Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (8.8.2012 16:27:46)
|
Tkole bejbe: Po skoraj 10-dnevnem razmisleku, ali naj čvekam pri Marčevkah ali pri Aprilčicah sem se odločila, da postanem Aprilčica 2013 :) Pregled imam šele 30. 8, glede na mestrucijo bi naj imela PDP sicer konec marca, ampak ker mi je test blago črtico pokazal šele 8. dan izostanka M, predvidevam, da sem zanosila kasneje in bo po UZ tudi PDP kasneje in bom Aprilčica :) Poleg tega imam enako izkušnjo iz prve nosečnosti, ko sem tudi imela dejanski PDP po UZ glede na rast dojenčice teden kasneje kot po M; mogoče pa nimam ovulacije tako kot pravi teorija 14 dni pred M, ampak samo teden dni prej ... :) hehe Poleg tega sem tile dve strani prebrala na 1,2,3, Marčevke so pa že čist divje ;) Tko da sem VAŠA :) Like? Malo o meni: stara sem 32 let, doma imam Oktobrko 2008, punčko torej :) Zdaj, ko sem tukaj, bom skoz visela na forumu, tko je blo tud prvič! :) V tednu, ko se je dogodila oploditev, se mi je 2x zgodilo, da mi je nekaj smrdelo, pa cel teden skup mi je bilo slabo in manjkalo mi je zraka. Predvidevam, da sem noseča polnih 6 tednov, sem v 7. tednu. Zaenkrat sem NEMORMALNO utrujena (tudi v prvi nosečnosti je blo enako) in spim vsak dan tudi popoldne, tud zvečer sem prej v postelji (prej sem tudi jaz bila nočna ptica) Danes mi je grozno slabo in imam hud glavobol, tako da ležim že cel dan. Bruhala do danes še nisem ... bomo videli, kako bo, v 1. nosečnosti sem bruhala do 8. meseca ...prijetno sicer ni bilo, sem se pa na rčaun tega zredila smao 9 kil ;) respa, da sem takrat štartala s 96kg ... Tokrat jih imam kakih 5 več in se ne počutim orav dobro v svoji koži, kaj šele bo, ojoj, pa še skor 4 leta starejša sem kot prej ... ajej! ;) A je še kakšna debeluška tle al ste vse same suhice?? :) ircopmp:WOW Kako ti je to uspelo??? Dojiš? Ker pravijo, da je dojenje ala zaščita! Midva si želiva tri otročke in če bo le vse OK, bi bila presrečna, da bi v tretje zanosila tako hitro kot si ti!!! *mavrica* midve se bova pa zmenili za pijačko enkrat jeseni, ko ne bova več anonimni in bodo vsi vedeli, da pričakujeva ... sva blizu doma :)
|
|
|
|