jesenika -> RE: Aprilčice 2013 (5.2.2013 10:33:41)
|
...joj je pa res nekaj čudnega v zraku...preveč negativnih novic zadnje čase, dajmo moči zbrat pa tole vse v pozitivo obrnit... Drugače je pri meni (morm potrkat) zaenkrat še kar OK, v sredo sem imela kontrolni pregled in mala[sm=duda.gif] brca in uživa, vendar me skrbi ker leži v prečni legi in res upam, da se do 34. tedna obrne na glavico... sedaj sem sredi 31. pa čutim, da je še zmeraj v prečni legi, pa nek slab občutek mam oz. nevem če se bo obrnila na glavco... za zunanji obrat nekak nisem, po vsem kar sem slišala...carskega reza, se pa tudi malo bojim... tako da res upam, da se kmal obrne na glavico, ker imajo tile naši [sm=duda.gif] vse manj prostora za premike... Jst sem začela že mal čutit, da sem vse bolj zadihana in da me buši malo ovira pri vsakdanjih opravkih, sam to so normalne stvari, zato punce, ne se preveč matrat po službah, rajš se mal pošparajte[sm=smiley1.gif]... Jst sm tudi že začela malo "gnezditi" kot pravijo... mi je svakinja dala dve škatli cunjic njenih dveh škratov...tko da sem bila že čist navdušena ko sem sortirala po številkah... bom konec meseca oprala pa zlikala in mal pripravila... prej naju sicer čaka še beljenje..bo kar nekaj dela...no ma mi bo mami mal pomagala ...dragi pa tast bosta pa belila... Želim vam, da vam čiprej minejo delovni dnevi, da se začnejo dopusti in porodniške in v miru pripravimo vse za naše[sm=duda.gif]
|
|
|
|