|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
26.9.2012 13:39:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

[
Imam še eno vprašanje, a ve normalno seksate? Pri meni ni neke velike želje pa tudi imam kar strah. Tega prvič ni bilo. Upam da je to vse še začetna faza in hormoni itd.

Jaz bi, pa lušta se mi tud, pa straha nimam ... sam SE MI NE DA, NE LJUBI, NI ENERGIJE .... Grrrrrrrrr ...user posted image
Ana

(odgovor članu doberdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
26.9.2012 13:46:58   
Cherish
Tudi jaz spijem eno kavico na dan, že zaradi pritiska, in mi je takoj boljše, če ne kar glava boli... Kako lepo za vse, ki ste že dale skozi NS, jaz jo imam čez en teden in že komaj čakam user posted image

Sem pa verjetno zaenkrat tu edina z dvojčki, ne? A je še katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
26.9.2012 13:49:31   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

[
Imam še eno vprašanje, a ve normalno seksate? Pri meni ni neke velike želje pa tudi imam kar strah. Tega prvič ni bilo. Upam da je to vse še začetna faza in hormoni itd.

Jaz bi, pa lušta se mi tud, pa straha nimam ... sam SE MI NE DA, NE LJUBI, NI ENERGIJE .... Grrrrrrrrr ...user posted image
Ana

Ana ti pa si naspidirana, zgleda do so slabosti mal popustile user posted image upam, da te dokončno zapustijo, in to kmalu!! navijam. vuf vuf vuf user posted image

Midva sva bila pa kar aktivna na začetku, zdaj pa že lep čas nič. vmes sva se mal po pubertetniško šlatala user posted image , ampak ljubila se pa nisva. preveč sem utrujena in slabotna. lubi pa potem tud nč ne namiguje, ampak kar zaspiva en drugemu v žlički, pa je dan mimo. jaz upam, da bom v kratkem spet bolj energetsko polna in da se bo tud želja vrnila. user posted image no, fer bi blo, do naju obeh user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 26.9.2012 13:50:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
26.9.2012 13:52:55   
Tippi
Sem pa verjetno zaenkrat tu edina z dvojčki, ne? A je še katera?

Ja res si edina, in jaz sem prov ponosna, da imamo med aprilčicami dvojno srečko nosečko user posted image

Pravijo da na NS najbolj z zagotovostjo vidijo če sta dva. no, jaz bom danes zvedala zasigurno. še imaš šansko, da ne boš osamljena dvojna srečka. nuhalno imamo prihajajoče dneve in tedne kar nekaj aprilčic user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
26.9.2012 17:16:01   
Anonimen
Hej!

Soseda mi je vzela mulčke in so šli na sprehod user posted image ja prav, a ne user posted image
Porod - saj vem da boli in vse, ampak je pa to nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi (potem ko je za tabo seveda user posted image ) in ne vem zakaj jaz z veseljem gledam te odajeuser posted image user posted image
Seks - uf ja, jaz pa biuser posted image samo res velikokrat utrujenost premaga tisto željo. Čeprav mi pa v user posted image še bolj paše kot ponavadi. user posted image Zdaj že v 3. to potrjujem user posted image
Ana, upam da je zobobol kaj minil!

Tako sem zaspanaaaaa user posted image komaj gledam. delat se mi pa tudi nič ne da... kaj bi dala da bi imela 1 dan samo za poležavanje... uf, praznik!

Se beremo!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
26.9.2012 17:56:27   
Anonimen

jaz pa danes že cel dan poležavam, pa si mislim, kaj bi dala da bi bla zdrava ... vmes popoldne je za trenutek popustil in zobobol in glavobol ... zdaj se je vrnil ... mogoče je popustil zato, ker sem malo zaspala in se nisem zavedala bolečin ... ne vem, da lahko tako boli ... lekadol mi pa ne prime ... drugega pa ne smem, tako da res samo čakam , da mine oz da AB prime!!!

pozdravčke vsem!!!
aNA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
26.9.2012 18:00:22   
klavdyk
evo še ena aprilčica tukaj.
pdp je 28.4. imamo pa že 2 fantka, torej je to 3 nosečnost:)
za vas imamo eno vprašanje. a greste vse na NS? kolikor vas berem bom očitno edina, ki ne bom šla ali je še katera?user posted image
mene tudi dajejo slabosti, utrujenost da popuser posted image ,... grozno. se mi zdi, da je še huje, ko prvič. no 1. pregled sem imela ta pon, naslednji pa 22.10.
se tipkamo
LP

