|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
6.2.2013 11:11:20   
ROXY_
KATNISS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko pozitivnih misli in energije ti pošiljam !!!!
Važno da si v varnih rokah in cel čas pod kontrolo!! Držita se s tvojim  user posted image , objem!!!!!

tippi punca, kako lepo te je prebrat, kako si kaj? Zlata si, da nas še vedno spremljaš...  user posted image

pr nas tudi sneži, kot da se je zima komaj začela user posted image user posted image ..js sem boljše danes, nimam več krčev, fajn sem se naspala in spočila..
jutr mam ponovno pregled pri G, me skrbi kako bo..ah ja...

nič grem skuhat kosilo pa likanje čaka....user posted image

< Sporočilo je popravil ROXY_ -- 6.2.2013 11:12:21 >

(odgovor članu jesenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
6.2.2013 18:41:25   
ursika1
Hvala vam punce....
Vam moram povedat da se mu je zacela nabirat tekocina okrog srcka in ga je zacelo tok pritiskat da mu je obstal srcek....pikeca so punktirali okoli srcka izvlekli tekocino in so ga morali ozivljat....zvecer sem bila spet tam je biv tak sibki :( so mislili da bo treba spet punktirat. Danes zjutraj pa se je tekocina nehala nabirat in sama odteka, mislijo da je jutri sploh ne bo vec....je danes malo boljsi dobil kri ker je biv vceraj cis adijo :( postal je malo rumenkast tako da ima fototerapijo...druga stvar je da ma tak obsezno mozgansko krvavitev da mu bojo jutri se glavco punktirali da nebi se prevec pritiska nabralo...je pa zacel dobivat tudi mozganske krce in ga vidim ko ucke stiska ko boli....sem mu vceraj govorila da se more borit da ga imamo radi in cakamo da pride domov da se ne sme predat ker je prelep fantek in sem ga bozala po rokici....in mali se bori.....
Druga stvar je da mu je vse to povzrocila sepsa s katero se je rodil...jaz na streptokok srm bila negativna in ko sem vprasala katera sepsa so dejali da ni bila nosecniska sepsa ampak cisto sveza okuzba torej mali je dobil to sranje v bolnici ko mi niso sprozli poroda ampak me dva dni pustli brez plodovnice in je biv mali izpostavljen infektom.....to pa se dogaja ker zdravniki delajo po svoje...ampak mali je borec tudi to bo dal skozi....
So me dali na antidepresive da sm vsaj malo pomirjena....

Pa tak pazla sem se v nosecnosti pol pa v bolnici poberes te stvari...zalostno ampak resnicno....
Hvala za vse objemcke...vam vsem z lovrom posiljama veeelikeeegaaaa objemcka nazaj :)

Pazite nase vse in na svoje soncke :(

(odgovor članu jesenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
6.2.2013 19:17:20   
trixxy
Ursika1 v mislih sem skoz z vami!!! Lovro drži se in se bori do konca!!!

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
6.2.2013 19:27:31   
Neli81
Ušika1 res grozno kaj vse se dogaja danes in to ob takšni napredni tehnologiji/medicini, ki jo imamo danes. Resnično upam, da bo vajin sonček vse to uspešno prebrodil. Držim pesti za vajinega borca in mu pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image za vaju.
Drži se

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
6.2.2013 20:31:45   
Februarka08
Ursika1 in Lovro držita se, mislim na vaju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
7.2.2013 7:55:05   
pisanica
Dobro jutro punce!

Najprej ursika1 tebi eno user posted image za pozitivne misli!

Tudi tebi katniss user posted image - drži se!

Pa nas je spet zasnežilo, čeprav jaz že komaj čakam sončne in tople dni!

