Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tlb Hej! saj veš, najprej počkaj, da vidiš, če vama je slučajno res uspelo. Sem pa sama bila v podobni situaciji-sicer sem bila na slikanju poleg hčerke (njej so slikali pljuča, pa sem bila z njo na rtg, prav zraven nje sem stala), oblečena v neko svinčeno obleko, za zaščito. In nevede noseča....in sem spraševala, če je to "nevarno" in sem si takrat ustvarila takšno mnenje-če bi bilo, bi "šlo vse", ker tako zgodaj gre - če gre kaj narobe, gre po principu "vse ali nič". Ampak, da baje to sevanje ni več tako "močno" in nevarno; da bi en čezoceanski polet z letalom pomenil več sevanja, in da naj se pomirim, da je vse ok. Kaj pa so ti slikali? In ali si imela tako zaščito pred predelom "genitalij" oz. maternice in jajčnikov? Ker če so ti slikali npr. vrat, je to kar daleč od trebuščka in mislim (ampak res čist laično......), da če je kaj noter, da "se ne bo svetlo v temi", tj. da je vse okej. Držim pa ti pesti, da vama uspe čez recimo 8 do 10 dni :) ko boš RES imela ovulacijo :) ker če si nekaj dni po M, pa če imaš redne, se mi zdi zeeeelo malo verjetno, da bi pa kar uspelo :) tak da si pomiri živčke s :) LP T Ja, ravno zato me skrbi, ker so mi slikali kolke, medenico, ledveno hrbtenico Brez zaščite, ker v teh predelih zaščite ni. Zdaj če bi mi slikali zob, se ne bi tako zelo sekirala. Tako pa mi res ostane upanje, da nisem zdaj , in da bom zanosila ob ovulaciji, ker po , je res malo možnosti. ampak saj veš kako smo zelo upajoče tiste, ki se trudimo za in stavimo tudi na tiste dni, ki niso načeloma verjetne za spočetje. Iskrena hvala za tvoj odgovor.
|