Orescek
|
Pozdravljene Junijke in ! Po dolgem času se javljava tudi midve. Forum sem prav zanemarila. Me je kar malo sram. Veliko, vas je sicer kot jaz, sedaj ko smo rodile, prenehalo sodelovat, zato razmišljam, kako bi le lahko obdržale stike, ter da bi videle, naše sončke rast. Na konec koncev, smo se skupaj bodrile kar nekaj mesec. BI morda ustanovile zaprto facebook skupino JUNIJKE 2012, vam bi bilo lažje? Glede nas. Midve sva super: Vsak dan mi uštima kaj novega. V četrtek je dobila prvega pikeca in sirup za rotavirus. Velika je 60cm in težka 6030kg. Sploh ne morem vrjet :) Se še spomnim ko sem jo prinesla iz bolnice, in je tehtala 2900 in 49cm. :))) Zdaj jo že prav težko nesem v košari, mi je dosti lažje, če jo v naročju nesem do voza. Glavico že ima stabilno. Se ful obrača in krementiri. Na previjalni je sploh ne upam pustit, niti za trenutek, ker se mi zdi, da bo sam čofnila nekam. Previjanje pa je tako postalo podvig.;) Nosima že 68/74 oblačila. Ne vem, ali ti proizvajalci delajo tako mala oblačila ali pa naša tako raste :) Spanje je pri nas še vedno podvig. Zvečer zaspimo med pol sedmo in 9 uro. NImamo ritma, se ravnam po njej. Vidim koliko je utrujena, in če vidim da je okrog petih že fejst boga (ćez dan bolj malo spimo), greva na sprehod malo prej, se potem umijeva in navadno še poje pa že spi. Tehnike uspavanja nimava. Enkrat mi zaspi na joški, včasih na rokah,včasih pa kar poleg mene ko je ful utrujena. Pravljice ji berem že od kar sva prišli iz porodnišnice. ZDaj ko je večja, zdrži nekje 2-3 strani, več ne. Veliko si pojeva - to jo spravi v dobro voljo in jo pomiri,ko je tečka, pa čeprav sem jaz čist brez posluha, pa velikokrat pozabim besedilo in si potem nekaj poleg namislim.:) Sedaj ima obdobje, ko je najraje pri nama z možem. Pri drugih ne zdrži pretirano dolgo in postane vsa sitna in odrena. V vozeku več ni tako rada. Zato razmišljam o prehodu na športni del, ampak sem rekla, da bom počakala še malo, vsaj še kaka 2-4 tedene. Pol bo pa tako prerasla košaro. Zimsko vrečo za športni del sva nabavila že pred mesecem, tako, da smo pripravljeni tudi na ta podvig. V začetku novembra gremo prvič na dopust in se prav veselim, da malo menjamo okolje. Vrjetno bo destinacija Bled. Upam, da še ne bo snega takrat. Da ne bom predolga, lepo bodite. In veliko smeha z vašimi sončki.
|