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
26.9.2012 18:19:01   
Soncnica12
Evo, po dolgem času se spet javljam (saj vas ves čas berem, ampak kar ne najdem energije, da bi kaj odpisala). Te vremenske spremembe me čisto uničijo (slabost in zaspanost na kubik - pa sem mislila, da se to v 12. tednu konča?!). No čez vikend sem naredila še kapitalno napako - en sicer zeloooo polžji sprehod na bližnji hrib (kakšna ura hoje, od teg pol ure vzpenjanja), kar me je dodobra zdelalo za naslednjih nekaj dni. Zdaj sem pa čisto zmedena - povsod je govora o tem, kako naj bi gibanje pozitino vplivalo na nosečnost, mene pa čisto uniči (pa sem bila prej kar v dobri kondiciji). Kako je pa kaj pri vas glede tega?
Aja, pa videla sem, da ste posodobil seznam - pridne!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
26.9.2012 18:22:02   
Anonimen
Sončnica ne skrbi, to je normalno. Ko boš v drugem tromesečju, boš polna energije. Zdajle pa telo res doživlja hude spremembe in ti poskuša povedat, da počivaj. Tak da energija pride nazaj, nič bat. Jaz tud sopiham po stopnicah, pa jih je lahko samo ene par.

Kje je pa naša rožica? A ni imela včeraj NS v Dravljah?

(odgovor članu Soncnica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
26.9.2012 18:25:25   
Soncnica12
Hvala za pomiritev račka, sicer naj bi bila teoretično že v drugem trimesečju (12t 3d), ampak o kakšni energiji ne duha ne sluha.. Odštevam dneve do trenutka, ko se uresniči tvoja prerokba user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
26.9.2012 18:27:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica12

Hvala za pomiritev račka, sicer naj bi bila teoretično že v drugem trimesečju (12t 3d), ampak o kakšni energiji ne duha ne sluha.. Odštevam dneve do trenutka, ko se uresniči tvoja prerokba user posted image .

tudi pri meni še ni nazaj energije, pa sem tudi V 13. tednu!!!
da o kakih aktivnostih NE govorim, meni so še stošnice preveč, na sprehodu nisem bila že 3 mesece ... pridem samo do sosedov in se tm dol poknem ;)
Ana

(odgovor članu Soncnica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
26.9.2012 18:36:26   
Anonimen
Tam čez ene 3 tedne bomo vse kot rožica, boste videle. Peti mesec pa itak bo zakon. Obljubim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
26.9.2012 18:37:54   
Soncnica12
Aha, no potem je pa to res normalno in verjetno res ni nič narobe, če smo bolj v stacionarnem stanju še nekaj časa (ta propaganda športa v nosečnosti me je čisto napsihirala user posted image ). Upam, da bova obedve tudi v praksi čim prej preskočili v t.i. rožnato obdobje noečnosti user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
26.9.2012 18:49:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz pa danes že cel dan poležavam, pa si mislim, kaj bi dala da bi bla zdrava ... vmes popoldne je za trenutek popustil in zobobol in glavobol ... zdaj se je vrnil ... mogoče je popustil zato, ker sem malo zaspala in se nisem zavedala bolečin ... ne vem, da lahko tako boli ... lekadol mi pa ne prime ... drugega pa ne smem, tako da res samo čakam , da mine oz da AB prime!!!

pozdravčke vsem!!!
aNA

uf ja, saj te razumem user posted image ker si v taki situaciji res ni fletno ležat. Jaz bi ležala brez vseh obveznosti, s kovtrčkom, daljincem v roki in si mal nafilala baterije. Ma to bi res pasalo... ampak to sem lahko delala samo v 1. nosečnosti, zdaj ni šanse. Mogoče se naspim ko bom rodila in bom spala z user posted image skup user posted image user posted image to bo ja... user posted image

Zdaj pa mulčkoma večerjico, potem pa šlafen počasi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
26.9.2012 19:31:38   
trixxy
No pa se odkrivam. Sem vaša anonimna user posted image .

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
26.9.2012 20:54:26   
nadinne
Živjo.

