izalina -> RE: Aprilčice 2013 (19.8.2012 8:56:22)
|
Ojla, še ena aprilčica se vam pridružuje [sm=smiley36.gif] Samo ne obljubim, da bom tako pridno čvekala, ker imam doma dobri 2 leti staro hčerko in nobeden od nas ne zna biti na miru [sm=smiley36.gif] Stara sem 26let, to je moja druga nosečnost, pred kratkim sem diplomirala (ena je pisala, da se pripravlja na zagovor in upam da je že uspešno zaključila [sm=smiley20.gif] ). Sem pa ravno začela z dopustom [sm=bravo.gif], gremo kampirat v Avstrijo za 10 dni. Ker delam v vrtcu imam pa samo do naslednje srede dopust [sm=smiley19.gif] PDP je po mojih izračunih okrog 12.4. Pregled imam pa šele 5.9. Sem prosila če lahko pridem v avgustu (zaradi službe), pa je rekla da se takrat še ne bo nič videlo [sm=zmeden.gif] Ime - je že zbrano. Za fantaka že od prej, za punčko pa tudi. Čeprav se za punčko lahko še premisliva, za fanta pa ne verjamem da. Voziček - v prvi nosečnosti sem imela oglromno časa, ker sem bila študentka. Sem preštudirala vse vozičke, čeprav sem že v štartu vedela katerega bova kupila. Novega sedaj ne bova kupovala, ker je ta še super lepo ohranjen, saj se je sedaj najstarejša (jo kako se to smešno sliši [sm=smiley36.gif] ) vozila v njem samo dobro leto, v košari pa le mesec dni. Enostavno je ni prenesla. Moje počutje je super. Sploh ne bi vedela, da sem noseča, če me prsi, predvsem bradavice ne bi tako noro bolele. Po tuširanju se komaj obrišem, da o dotikih niti ne govorim....nooooorooooo boli. Me pa bolijo še predno sem sploh test naredila oz. po tem sem vedela da sem noseča....test je samo potrdil moje domneve. [sm=smiley36.gif] Kdaj se vprašam, če je res vse OK...glede na to da mi ni slabo, utrujena niti nisem nekaj, jem normalno. No razen napihnjena sem pa tudi jaz. Spol - ne bova vprašala, vsaj mislim da ne. V prvo nisva oz. noben ni mogel dobro videt kaj skriva med nogami. MI je bilo pa v porodni ful lažje, ker nisem vedela kaj bo in sem imela nek motiv. Ko mi je bilo res težko in bi najraje kar vstala in rekla konec, ne grem se jaz več tega, mi je ta firbec dal moči za vztrajanje....smešno apak resnično [sm=smiley36.gif] Prisotnost partnerja - pri meni ni bilo dileme ali bo zraven ali ne, ker je že prej povedal da bo. Krvi in tega je vajen, tako da mu to ni predstavljalo ovire. Res da mi je bil v največjo oporo in nevem kako bi šlo brez njega, samo če bi vedela, da mu ni za bit tam, ga ne bi silila. Samo še ena skrb več...jih je pa že tako ali tako tam dosti. Oblačila - nekaj imam še iz prve nosečnosti pa s prijateljicami imamo iste št. in si potem posojamo te nosečniške stvari. Ena ima bundo, druga bolj poletne stvari,....in skupaj imamo vse [sm=smiley36.gif]. mene so tudi ful motile te nosečniške hlače čez trebuh....na začetku je še nekako šlo, potem v drugi polovici me je pa ful tiščalo in sem se jim izogibala. Ima pa Benetton ful udobne nosečniške trenirke....no jaz sem bolj v trenirkah, ker v službo lahko pridem tudi v trenirki [sm=bravo.gif] No po mojem sem za prvič dovolj načvekala. Drugi teden gremo na dopust in ne vem kako bo kaj z netom. Če bo se bom z veseljem javila, drugače imam pa potem še par dni dopusta in bom imela čas za nazaj prebrat (tistih 30 strani [sm=jezicek.gif] ) živajte.
|
|
|
|