okoli, ker sedaj pojma nimam kdaj bi mogla M priti ipd.

Držite pesti da se čimprej pridružim nosečkam in vas definitivno pridem še kaj pogledati. Pa čestitke vsem novim nosečkam srečkam user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.9.2012 11:30:54   
Tippi
Nadine čestitke tudi tebi za dobro opravljeno NS! člouk res lažje diha user posted image

Hvala tud vsem ostalim, da delite veselje z mano! Zlate ste user posted image

Skrajni čas je, da se zaključijo slabosti, sploh pri tistih revicah, ki vsakodnevno bruhajo. prav bogice ste, in res vam želim, da se to čim prej neha user posted image počasi bo čas, da se začnemo zgovarjat o imenih, vozičkih in ostalih bolj prijetnih stvareh. torej slabosti stran! user posted image

čestitam novim srečkam nosečkam in katrin, zate stiskam pestke, da bo uzrla težko pričakovani plusek in da bo šlo tokrat vse gladko. Enako želim tud urši in ostalim.

zdaj pa grem kuhat rižoto, dokler sem še sposobna user posted image počasi mi bo glavo razneslo user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.9.2012 11:51:08   
katrin***
tippi...hvala res....in ja tudi naši anonimni Urši želim čimprejšnji plusek ter vsem ostalim ki so odšle s foruma Aprilčic.

No kar začnite z imeno bom sigurno špegala user posted image user posted image user posted image

Sem imela res gužvo zadnja dva tedna sedaj bom bolj pogosto vas prišla pogledat...če smem seveda user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.9.2012 11:58:47   
Anonimen
men je pa slabo ..... pa sam mal sem bruhala aaaaaaaaa kdaj bo že tega konec???
ravno pojedla kosilo, bolje da ne bi, karkoli pojem, mi ne paše! :( vzamem AB in v ležečega čakat, da me mine! grrrruser posted image
Ana

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.9.2012 12:15:15   
klavdyk
hej,
katnis-no tej pa nisem edina, ko ne grem na ns. sem bila pri prvem, pa sem imela 1/900 pa še nekaj pa sem bila čist paf, ker so vse imele boljše razmerje in me je skoz "grizlo" in čist panična sem bila. no pri drugem, mi je moja gin. sama pogledala nosno kost in je zgledalo vse ok ( ni imela licence), no sedaj pa tega ne dela več in bi se mogla nekam drugam naročiti. in ker ne vem, kaj bi v tem primeru, da bi bla verjetnost okoli ne vem 1/400, AC ti ne pripada in kaj, bi si sama plačevala zato, da bi bila pomirjena? ne vem. zdaj pa kot si ti rekla, bomo počakali do morgologije in upali, da je vse ok user posted image user posted image
drugače pa še vedno mi je tako salbo...grozno, zdaj se mi še vrti zraven, tako da bolj kot ne počivam. sreča, da sta tamaladva vsaj dop v vrtcu, da se dop spočijem, pop je pa divjeuser posted image user posted image
nič grem kosilo kuhat. lep dan še naprej

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.9.2012 13:09:16   
Rozica983
Pozdravljene tudi v mojem imenu. Naj sporočim, da je tudi za nama NS (torek). Oba vesela, ker je vse OK. Bila pri Pušenjaku. Tip meni osebno ni nič posebnega, prav veliko ni govoril zraven ko smo gledali malo čudo. Je pa velik že 7 cm, prav lepa oblika glave, rokic, nogic...full lepo, res. Predlagal mi je še nek dodaten krvni test, pa ga nisem vzela, ker hočejo da se samo plačuje plačuje vsako stvar. Potrdil je da je izvid DOBER in da ni kaj za skrbet. Je pa pokazalo 1:744. CD nisva kupila, za kar se mi zdi spet zapravljanje denarja. Dobiš slikico in to je meni čisto dovolj. Potem pa naprej, povedati domov staršem, sestri...veselje pa tako, da smo kar jokali :)) full lepo. Včeraj zvedel tudi glavni šef, no, pa je čisto lepo pozitivno sprejel, čeprav sva v firmi 2, ki odhajava na približen datum. Bomo pač vzeli študentke. :))
Zdaj pa naprej, naslendji pregled pri svoji G imam 11.10. Ne morem verjet, da je 1. trimesečje že za mano. Wow.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.9.2012 13:09:48   
PrincipesaD
Punce dajte nas kontaktirat na privat in pridite čvekat na FB, smo zelo aktivne, poleg tega skupina je zagotovo skrita in vas noben ne vidi.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.9.2012 13:22:47   
minka tonka
Ojla, punce!
Malce sem vas "zanemarila", ampak ne namenoma. Sinko mi je namreč zbolel, že od nedelje ga kuha vročina, pa zbijamo, nosek pucamo, hodimo k zdravnici spimo katastrofalno ... Danes greva spet k pediatrinji in upam, da bo kaj zgruntala, ker enostavno ne vem več kaj naj ... Tako bogi je ... Pa danes je še kar, prejšnji dnevi so bli pa grozni. Zdle malo spi, tk da sem na hitr skočila mal pogledat, kaj dogaja. Vsega mi itak ne bo uspelo pregledat, bom pa upam enkrat ...
Slabosti so še kar, zdaj sem še prehlajena in je še slabš, mi še manj stvari paše in na sploh po vsem mi je slabo user posted image . Čakam, da bo oktober, potem pa kmalu NS :). Imena imena, to sem zasledila user posted image . Midva mava že skorej zbrano (že od prej), sm za punčko bi se rada še malo spogajala user posted image .

