barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (10.8.2012 14:00:47)
|
Hej ladies, se vam lahko še jaz pridružim? PDP je po mojih (OK, priznam: internetnih...) izračunih nekje v prvih dneh aprila, za prvi pregled se še niti naročila nisem (smo do konca avgusta še službeno v tujini, septembra se vračamo... - pa niti ne vem, kaj naredit, se naročit tukaj, vsaj za en ultrazvok, al počakat, da pridemo nazaj.) Letos bomo imeli doma prvošolko :), ki je trenutno "v reji" pri starih starših (niti ne sledim, kje sploh je, tako se ima fino, da sploh nima časa poklicat staršev!) - to pa zato, ker tukaj vrtce zaprejo čez poletje (lih tako kot šole) in potem sva se odločila, da je najboljše za otroka, če gre za počitnice "v rejo". Lani se je imela dva meseca super brez naju; letos je še bolj zadovoljna. Jo pa pogrešam, pošast malo... Sem kar v redu, malo mi je občasno slabo - predvsem me pa skrbi, ker v prvi nosečnosti niti vedela nisem, da sem noseča. No, verjetno malo tudi zaradi tega, ker nisem bila tako zelo pozorna na svoje telo kot sem zdaj. Upam, da bo vse kul :) Evo, čestitke vsem za nosečnost, pa dobre želje za nas vse za naprej :)
|
|
|
|