Lepo bodite!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
7.2.2013 8:29:47   
Tippi

tippi punca, kako lepo te je prebrat, kako si kaj? Zlata si, da nas še vedno spremljaš... user posted image

Heej hej draga, hvala za pozornost user posted image O ja. Dobro sem user posted image Pridejo dnevi, ko sem zelo žalostna, ampak nekako v objemu dragega, uspemo preslalomirat in je naslednji dan spet lep. user posted image

Opravili smo posip 31.12. Imamo nameščeno ploščico angelčka, sedaj sem dala izdelat še obesek (srebrn) od M-ja odtisek podplatka, tako da imamo še dotakljive spomine...in je lepo user posted image

Stiskam pesti in prosim vesolje, da se vam vsem isteče tako kot se mora! Še jaz komaj čakam vaše dišeče štručke user posted image

Uršiki pa še dodatno stiskam pestke user posted image Drži se Lovro!! user posted image

Vsem en krasen dan in še lepši podaljšan vikend!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 7.2.2013 8:42:24 >

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
7.2.2013 8:33:11   
trixxy
Tippi vsakič ko se oglasiš, sem vesela!! Lepo te je prebrat. Mislim na vas in vašega angelčka. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
7.2.2013 8:38:47   
izalina
Jutro,

Ursika upam, da je za vami uspešna noč user posted image user posted image . Velikokrat se spomnim nate user posted image user posted image in na tvojega borca. Naj se še naprej tako močno bori, jim ne pravijo zastonj mali borci temle nedonošenčkom.

Katniss user posted image - zdržita še malo. Tale tvoj fantič je pa fino nestrpen user posted image ...naj počaka vsaj do marca.

Včeraj sem celo dopoldne prespala, sem mislila, da bom gledala smučanje pa sem že po 10min zaspala in sem spala do 14h, ko sem se zrihtala in šla po hčerko v vrtec. Me je potem malo sveži zrak zbrihtal, ko sva šle na sprehod. Ima pa moja hčerka en čuden preblisk: pakira za na morje user posted image . Ko jo vprašam kdaj gre pa pravi da poleti. user posted image Si je že pripravila kopalke, neopren, tevice, kremo,....ker bo šla s hišo (tako imenuje šotor) na morje. Domišljija brez meja user posted image .

Danes sem v reklami za Leclerc videla, da imajo akcijo otroških stvari (pripomočki, oblačila, jogi, posteljice,...). Jaz si kar ne upam it, ker vem da bom preveč zapravila. Pa še plača je ravnokar bila user posted image .

user posted image

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
7.2.2013 8:44:49   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Tippi vsakič ko se oglasiš, sem vesela!! Lepo te je prebrat. Mislim na vas in vašega angelčka. user posted image

Oh hvala draga trixxy! user posted image

In vsem ostalim, ki imate probleme, želim, da se zgodbe srečno izidejo. Katniss drži se punca! user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
7.2.2013 11:32:58   
ROXY_
URSIKA IN LOVRO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Držita se, močno, močno mislim na vaju!!!! zdej moraš ostati močna, da bosta z malim borcem zmagala!!!!!!

tippi čudovito slišat, da si ok..občudujem tvoj odnos do tako boleče izkušnje, res kapo dol.Takšni osebi, kot si ti, se bo zagotovo v življenju slej kot prej vse poplačalo, !!!!! tudi tebi lep podaljšan vikend!!

katniss kako je  s tabo in tvojim user posted image ?

js sem ravno s pregleda pri G in je po dolgem času vse ok, huhhhh, se mi je odvalila skala od srca...vsi izvidi so super, kri,voda, pritisk.naša punca pridno raste  in se redi, po vsej verjetnosti bo kak teden pohitela user posted image user posted image user posted image user posted image
Skratka, dobre novice, na pragu daljšega vikenda user posted image user posted image . Naslednji pregled imam 1.3.2013.

izalina mene je tudi moj fantič včeraj celo popoldne preganjal po snegu user posted image , sva naredila dva snežaka, iglu...
in zanimivo, konec meseca smo imeli v planu it v Kr.goro pa nama malček že nekaj časa teži, da bi raje šli na morjeuser posted image ..
ati je seveda popustil, tak da gremo namesto smučat res na obalo user posted image ..smo vsi bolj morski tipi in komaj čakamo konec zime user posted image

drage moje, upam da ste vse ostale fajn...pridne bodte, se tipkamo

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
7.2.2013 12:24:29   
izalina
Roxy - super za lepe novičke. Jah tile naši malčki imajo domišljijo. Mi smo bili v nedeljo v Kr.Gori (Planici) in je bila mala čisto navdušena nad njihovo Palčkovo in Smrkastično deželo...se splača it pogledat. Je čisto pozabila, da ima smučke na nogah, ker je imela prevč dela s Smrkci in mušnicami user posted image . Pa še vreme je bilo v nedeljo top. Od včeraj naprej pa pakira za na morje.