Fajn bodite!

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu PrincipesaD)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.9.2012 13:35:28   
Anonimen
minkatonka, naj se čim prej poudravi, da bo življenje spet v ustaljenih trnicah ...

jaz sem malo boljše ;) sem uspela pregledat načrt za naš vrt in preačunat, koliko me bo stalo, če hočem zdaj v jeseni kaj zasadit ... :) sam še možeka prepričam, da mi vse to zmoremo, ker pravi, da ni letos v proračunu rožic hihi ... ma kaj ne :) 2x bom lepo pogledala, pa mi bo uspelo ;)

šibam zdaj nekej pojest spet, pa še kak urca, potem pa gremo do mojih končno, da povemo ;) se FULLLLL veselim :)))))
Ana

(odgovor članu minka tonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.9.2012 13:35:42   
Anonimen
Dan!

Uf, koliko NS je že za nami! Super, in sami super rezultati user posted image

Jaz pa trenutno uživam doma, kosilo se kuha, sem šla malo prej iz službe, zdaj grem pa mal kavč speglat user posted image

Naj pa tudi jaz povem, da so slabosti še zjutraj, čez dan pa kakor je, včasih jih tudi ni. Tako da se res izboljšujeuser posted image

Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.9.2012 13:38:45   
klavdyk
Principessa si dobila moj zs?

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.9.2012 14:15:50   
PrincipesaD
Žal nič ni, poskusi še 1x!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.9.2012 14:28:08   
Anonimen
Najprev čestitke vsem  ki mate že mimo NS.....  zdej pa uživajte....user posted image

No jst mam pa en majčken problem. Danes se mi je pojavil bli tok... no sej ga mam skos po mal ampak danes se mi zdi da ga mam zeloo veliko.. jejjj skos hodm na wc ker mi daje zlo čudn občitek. Zgleda samo tko, da mam bl mokre hlačkeuser posted image  
A je mele katera tudi te probleme?

Anonimna 88

Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.9.2012 14:32:25   
*črna vdova*
Rada bi se zahvalila nekaterim srečkam nosečkam, da so nas (tiste, ki smo doživele SS) tako zahrbtno odj***** na Facebooku! Nimam besed.. Kaj smo vam storile žalega?? Veselile smo se z vami.

Potem pa pridete z izjavo, da bi se lahko same odstranile iz skupine, da tak nima smisla da smo noter. Kako prijazno od vas! No, sedaj pa imate tak čisto novo, "SVOJO" skupino, ki je samo za izbrane.

In ravno tiste, od katerih smo najmanj pričakovale. Hvala Katarina Kostanjšek!

< Sporočilo je popravil *črna vdova* -- 27.9.2012 14:33:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.9.2012 14:32:53   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najprev čestitke vsem  ki mate že mimo NS.....  zdej pa uživajte....user posted image

No jst mam pa en majčken problem. Danes se mi je pojavil bli tok... no sej ga mam skos po mal ampak danes se mi zdi da ga mam zeloo veliko.. jejjj skos hodm na wc ker mi daje zlo čudn občitek. Zgleda samo tko, da mam bl mokre hlačkeuser posted image  
A je mele katera tudi te probleme?

