Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (13.9.2012 7:35:13)
|
Dobro jutro srečke nosečke! [sm=bravo.gif] Pa je glavni pregled za mano! Ful sem srečna![sm=smiley14.gif] UZ vaginalni, ker se je čez bušija slabo videl plodek. Je vitalen. Videla sem nogice, rokice, velik trebušček in velika glavica [sm=smiley36.gif] Je ravno spančkal, tako da bom gibanje videla na NS, ki jo imam 26.9. Sem v enajstem tednu, plodek pa je velik 3,39 cm. Dobila napotnico za genetsko posvetovalnico, se moram čim prej naročit, prav tako dobila tudi napotnico za amniocentezo, ki jo bom opravila v drugi polovici oktobra. Zredila sem se dve kili, kar pomeni, da recimo pridobivam kilco na mesec, kar je zaenkrat ok. Dala kri za vse preiskave, ki jih morajo opraviti. Dala tudi urin in je bp. Dobila tudi materinsko knjižico (zastonj). Končno sem prišla do materinske [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] Naslednji pregled pri mojem gineku je 10.10. Niti ni tako zelo daleč, glede na to, da imam vmes nuhalno. Tko da, če bom vsake dva - tri tedne videla svojo pikico, bo super [sm=smiley36.gif] Pa slikco sem dobila [sm=bravo.gif] Ful je lep človeček. Čist očkatu podoben [sm=jezicek.gif] Lulanje sem videla, da se pogovarjate o lulanju[sm=smiley36.gif] Čez dan hodim normalno, ponoči je pa za znoret. Vsaj petkrat grem, včasih tud večkrat. Noro! Nikakor se ne morem naspat, in vstajam že med 5 in 6, ker enostavno ne ulovim spanca [sm=smiley7.gif] Kolesarjenje Če ne bi imela mestnega kolesa, kjer lepo sedim, zravnano, in če bi se vozila po makedamu v službo, ga verjetno ne bi uporabljala, tako mi je pa super! Celo bolje kot na avtobusu, kjer je gužva in slab zrak. je pa res, da če so kakšne luknje, robniki, dvignem rit, da me ne preruka. če so težki klanci (enega imam do službe), grem s kolesa dol in pač kolo malo porivam. Telovadba Sem se odločila da grem na pilates. in res komaj čakam! Še katera ljubljančanka, da gremo skupaj? [sm=bravo.gif] Depiliranje. A ima katera že problem z depiliranjem? [sm=smiley36.gif] čeprav še nimam tapravega nosečniškega bušija, sem že zdej štorasta. Kako boste reševale situacijo z depiliranjem? Jaz bom dragega prosila, se mi zdi, da bo tako najbolje, če ne bom vsa zafušana [sm=smiley36.gif] Slabosti Mislim (beri upam), da so dokončno minile. Z občasnimi zelo kratkotrajnimi oblivi slabosti, ki se jih da "predihat", sem načeloma iz hudega ven. Tako da punce pogumno, še čisto malo in bodo tud slabosti za vami! Stiskam pesti! joooj pa boleče zizike so se mi vrnile! En čas je bilo uredu, zdej se mi pa spet napihujejo in so mi konkretno prevelike [sm=smiley36.gif] No, zdaj sem se spet načvekala! Upam, da bo danes še katera prisotna, ker imam občutek, da bom v tem vremenu več ali manj s prižganim računalnikom [sm=smiley1.gif] Lep deževen dan pupe![sm=bravo.gif]
|
|
|
|