Evo pa je NS za mano...vse je ok, tako kot mora bit. Srček lepo bije, otroček zelooo živahen, pokazal vse okončine in prstke user posted image (pri hčerki se spomnim da je spala in smo jo rukali k nori, da se je sploh kaj obrnila)...moj pravi da bo zej sigurno pob user posted image Tako da sme pomirjena...jutri imam še redni pregled pri svoji G...bo spet UZ in verjetno še ena slikca za spomin...moja G dela UZ na vsakem pregledu in to mi je tkooo fajn, ker sem res pomirjena, da je vse pod kontrolo. Tako da to je to. Tako da sedaj mi ostane še zame najbolj zoprna in najtežja naloga...povedat domačim user posted image To bi kar preskočila...že slišim komentarje, če sva zmešana, da imava v tej situaciji še enga itd. Bedno res.

Trixxy...lepo da nisi več anonimna user posted image

Pa dobrodošle nove user posted image

Glede sexa...v prvi nosečnosti tega nisva počela več kot leto dni...najprej si nisem upala (pač si neveden in paničen), potem sem pa še krvavela...poleg tega me je enkrat po sexu ful trebuh bolel (še na začetki nosečnosti) in potem mi ni bilo več do tega...po porodu pa itak nekaj časa ne smeš, pol sem bla pa še izmučena...no oba sva bila. Zej pa...je drugače...mi paše, ampak ne tako pogosto kot bi moj želel user posted image Ga opomnim kako je bilo prejšnjič in pol je ful zadovoljen, da je zej bolje...res pa je, ko sem utrujena je to zadnja stvar, na katero pomislim user posted image Tko da kar gre user posted image Upam da se to ne spremeni...če bom pa čez rok, pol bova pa itak k dva user posted image user posted image

Zej grem pa pod tuš pa spat...o tem že ves dan sanjam, ker sem izmušena danes.

Lahko noč

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
26.9.2012 21:15:49   
izalina
Hojla,

mi domača naloga kar uspeva....sem si zadala, da vas vsak večer preberem, ker drugače potem čez vikend porabim eno urco po tamalem, da vas vse preberem user posted image user posted image .
Ful je lepo prebrat, da se je nekdo spomnil, da imam danes pregled. Pa na splošno mi je ful dobro, da vem da lahko nekomu napišem kaj se je dogajalo na pregledu...in da veš, da se bo nekdo s tabo veselil ob lepih novičkah user posted image .
Pregled je bil super fino...kri ok, urin tudi. Mali tudi, srček bije....sedaj že sama vem kje moram gledat za srček user posted image . Pa cista se je tudi razpolovila user posted image ...tudi dobra novica. Sicer sta sedaj dve manjši, ampak po besedah G ni več panike....ker če bi ostala ali se celo večala, bi morala it na operacijo. Kar pa si ne znam predstavljat kako to poteka, če si noseč. No je pa rekla, da bova te ciste še spremljali in se mi tako obeta na naslednjem pregledu ponovno UZ (moja G jih ne dela na vsakem pregledu, če je nosečnost bp).
Ja pa še eno super novičko sem danes izvedela. Sem dobila pošto, da sem sprejeta na nadljni študij user posted image user posted image . Sem res ful ful vesela, ker sem malo dvomila, ker naj bi bil velik naval. Ampak uspelo mi je!!!! No razen ko sem zraven videla položnico, me je skoraj na rit vrglouser posted image ...2tisoč eurčkov je za plačat. Ampak vem da je to to in v tem poklicu se vidim v prihodnosti.
Kavica - šef nam je ravno danes pripeljal kavni avtomat in mojo najljubšo kavo....tako da ena na dan bo padla, več pa gotovo ne. Ker kavo pijem zaradi okusa, ne zaradi potrebe.
Seks - ja zadnje čase bi kar pogosteje. Jaz hecam mojega, da moram do NS izkoristit, ker potem ne bo nič več. Prejšnjo nosečnost, ko je na NS prvič videl otročka, sva zaključila....od 13.tedna nosečnosti pa do konca, ne vem če sva 2x. Je rekel, da ne more.
user posted image user posted image za bolančke in da bo vse OK pri naslednjih pregledih.
Namesto mene do NS Anonimna88 user posted image Imava na isti dan. Saj da komaj čakam na NS pa mi ni treba posebaj pisat...to spada že pod NS user posted image

