katniss
|
Dobro jutro cvekice klavdyk: Tudi jaz se nisem odlocila za nuhalno. Z mozem sva se pogovarjala o tem in prisla do zakljucka, da so glede na to moja leta, moznost ze tako nizke in da sva zadovoljna s tem, tako kot je. Tukaj ti pac ponudijo to kot dodatno moznost hkrati pa povejo, da je v bistvu bolj pomembna morfologija, tako da zdaj cakava na to. To pa je se cas.. Soncnica12: Jaz morem vsako popoldne obvezno dremat. Trikrat na teden hodim na jezikovni tecaj, vstajam ob 5.30 (vcasih se zbudim ob 4h in potem gledam v strop grrr!) potem pa sem cel dan unicena. Ko pridem domov, se zvalim v posteljo in spim tako trdno, da me verjetno tudi potres ne bi zbudil. Tolazim se, da bo pa to verjetno kmalu mimo, glede na to, da bom jutri noseca polnih 13 tednov! nadinne: Skoda, da se ljudje ne veselijo takih stvari ampak, da na vse gledajo super racionalno. Sicer pa, glavno, da imata vidva pikico rada in da boste skupaj uzivali. Jaz sem se tudi malce bala kako bo, glede na to, da sem komaj dostudirala, sluzbe pa se nisem uspela najti... Pa so dejansko bili vsi navduseni, kako bo fajn, da bom pa zdaj res imela veliko casa zase in za otrocka. izalina: cestitke za nadaljni studij! Kam pa si se vpisala, ce ni skrivnost? Tippi: super novicke Sem vesela zate, da so bili rezultati ugodni! Jaz sem se ze veselila, da so slabosti pojenjale, dokler me mi vceraj spet napadlo... Danes zgleda, da se je dan bolje zacel, tako da bom mogoce celo bolj produktivna. Bomo videli. Me vcasih malo ljubosumje daje, ko vidim vse nosecke okoli, ki ze imajo lepe trebuscke mene pa se vedno skrbi na trenutke, ce je s pikico vse vredu... Sej ni razloga, da ne bi bilo ampak sem malce bolj zaskrbljene sorte (moj dragi pravi, da bi verjetno zmagala na olimpijskih, ce bi bile taksne sorte!). Komaj cakam naslednji pregled, ki je sicer se dva tedna stran ampak do takrat se bo mogoce tudi ze kaj poznalo upam! Lep dan vam zelim!
|