Tippi - user posted image lepo te je brati.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
7.2.2013 12:42:40   
katniss
Pozdravljene,
Jaz imam dobre novicke. Pritisk je super (125/65), ostali izvidi (jetra, urin) pa tudi. Na zalost to ne pomeni, da lahko grem domov ampak me bodo kr tukaj obdrzali. Moz meni da bom res do 37.tedna tukaj, mene to ne bi cisto nic motilo! Naj se miceni kar raste.
Injekcija za pljucka ga je sicer malo umirila, sem kr malo paniko zagnala ampak je bilo vse vredu.
Danes sem dobila cimro. Dokaj mlada punca, drug otrocek na poti pa tezave v 28.tednu. Sem res zelo hvalezna, da smo mi jutri 32.tednov stari in, da smo bolj ali manj na zeleni veji. Si pa res zelo zelim marec videt tsko, da sva dva v enem.user posted image

Tippi: lepo je slisat, da se z dragim oba pobirata in skupaj prestajata to veliko preizkusnjo. Verjamem, da imas zdaj angelcka, ki bo skozi pazil nate.
user posted image

Roxy: ah, je fino slisat, da gre vse vredu in da je z vaso punco vse tako, kot mora biti!user posted image

Izalina: tega se jaz tudi veselim, raznin obiskov takih dezelic in seveda vse te domisljije, ki jo nasi malcki uspejo od nekod pricarat user posted image .

Ursika1: jaz tako zelo mocno stiskam pesti za vajinega Lovrota in vam zelim, da bo cimprej vse v najlepsem redu, da boste skupaj uzivali druzinsko zivljenjeuser posted image *objem* zate in za Lovra!

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
7.2.2013 13:12:06   
Soncnica12
Usika, me kar pri srcu stiska, ko berem kaj prezivljata z Lovromuser posted image . Veliko mislim na vaju in upam, da se tale kalvarija cim prej zakljuci (predvidevam, da so dali Lovra na antibiotike, ti pa kar hitro primejo in ni vrag, da se mali borec kmalu pober. Evo, se od mene par user posted image user posted image user posted image za sreco!
Roxy in Katniss, lepo je brat vzpodbudne novicke - le tako naprej...
Tudi midve se blizava dopolnjenemu 32. tednu, potem pa samo se en mesec, pa bomo cisto na konju user posted image . Rada bi pocasi ze odklopila sluzbo, pa mi se ena neprijetna naloga visi za vratom.. Ahh, bo ze..
Aja, a katera ve kako je glede teh obrazcev za CSD - do kdaj jih najkasneje lahko oddas? Ali jih moz odda socasno ali kasneje, po rojstvu otroka?

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
7.2.2013 21:48:01   
Mamaja
Ursika1 tudi jaz neprestano mislim na vaju z malim Lovrom. Držita se!

Katniss in Roxy vesela sem, da imata vzpodbudne novice. Kar tako naprej user posted image

(odgovor članu Soncnica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.2.2013 12:59:53   
NiNiBo
ursika1 Posiljam veliko pozitivne energije!
katniss Kako gre, bos ostala v bolnici. Upam, da mi znese naslednji teden kaj prileteti na obisk, ta teden je bil cist adijo! user posted image

Mi smo uredu, samo da sem jaz ta teden kar nekaj brez energije. Malo smo spremenili ritem tedna, Neo ima sedaj poleg gimnastike se plesno igralne urice in tole gibanje z njim me konkretno utrudi. Sobica je skoraj ze do konca popleskana sem pa malo jaz, malo moj mozicek user posted image enostavno ne gre, da bi vse sama. Vse ostalo pa tip top, malega konkretno cutim, jutri imamo drugi del priprav in se prav veselim novih informacij.

