soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: **M** Jaz recimo nikoli nobenega ne vprašam kakšno palčo ima, naju so to njegovi skos spraševali, pa še moj včsaih doda, da je dnarja ko dreka, pravi, da naj se požrejo, če nimajo drugega dela, saj nisva nič od njih vzela. Mah pa, da nebom spet začela pisat, teh stvari se je v 9 letih kar sva skupi nabralo tok, da sem pa zdaj v nosečnosti in po porodu eksploirala in nobenemu ni nič jasno, ker smo se čist umaknili. ane , pa naj, če jim je v veselje. Se mi že kadi, bom raje nehala,... To gre pa tudi meni tako na živce, jaz tudi še nikoli nisem nikogar vprašala za plačo. Kaj to koga briga. In vse kar sva si midva naredila, sva zgolj iz svojih rok naredila. Tudi nobenega dnarja kar tako ne dobiva, tu pa tam dobiva kaj iz njive od mojih, ki imajo kmetije, to je pa tudi vse, kar nam kdo da. In mi je čisto prav tako. Jaz si vse rajši sama naredim, včasih kaj trpi, ali so otoci sami, ampak ej; vesela sem, da smo sami svoji gospodarji in smo tok zreli, da si lahko vse sami vodimo. Dost o tem. Me že tako dostikrat take reči pogrejejo. Brrrr! Ja, rakica, čas se tako hitro obrne, da sploh ne veš kdaj. Naša mala je konec tedna nekaj začela kašljat, tako da je bila v petek doma, jaz pa na "dopustu". je bilo čez vikend boljše, nos je pa poln. Tolikega šmrklja zvlečem ven, da sploh ne vem, kje ga ima. Se pa tako upira temu čiščenju noska , da jo komaj držim. Naša mala je taka trmica in svojeglavka. Zadnjič je v Baumax bila tako sitna, da so vsi za nami gledali. Sploh se ni hotela držat, ampak bi hodila; ampak tam smo lustre in žarnice gledali in je nisem mogla pustit na tla, ker bi sicher kaj dol povlekla in razbila. Prav izvijala se mi je iz rok, tulila, na blagajni tudi ni imela mira, je zagledala en traktorček, tak za park, seveda gor lezla.... Joj...! Upam, da bo kmalu tok razumela, da ji bom lahko kaj dopovedala. Zdaj vidim, da razume dosti, kar ji rečem, ko jo kam pošljem iskat kaj, ali si gre sama kaj iskat, kaj bolj zapletenega pa očitno še ne. Oz. tistega ne, kar njej ne paše Dajte napisat kaj...
|