Naslednji pregled 25.10. zgodaj zjutraj

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.9.2012 8:10:40   
Anonimen
nadinne ,,,joj sem kr žalostna zate user posted image zakaj pa ne bi bili veseli? a je situacija res tako posebna? sej v teh časih je nam vsem težko! AMPAK povej ti svojim staršem, da otrok res ne potebuje veliko (seveda se moramo tega zavedati mi, starši!!!). Otrok bolj kot materialne dobrine potrebuje nas in naš čas ... midva se tega res drživa in zaenkrat smo happy and hopefully it will last happily every after ;)

je pa res, da večino družba in vse, kar nudi (potrošništvo) ljudi kr posrka vase .... vidim ljudi, ko kupujejo vedno nova, draga oblačila, otroke pri letu, dveh, treh, ko praznujejo v Atlantisu itd itd ...ah jaz sem striktno proti vsemu temu ...!!! :)

Ana

(odgovor članu izalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.9.2012 8:11:55   
Tippi
Jutro nosečkice user posted image

Zdajle samo na hitro, potem pa vas pridem prebrat. Ste bile kar pridne user posted image

Za nami opravljena NS! Čudovita izkušnja! Ko sem prvič bila nosečka, takšne aparature sploh še niso obstajale in sem bila prav vesela, da je tehnologija tako napredovala. kaj vse je mogoče videti (zdej pa že delujem kot stara baba, ki je sto let za leseno žlico a ne user posted image ). noro user posted image

Uglavnem dragi je bil navdušen. Jaz še bolj! Nuhalno imela vaginalno, ker imam očitno maternico še zelo zadaj pri hrbtenici in se preko trebuha ni nič videlo. Pravi da se bo maternica še prestavila naprej, tako da nimam kaj skrbeti. če se ne bo, bom imela manjši nosečniški trebuh in v najslabšem primeru, pač več bolečega hrbta user posted image Zato ga tudi ne moreva slišati preko AS in bo treba počakat še kakšen teden.

Najin človeček kot kaže je bolj lene sorte, spet ni bilo nič premikanjauser posted image . Dvakrat se je zdrznil, ko ga je malo požohala, to je bilo pa tudi vse. Srček bije 174 na minuto. Ob upuštevanju dvojnega hormonskega, izmerjene nuhalne svetline (1,6) in moje starosti imam rezultat 1:450 za DS, za ostale pa 1: tisoč oziroma druga 1:dvatisoč, kar je u bistvu odlično. juhu mi!! user posted image Človeček je velik 6,5 cm. Se mi pa spremeni datum poroda in sicer na 11.4., kar pomeni, da sem danes noseča 11 w in 7 dni, torej stopam v trinajsti teden oziroma po ginekološko v 12 user posted image

Naslednji pregled 10.10., amniocenteza pa konec oktobra. Če mi bo uspelo bom kar pri Pušenjaku! user posted image To je to zaenkrat, slikco pa na FB user posted image

Moj prehlad se še kar vleče, zdaj mi še po glavi razbija user posted image Še dobro da bo kmalu vikend, in potem upam, da bom končno zdrava, ker mi že ful preseda vse skupaj.

Lep deževen dan želim in čim manj slabosti!

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.9.2012 8:13:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Seks - ja zadnje čase bi kar pogosteje. Jaz hecam mojega, da moram do NS izkoristit, ker potem ne bo nič več. Prejšnjo nosečnost, ko je na NS prvič videl otročka, sva zaključila....od 13.tedna nosečnosti pa do konca, ne vem če sva 2x. Je rekel, da ne more.

tole pa poznam ... v 1. nosečnosti nisva do 7. meseca, ker je blo mojga strah, da bo poškodoval dojenčka!!! vedno se je izogibal, rekel pa ni nč ... jaz pa mulo kuhala, pol sva se pa pogovorila, kje je problem in ni blo več panike ;)

zdj je boljše, samo sem jaz dost utruejna, amšak sej bo, še malo ;)
Ana

(odgovor članu izalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.9.2012 8:14:21   
Anonimen
Izalina JUHUHU za študij, sem res vesela!!! :))))
in super novičke o pregledu, o cisti, vse štima, a ni to fajn???? pa še lepa jesen je pred nami in trebuščki nam bodo rastli! JEJ!!! :))))
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.9.2012 8:45:37   
Anonimen
Jitrouser posted image

Tippi čestitke za lepe novičke. Zdej pa se lahko sprostiš in uživaš v nosečnosti. No PDP maš pa lih en dan za mano.... mogoče se pa še kje srečavauser posted image
No jst sm tud včeraj probala AS pa nism nč slišala, sam eno šumenje. Čeprav sm si rekla da do NS ne bom.
Zdej me pa mal panika dajeuser posted image že tko sm dva dni neki na trnih. Mam občutek kot da kaj ne bi blo ok.... sej vem mogoče spet neki paniko delam ampak si ne morm iz kože. Sm prov slabe volje in bi najraje kar do ponedeljka zaspala ko mam NS. UF user posted image

nadinne ti pa kr pogumno nastopi, Tud pr meni tst pa tašča nista nekega veselja pokazala, pa so vedl da se že dogo matrava in da je to za naju nesončna sreča.... pa sm si rekla zakaj bi se sekirala... uživaj kar ti je danouser posted image Pa poročaj kako je blo!