En lep podaljsan vikend zelim vsem skupaj, pri nas danes en lep soncek, tako da bom sla z bicikletom po Nea v vrtec, da bova malo na zraku user posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.2.2013 16:42:01   
PikicaStonoga
katniss in kuberta, sam da gre na bolje ...

tippi, lepo te je brat ...cas celi rane, ko bosta pa spet pripravljena, pa ...nikoli ni prepozno ...

ursika 1 kako se drzite? hudo mi je brat tvoje poste, to se ne bi smelo dogajat :(((( upam, da gre na bolje!!!!

jaz sem po starem, utrujena, ravno sem odspala malo, zdaj morm dat prat, potem pa nazaj pocivat, me muci glavobol ...upam, a bo zvecer bolje, imam nekaj dela na acunalniku, jutri binpa rada malo pospravila, imam katastrofo doma ...
joj mene trebuh ze tako ovira, sploh ce se morm napravit za ven v smucarske hlace, skornje, komaj se potem premikam tako oblecena. ...pa zadnji teden vidim, da sem. se ZELO Upocasnila, ze sami premiki v postleji iz boka na bok so umetnost, se zadiham ce sem prehitra, dqa ne govorim o kakoh stopnicah in prhitremu remikanju ...ah ja ...odstevam dni ...
v torek imam celo dan dopusta, drugace pa delam samo se ta. teden, torej 4 dni ....tako prihajam utrujena iz sluzbe da ne zmorem vec nti dneva. upam da mi se ta teden znese da porohtam se zadnje in predam zadeve ...

kaj bodo vasi malcki za pusta? moja bo piscanec, bomo sli jutri na kratko povorkom tukaj pri nas ....
pozdravcek

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.2.2013 19:08:49   
trixxy
PikicaStonoga kr upočasni konje. Sej ni nujno, da vse pospraviš. Te bo že počakalo user posted image .

Pri okornosti in zadihanosti pa se ti kr pridružim. Danes sem z levo nogo brcnila eno kepo v desno smer in me je prav v sramni kosti zabolelo. Mislim, včasih pa si res mislim, da nisem noseča. user posted image Iz boka na bok pa trajaaaa. Sploh ko se otrok potem uleže na eno stran in potem je to še težje naredit. Pa v prvi nosečnosti sem skoz spala na levem boku, zdaj pa se mi zdi, da sem skoz na hrbtu. Pol se pa sekiram, da otrok ne dobiva zadosti kisika (jaz avša).

Skratka naj ti teden hitro mine in potem relax user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.2.2013 20:45:49   
PikicaStonoga
ja, tud jaz kr pozabim, da sem noseča ;)

pa zadnje par dni mi mal teče iz dojk... čutim in vidim posušene madeže na pižano ... ne dosti, malo, sam ja, kr začelo se je ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
9.2.2013 11:29:02   
Mamaja
Dan!

Ena user posted image za vse!

Se javlja še ena, ki je postala grozno okorna in počasna. Sem začela 35. teden in se mi zdi, da se prav pozna, da je otrok vse večji. Še posebej zvečer mi pritiska na vse strani - zgoraj na pljuča in želodec, da imam težave z zgago in težje diham, spodaj na mehur, da večino časa preživim na wcju, pa tudi pri straneh, da me včasih prav koža boli. Ubogo dete je očitno čisto stlačeno tam notri...

Glede papirjev za CSD: za porodniško se oddajo najbolj zgodaj 60 in najkasneje 30 dni pred PDP. Mož vlogo za uveljavljanje 15 dni dopusta odda po rojstvu otroka in pred nastopom tega dopusta. Ne vem pa, kdaj mož odda vlogo, če sta se odločila za deljen dopust za varstvo otroka - recimo da ti koristiš tri mesece ali pol leta, ostalo pa mož...
Če je še katera neporočena, so pa meni na CSD svetovali, da naj vso papirologijo za priznanje očetovstva urediva pred rojstvom otroka, ker morata biti ob urejanju papirjev pristotna oba starša in ker je potem nekoliko bolj zapleteno.

