Abundancija
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: mancka Vsa hiša nam smrdi, ko pridejo obiski naju je sram, vse zares grozno smrdi po urinu. Na wc-ju ne zna spustiti vode, ker špara, wc papirja sploh ne uporablja, vrata na sekretu so pa non stop odprta... ej, tipično za te starejše - šparajo pri higieni, go figure samo pejte čimprej stran, takoj ko lahko, ker če si prisiljen to gledat preveč od blizu 24/7 in še dojenček, se ti lahko samo strga.. Meni se pa strga ob takem razmišljanju....ko starec da stanovanje in hišo, da ni treba najemnine ta mladim plačevati in krije vse stroške je ok.....ko pa 89 letni starejši zaradi starosti ni več tako okreten kot razumen človek pri 30 pa je razumnega človeka pri 30 sram, da wc zaudarja, ker 89 letni babici včasih malo uide, ker se ne more vsa dan dvakrat z dišečim milom umiti.....? Halo....? Tudi če 89 letni starejši ne špara pri higieni wc za njim zaudarja.....zakaj....? Ker človek, star 89 se ne more več skopati in stuširati v banji brez pomoči mlajšega (recimo lahko v banji pade in si zlomi kolk).....in ker mlajši nima časa početi tega vsakodnevno, to počne mogoče en krat na teden ali en krat na en mesec, skoupa 90 letnega človeka....in za človekom, ki si svojih genitalij ne umiva vsakodnevno, ki ne potegne vode za sabo, ker je mogoče pri 89 letih že rahlo sklerotičen wc zaudarja..... In mlada snaha, ki uživa sadove tastove hiše mora pač sprejeti to, da poleg tasta v hiši živi tudi 89 letna babica.....ki ni stara več 60 let (da bi nosečo ta mlado stregla od spredaj in zadaj, ker je pač noseča), ampak je stara 89 let.....in če mlada snaha tega ne more sprejeti, naj se privadi na skromnejše življenje, naj začne šparati in naj se preseli vstran od tasta, tašče in babice, ki jo po njenem maltretira, ker wc zaudarja (pač greš počistit vedno wc za starejšo osebo, pa je problem rešen, traja pa tako čiščenje nekaj sekund, ker zaudarjati začne šele postan urin)... Ker pa je mlada snaha preveč vase zagledana, ji je vsak drug kriv za njene probleme.... najprej mož, potem tast in tašča, ker nista ustrezno sina vzgojila, zdaj pa je našla še babico.....najbolje, da vsi drugi spokajo, ona pa bo noseča kraljevala v tuji hiši...... Malo več strpnosti do tistih, v katero hišo pride človek živet, lahko tudi čudeže naredi in življenje izgleda bolj enostavneje....če pa ne moreš biti strpen do 60 let strejšega človeka od sebe, pa idi na svoje....pa je problem rešen.....ne pa javkati, kako si ti bogi, ker te sorodstov maltretira..... Liliana se podpišem pod vse kar si napisala in še pod ostale tvoje poste. Tamlada pride v hišo, potem pa komandira, ubogo babico bi pa najraje ven zaklenila, samo da bi imela mir. Me prav zanima koliko je prispevala za to hišo, ko tako pametuje. Pa tudi če je prispevala, je to zadnji dom tiste babice, morda v njej preživlja zadnje ure svojega življenja, v njej je preživela mladost in zdaj pa pride neka snaha in ji je babica odveč. To je tudi za mene odvratno razmišljanje. Sploh pa a ni bila tema leni mož, zdaj se mi pa zdi se vse vrti okrog tega, kako bi se znebili uboge 89 letne babice
< Sporočilo je popravil Abundancija -- 31.7.2012 23:03:03 >
|