Anonimna 88

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.9.2012 9:03:45   
katniss
Dobro jutro cvekice user posted image

klavdyk: Tudi jaz se nisem odlocila za nuhalno. Z mozem sva se pogovarjala o tem in prisla do zakljucka, da so glede na to moja leta, moznost ze tako nizke in da sva zadovoljna s tem, tako kot je. Tukaj ti pac ponudijo to kot dodatno moznost hkrati pa povejo, da je v bistvu bolj pomembna morfologija, tako da zdaj cakava na to. To pa je se cas..

Soncnica12: Jaz morem vsako popoldne obvezno dremat. Trikrat na teden hodim na jezikovni tecaj, vstajam ob 5.30 (vcasih se zbudim ob 4h in potem gledam v strop grrr!) potem pa sem cel dan unicena. Ko pridem domov, se zvalim v posteljo in spim tako trdno, da me verjetno tudi potres ne bi zbudil. Tolazim se, da bo pa to verjetno kmalu mimo, glede na to, da bom jutri noseca polnih 13 tednov! user posted image

nadinne: Skoda, da se ljudje ne veselijo takih stvari ampak, da na vse gledajo super racionalno. Sicer pa, glavno, da imata vidva pikico rada in da boste skupaj uzivali. user posted image Jaz sem se tudi malce bala kako bo, glede na to, da sem komaj dostudirala, sluzbe pa se nisem uspela najti... Pa so dejansko bili vsi navduseni, kako bo fajn, da bom pa zdaj res imela veliko casa zase in za otrocka.

izalina: cestitke za nadaljni studij! Kam pa si se vpisala, ce ni skrivnost?

Tippi: super novicke user posted image Sem vesela zate, da so bili rezultati ugodni!

Jaz sem se ze veselila, da so slabosti pojenjale, dokler me mi vceraj spet napadlo... user posted image Danes zgleda, da se je dan bolje zacel, tako da bom mogoce celo bolj produktivna. Bomo videli. user posted image
Me vcasih malo ljubosumje daje, ko vidim vse nosecke okoli, ki ze imajo lepe trebuscke mene pa se vedno skrbi na trenutke, ce je s pikico vse vredu... Sej ni razloga, da ne bi bilo ampak sem malce bolj zaskrbljene sorte (moj dragi pravi, da bi verjetno zmagala na olimpijskih, ce bi bile taksne sorte!). user posted image Komaj cakam naslednji pregled, ki je sicer se dva tedna stran ampak do takrat se bo mogoce tudi ze kaj poznalo upam!

Lep dan vam zelim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.9.2012 9:17:59   
cvekica
Dobro jutro!!user posted image
Tippi sem vesela da je vse vredu s tvojo pikicouser posted image in seveda za vse ostale,
ki ste že opravile pregled.user posted image .
Sicer sem še nova tuki, pa me zanima če katera prihaja iz Dolenjske ali sem edina user posted image ??

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.9.2012 9:53:08   
doberdan
Oooo, je kar nekaj novih, bo treba spet seznamček posodobit.

cvekica: mislim, da je še ena iz Dolenjske, ne spomnim se katera, ampak na seznamčku boš videla.

nadinne, izalina in Tippi: odlične novice!! Lepo se je oddahnit, a ne, ko ti povejo, da je vse ok. Jaz sem tudi po nuhalni veliko bolj pomirjena in ne razmišljam več o slabih scenarijih.

Včerajšnji dan je bil katastrofalen glede počutja, lahko bi prespala cel dan, ampak sem se matrala z delom, do 19h!! Zvečer koma, itak. Presenetljivo mi današnji dan ni tako naporen, čeprav bolj kot vsi jesensko-zimski pojavi (dež, sneg, mraz) mi gre na živce sivina in kratki dnevi. Ampak se bomo pa več crkljali doma na toplem. user posted image Evo, grem nardit še seznamček...

(odgovor članu cvekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.