Anonimna 88

ravno s stranišča in razmišljam, kako non stop perem, ker se preoblačim, ker mi gre ta "beli tok" na živce!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.9.2012 14:51:57   
*lala*
*črna vdova* tole bom pa jst komentirala....tole kar si napisala ni res, nismo vas od*****e! ustvarile smo si skupino...novo za nas ki imamo še sončke....ne z namenom da bi vas odstranile, ampak ker vemo da vam je težko zaradi izgube!user posted image
če bi hotele bit tako zlobne bi vas odstranile...oz. bi se odstranile same...tko pa smo ostale v skupini, poleg pa imele še svojo...kar se nam ne zdi nič zlobnega!!!!!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.9.2012 15:00:47   
katniss
Anonimna88: jaz imam to ze od vsega zacetka... Kak dan manj, kak dan vec. Sem vprasala posebej ce je to kaj nevarnega pa so rekli da ne. Dokler ti pac ne spremeni barve, vonja je vse normalno. Zleze v noznici bolj delujejo zaradi povecanega pretoka krvi. Mam pa tudi jaz vcasih obcutek, da sem se 'polulala' user posted image
Ni pa fajn obcutek, ko stalno mislis, da je kaj narobe...

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.9.2012 15:04:08   
Rozica983
Ali imamo na FB-ju še kakšno novo skupino kot nekatere pišejo poleg APRILČICE 2013?

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.9.2012 15:05:24   
Rozica983
Zakaj ste ustvarile sploh novo skupino? To mi ni jasno? Delamo neke razlike, al kako?

(odgovor članu Rozica983)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.9.2012 15:32:52   
*Lila
Punce vsem čestitke za lepe novice na NS user posted image Jaz jo še bolj komaj čakam, ko berem te vaše komantarje.. Še en teden user posted image Zdaj pa res lahko lažje zadihate tiste, ki ste dale to skozi user posted image

Jaz sem dobila pa nov hobi na bolniški - puzzle user posted image Imam ene nove z 2000 koščki, tako da je idealno vreme in čas, da se malo zamotim. Ne spomnim se, kdaj sem jih nazadnje sestavljala user posted image Čeprav moram priznati, da nimam veliko potrpljenja user posted image

Povečan beli tok je normalen v nosečnosti. Sem tudi jaz vprašala G, ko sem bila na pregledu in je rekla, da ni panike. Je pa včasih nadležno, ker imam tudi jaz "moker" občutek user posted image

Tistim, ki ste bolne, prehlajene ali imate bolne malčke želim čim več vitaminčkov in čim hitrejše okrevanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.9.2012 17:38:00   
klavdyk
PrincipesaD poslala še enkrat-mislim da sedaj bouser posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.9.2012 17:51:37   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

men je pa slabo ..... pa sam mal sem bruhala aaaaaaaaa kdaj bo že tega konec???
ravno pojedla kosilo, bolje da ne bi, karkoli pojem, mi ne paše! :( vzamem AB in v ležečega čakat, da me mine! grrrruser posted image
Ana

Joj ti si pa res boga noooo user posted image

A katero ubijalsko boli glava? jaz ne vem več kaj narest. prov napad hudega glavobola imam že od zjutraj. sem pojedla lekadol v prahu, pa je mogoče za mišji repek boljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.9.2012 17:53:58   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Pozdravljene tudi v mojem imenu. Naj sporočim, da je tudi za nama NS (torek). Oba vesela, ker je vse OK. Bila pri Pušenjaku. Tip meni osebno ni nič posebnega, prav veliko ni govoril zraven ko smo gledali malo čudo. Je pa velik že 7 cm, prav lepa oblika glave, rokic, nogic...full lepo, res. Predlagal mi je še nek dodaten krvni test, pa ga nisem vzela, ker hočejo da se samo plačuje plačuje vsako stvar. Potrdil je da je izvid DOBER in da ni kaj za skrbet. Je pa pokazalo 1:744. CD nisva kupila, za kar se mi zdi spet zapravljanje denarja. Dobiš slikico in to je meni čisto dovolj. Potem pa naprej, povedati domov staršem, sestri...veselje pa tako, da smo kar jokali :)) full lepo. Včeraj zvedel tudi glavni šef, no, pa je čisto lepo pozitivno sprejel, čeprav sva v firmi 2, ki odhajava na približen datum. Bomo pač vzeli študentke. :))
Zdaj pa naprej, naslendji pregled pri svoji G imam 11.10. Ne morem verjet, da je 1. trimesečje že za mano. Wow.

Ooooo super! same lepe novičike! sem pa presenečena nad tvojimopisom pušenjaka. jaz ga še nisem videla, ampak ga ženske ful hvalijo. bom ga pa imela priložnost spoznat konc oktobra, ker mi bo on delal AC.user posted image midva tud nisva vzela cd-ja. itak je mali miroval, tako da ne bi imela nič od njega. slikce nama zadostujejo!

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.