|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločba CSD
29.7.2012 13:59:28   
muco
Prejšnja odločba CSD je veljala do zadnjega avgusta, a jaz kot vesten državljan sem napoved za naslednje leto oddal že sredi julija čeprav sem imel še čas. In glej ga zlomka, po enem tednu že dobim novo odločbo, ki je zaradi novega obračunavanja pol manša ( otroški dodatek je pol manjši ) , drugi šok pa je, da se mi stara odločba razveljavi in s prvim avgustom že velja nova !!!! Zakaj nisem oddal vloge mesec kasneje !!!user posted image
A mi lahko kdo, ki se na te stvari spozna, da kakšen nasvet, ....je prav kar so mi naredili, ... naj grem vprašat, ...se pritožit ,....user posted image
....user posted image , hvala za kakšen nasvet !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločba CSD
29.7.2012 14:32:02   
K_a_t_i
http://www.mddsz.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/zakon_za_uravnotezenje_javnih_financ_zujf/

Tako ali tako bi se ti spremenilo, ker je stopil v veljavo nov zakon.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2012 18:20:41   
benika
Naj ti bo to šola za drugič...ni vedno dobro biti prvi :-) In ja, so čist korektno naredili. Ti pa fajn preglej odločbo, če so ti pravilno obračunali vse dohodke in prihodke.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2012 17:53:56   
poli*
Naj ti povem, da sem jaz oddala vlogo za OD 27.7.12 in vseeno dobila razveljavljeno tisto prejšnjo, ki je veljala do konca avgusta, kljub temu, da je bila ta tanova narejena 1.8.12 in sem jo dobila danes. (po novem bom dobila 1€ manj)

Me pa nekaj zanima: Možu so upoštevali dohodke za leto 2011, meni pa za 2010 user posted image (od takrat naprej nimam dohodka). Meni se to ne zdi prav. Kolko časa mi še mislijo pripisovati tisti dohodek iz 2010?!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2012 18:08:37   
poli*
Torej, a mi zna kdo povedat, če je sploh dovoljeno, da oni sami "izbirajo", katero leto bodo noter vpisali za katerega člana?
Hvala

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2012 19:43:01   
benika

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Naj ti povem, da sem jaz oddala vlogo za OD 27.7.12 in vseeno dobila razveljavljeno tisto prejšnjo, ki je veljala do konca avgusta, kljub temu, da je bila ta tanova narejena 1.8.12 in sem jo dobila danes. (po novem bom dobila 1€ manj)

Me pa nekaj zanima: Možu so upoštevali dohodke za leto 2011, meni pa za 2010 user posted image (od takrat naprej nimam dohodka). Meni se to ne zdi prav. Kolko časa mi še mislijo pripisovati tisti dohodek iz 2010?!

Ja, vredu so obračunali, seveda. Vedno vzamejo podatke iz zadnje dohodninske napovedi. In ker je ti za leto 2011 nisi dobila, ker si bila brez dohodka, so ti normalno vzeli dohodke iz leta 2010. Mož je pa najbrž odločbo za leto 2011 že dobil, zato so mu vzeli podatke iz te odločbe. Tako je, ne zmišljujejo se to oni kr sami.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2012 20:42:34   
poli*
Torej, ker dohodka v 2011 ni bilo, mi bodo nategovali tistega iz 2010 še kolko časa??!
Mah, sej ni za komentirat.
Benika, hvala za odgovor.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2012 20:48:35   
Colt
Muco..pejt nazaj na šiht. Izsesali te bodo pa DO KOSTI!

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2012 8:48:35   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Torej, ker dohodka v 2011 ni bilo, mi bodo nategovali tistega iz 2010 še kolko časa??!
Mah, sej ni za komentirat.
Benika, hvala za odgovor.

Preberi si to temo in se ustrezno pritoži (če še nisi zamudila roka)....

http://med.over.net/forum5/read.php?151,7726936,7727119#msg-7727119

V pritožbi ali na CSDju se vedno morate sklicevati na ustrezni člen zakona......ker drugače vas kar lepo odpravijo, "nič se ne da storiti, to je tako in pika"......

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

varstvo otrok
marta82

Kaj vam je najpomembneje?

prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (68%)

veliko dejavnosti in animacije (9%)

zdrava prehrana (5%)

dosleden urnik (3%)

veliko učenja skozi igro (12%)

drugo (prosim napišite kaj) (4%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!