Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.8.2012 13:23:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tippi - nobenih prijemov :( kje pa se kupijo te lizike in ti bonbončki? ... pol mi naj bo kr slabo, če bo fant, da bom imela par doma ;) hihi a ste preverile kitajski koledar? meni napovuduje spet punčko ...sam ko sta dva različna, kdo bi vedel ... Midva se še nisva menila, al bova vprašala al ne, tud o imenih se še sploh nisva pogovarjala, nekak niti ni dosti govora o moji nosečnosti, tud sama sploh nimam ta pravega filinga ... nestrpno čakam prvi pregled, zaenkrat se mi zdi še vse tako neresnično ... ne vem ... v prvo NISVA vprašala in to, da je presenečenje, punce, iz lastnih izkušenj, je nekaj najlepšega! :) ne samo za vaju tud za ostale ... meni je recimo za tiste, ko vem, da bodo imeli punčko/ali fantka, pa povejo še ime, tko mal brezveze ... potem ko pride sms rodili smo, si rečem aha to je to ... če pa ne vem, niti kaj bo, niti imena, potem pa še jaz nestrpno prričakujem sms od prijateljic, kaj so rodile in kako so dale ime ... IMA TO EN SVOJ ČAR! :))) čeprav je težko ... meni osebno v prvo niti ni blo težko, je hitro minilo in se nisem obremenjevala, ker sva se tako odločila! je pa bilo zanimivo in zabavno, ker so se vsi okoli naju ukvarjali s tem, KAJ bo in napovedovali ...eni so gledali moj trebuh, drugi, kako izgleda moj obraz, tretji so računali nekaj glede na moj RD, ....in verjeli ali ne! samo moj ati in moj tast sta napovedala PUNČKO!!! VSI OSTALI pa fantka ... no bila je pupa :)))) tko da takoj ko povem, da sem noseča, jima morm rečt, naj izračunata (vsak ima nek svoj sistem), kaj bom imela hihi :) moj ati je nekaj računal glede na RD, mojmu tast sem pa mogla povedat svoj dekliški priimek ... nisem se pa poglabljala ... kdo bi vdel ... ampa RES je zabavno ... še v porodni je sestra rekla o a boste imeli fantka (ko je gledala utrip srčka) ... midva pa ja, ne veva ... in je bla punčka :)))) zdaj v drugo mene ima, da bi vedela, samo res še ne vem ... Tudi pri nas v prvo nismo vedeli. In je bilo res zabavno z vsemi ugibanji vred. Presenečenje je pa itak POPOLNO! Lizike kupiš v lekarni, ingver bi pa moral po vseh pravilih imet povsod. Špar jih ima zihr.
|
|
|
|