Lepo se imejte, tistim s težavami pa želim, da bi se vse dobro izteklo!

Neposredna povezava do sporočila: 3495
9.2.2013 13:04:16   
PikicaStonoga
Joj sploh ne govorite, sem danes med pometanjem 40m2 (samo dnevna in kuhinja) 3x vmes počivala :(

a kaj veste, so tisti papirji (obrazci) na csd strani OK, da si natisnem, v službi izpolnejo in odnesem, da ne hodim 2x na CSD? jaz bom poskušala izpolnit ta teden in drug teden odnes na CSD ...

če si delita tisti drugi del, je treba to odnest najkasneje 1 mesec po rojstvu (ker prvi del dopusta traja 3 mesece, začne se mesec pred porodom) ... midva sva v prvo delila na koncu en mesec je bil možek doma, zdja pa ne bova, ker ima on drugačno službo (je sp)... še za očetvskega ne vem, kako je pri sp., če mu kaj prirpada od države, glede na to , da vseeno plačuje vse prispevke ...

nič, zbiram energijo za povorko, da gremo skupaj za urco dve ven, potem pa spet počitek;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
9.2.2013 13:43:08   
ursika1
Zivjo punce...mi se drzimo sinek je vsak dan boljsi ampak se vedno je kriticno zaradi teh krvavitev v glavi....so rekli da ima epilepsijo za ostale stvari pa se ne veji niti ne morejo vedet....
Sem pa jaz od srede bruhala ko nora nic jedla do danes...cisto dehidrirana ker se pit nisem mogla ker mi je vse dvignilo.....tak da sem malega pi dveh dneh danes videla za 15min....

Glede csd-ja je bilo pri meni tak....obrazci na njihovi strani so pravi edino tisto za uveljavitev denarja ali paketa ne izpolnjujete ker vam tam dajo nek cis drug obrazec za to....pa tisti papir ko delodajalec izpolni kolko plac je bilo obeacunanih za te dodatke oddaste na koncu....ker jaz sem hotla vse 14dni nazaj postimat ko sem vedla da lahko otrocek pride prej pa je samo pogledala papirje pa rekla naj jih mozek prinese v tistih treh dneh ko si v bolnici...da je dosti da 60dni prej delodajalec ve kam ti odhajas....res mi je bilo hecno ker jim na spletu pise tocno kolko dni prej je treba vloge dat....al pa je csd v slovenj gradci drugacen ko drugje.....nevem dobro se pozanimajte kak je s tem oddajanjem vlog....

Vsen se moram zahvalit za podporo zame in lovrotu.... :) bi vas vse enkrat povabila na kavo v zahvalo :)
Uzivajte aprilcice v teh mrzlih dneh naj bojo vase pikice na toplem :)

Neposredna povezava do sporočila: 3497
9.2.2013 20:33:30   
katniss
Pozdravljene aprilčiceuser posted image ,

pa je minil še en dan tukaj v bolnici. Zame lepo skrbijo, moje stanje je stabilno, tudi naš dečko je zgleda da zadovoljen še v mojem trebuhu. Je pa trebuh narastel v zadnjih štirih dneh se mi zdi... Sem se danes pogledala v ogledalo pa je kr naenkrat bila velika žoga pred mano haha. Očitno že mora biti tako!
Sestre so vedno znova začudene kako lahko naenkrat tri jezike furam ampak meni res ni problema. Z njimi se probam res vse v nizozemščini zmenit, če ne gre pa tudi angleščina pride prav. So pa začudene, ko se s starši pogovarjam slovensko hihi.
Sem imela nekaj časa cimro, zdaj sem pa spet sama. So me prestavili na oddelek za manj zahtevne primere, kar me tudi malce pomirja. V glavnem, poskušam to jemati kot takšno dodatno razvajanje preden bo treba zavihati rokave in poskrbeti za naraščaj. user posted image

