PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (8.2.2013 16:42:01)
|
katniss in kuberta, sam da gre na bolje ... tippi, lepo te je brat ...cas celi rane, ko bosta pa spet pripravljena, pa ...nikoli ni prepozno ... ursika 1 kako se drzite? hudo mi je brat tvoje poste, to se ne bi smelo dogajat :(((( upam, da gre na bolje!!!! jaz sem po starem, utrujena, ravno sem odspala malo, zdaj morm dat prat, potem pa nazaj pocivat, me muci glavobol ...upam, a bo zvecer bolje, imam nekaj dela na acunalniku, jutri binpa rada malo pospravila, imam katastrofo doma ... joj mene trebuh ze tako ovira, sploh ce se morm napravit za ven v smucarske hlace, skornje, komaj se potem premikam tako oblecena. ...pa zadnji teden vidim, da sem. se ZELO Upocasnila, ze sami premiki v postleji iz boka na bok so umetnost, se zadiham ce sem prehitra, dqa ne govorim o kakoh stopnicah in prhitremu remikanju ...ah ja ...odstevam dni ... v torek imam celo dan dopusta, drugace pa delam samo se ta. teden, torej 4 dni ....tako prihajam utrujena iz sluzbe da ne zmorem vec nti dneva. upam da mi se ta teden znese da porohtam se zadnje in predam zadeve ... kaj bodo vasi malcki za pusta? moja bo piscanec, bomo sli jutri na kratko povorkom tukaj pri nas .... pozdravcek
|
|
|
|