ursika1: Tale tvoj Lovro se res bori kot lev in prav je tako. V bistvu res ne ve nihče, kaj bo prinesel čas oziroma kaj se bo dogajalo z našimi otročki, zato je vedno treba res upati na najboljše.
Upam, da se tale krvavitev možganska razreši najbolj ugodno kar se le da. Veliko objemov za vas triuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamaja: Jaz sem ene tri tedne za tabo pa se mi tudi že dozdeva, da mala pikica več ni tako mala in da bo počasi res premalo prostora. Ima zelo rad desni rebrni lok, kr naprej mi svojo mini ritko tam nekam gor tiščiuser posted image , pol pa dihaj (ali pa jej) če moreš!

Okorne pa bomo vse počasi postale ja... Mož se mi že smeji kak se ven iz postelje spravljam. Se bolj valim kot vstajam...

No, lepo nedeljo vam želim jutri, pojejte kak krof še za mene (tukaj tega ne delajo na žalost) pa fajn se namaskirajte.user posted image

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
11.2.2013 8:29:09   
izalina
Jutro,

kuham user posted image . Pri nas je že začelo snežiti....jaz sem pa mislila, da bo šele jutri začelo user posted image . Vikend preživeli super. Soboto sem imela še neke obvezne vaje, nedelja pa uživancija na sončku. Ati je tekel na smučeh, hčerka je pa poskušala smučat....in me vsakič preseneti z napredkom.

Okornost - sem v nedeljo padla po stopnicah pri mojih user posted image . Stopnice ful drsijo in grem previdno dol in me samo na rit posede. Sem imela kar srečo, da sem padla direkt z ritjo na naslednjo stopnico in me nič ne boli, mali pa isto živahen. Obuvanje čevljev je pa itak projekt user posted image .

Pa vsak dan moram tam okrog 13h it za pol urce do urco spat user posted image ....sem kot mali otrok. user posted image

Csd - se bom gotovo kar do njih sprehodila, da mi dajo papirje. Ker imam namen oddati vlogo samo par dni pred nastopom porodniške ne želim oddajat kakšnih napačnih papirjev. Bom počakala na 5.3. na plačo, da mi še to upoštevajo in potem oddam. Če jaz prav vem, oddamo pred rojstvom samo to za našo porodniško, vse ostalo pa po rojstvu otroka (očetovski dopust, pomoč ob rojstvu (če ne presežeš cenzusa), otroški dodatek). Jaz se samo toliko spomnim, da je potrebno za očetovski dopust sporočit en dan pred nastopom (csd-ju predložit odpustnico iz porodnišnice)...vsaj tako je bilo pred 3 leti.

Katniss in Ursika1 držita se. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
11.2.2013 9:59:46   
NiNiBo
CSD Dobila odlocbo in sem vec kot ocitno narobe razumela pravila. Torej ce na dan nastopa porodniske nisi zaposlen, ti pripada 55% minimalne slovenske place. Tudi ce si bil npr. 2 dni pred tem zaposlen, ali pa prejemal nadomestilo do 2 dni preje. Kar pomeni, da kljub temu da sem bila zaposlena v Sloveniji, potem prejemala nadomestilo do 23.12.2012 nadomestilo ni izracunano na osnovi mojih plac user posted image , ampak dobim 55% minimalne slovenske place. Placevala pa ves cas prispevke, halo ni ravno fer user posted image . Vcasih res dobim obcutek, da v Sloveniji ce si priden prav nic ne steje.

priprava na porod Midva v soboto imela se drug del priprav na porod in je bila se ena lepa sobota. Pa dobila sva tudi bazen do porod na domu, tako da smo sedaj popolnoma ready za obe opciji ali doma ali porodna hisa. user posted image

zgaga Mene zanima ali obstaja kaj pametnega za pomoc pri zgagi. Ker tole pa mene zelo daje predvsem ko se ulezem user posted image ?

katniss, ursika in kuverta Kako ste?

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?