|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velike družine
6.9.2005 23:12:05   
soncece24
vika, jaz bi tudi rada prebrala, pa ne najdem.

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   velike družine
6.9.2005 23:12:13   
DeVilla
Imam dve sestri in včasih (beri v puberteti) mi je bilo prav zoprno, ko se nas je 5 nagnetlo v trgovini okoli enega vozička.. Vsem je bilo prov čudno, ko smo tako držali skupaj in zelo dolgo hodili okol skupaj.. Nam pa je bilo luštno..
Sedaj ko sem sama mamica šele razumem, koliko sta nam nudila starša.. Koliko sta se sama prikrajšala, da smo imele me, pa verjetno ne bom nikoli izvedela.. Všeč mi je, da ima Brina dve čudoviti teti, ki jo razvajata in imata radi.. Brez njiju bi bila tudi jaz drugačna.. Ravno zaradi tega bodo tudi v moji familiji vsaj trije otroci..

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   velike družine
6.9.2005 23:36:06   
artista7
midva sicer še nimava, ima pa moja teta tri in je prava carica, sicer sta pa dva fantka in punčka.. otroci njiju kot partnerja izredno osrečujejo, že deset let sta isto zaljubljena, kot ob poroki. In važno je to, da se nista kaj dosti ozirala na nikogar pa živimo na vasi. In poznam še par takih družin, pri nas jih ljudje spoštujejo, a včasih ni bilo tako. Imamo pa tudi primer staršev, ki imata 5 fantov in šele najmlajša je punčka.. pa se imajo zelo radi in fajn..
jaz ti pravim-ne ozirajta se na druge. Midva bova verjetno imela 3 ali 4, ker nama je to edino v življenju pomembno.

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   velike družine
6.9.2005 23:46:01   
Anonimen
Jaz imam trenutno sicer samo enega, pričakujem drugega decembra, ampak že zdaj oba z mojim dragim veva, da bo za tem, kolikor hitro nama no uspelo, še tretji.
In me prav malo briga, kaj bo kdo rekel. Jaz sem stara 27 let, moj dragi 30 let, o otrocih pa ne razmišljava zaradi denarja. Saj več stanejo, kakor pa dobiš od države. Pa nimava svojega stanovanja, ampak sva najemnika v svinjsko dragem, tudi najini službi nista ravno taki s poslanskimi plačami - pa kaj? Lačen ni nobeden, nag tudi ne. Čisto odvisno, kako obračaš tisti denar, ki ga imaš.
Sem absolutno za to, da mora biti družina velika. Od nekdaj sem si želela 3 otroke in jih bom tudi imela.
Komentarji ljudi pa... eh, škoda izgubljati besede...

(odgovor članu Andre)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   velike družine
7.9.2005 0:01:20   
vika1
soncece, pojdi na forum NOSEČNOST,podforum ČVEKANJE V PRIČAKOVANJU,tema TRETJIČ MAMICA?????

L:P: VIKA

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   velike družine
7.9.2005 0:15:21   
Annny
Vika, sem prebrala.
Mislim, da ne gre toliko za primitivno razmisljanje, kot pa za to, da ta oseba tebe pozna in ti je hudooo nevoscljiva. Saj vidis, da je vse njeno pisanje v stilu "ja, lahko tebi imeti 4, ko si pa lahko privoscis in te moz nosi po rokah". Potem pa daje glupe primere o Cigankah z vec otroki...ah, give me a break!!
Otroci so danes najvecje bogastvo, iskreno sem vesela zate in ti zelim vse lepo!!

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   velike družine
7.9.2005 0:17:31   
Annny
Aja, obcutek imam, da je to zensce zelo sovrazno nastrojeno do tebe..mogoce si se ji kdaj tudi kaj zamerila, kdove..Jaz ti svetujem, da imas vse svoje albume zaklenjene, da ne snofajo po njih nepovabljeni obiskovalci

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   velike družine
7.9.2005 6:56:05   
CUKRČEK
meli232 je pa itak tipičen primerek fovšljivca
Jaz, kot sem že omenila, občudujem velike družine, tudi sama si želim še otrok... Je pa tako, da vedno priletijo mimo taki osebki, ki znajo prekleto fajn srat. Ampak to je res sama fovšija....saj vidite, da omenja, da imate denar, pa nov avro, pa da hodite ven jest... sama prekleta fovšija.
Brez skrbi, da ona precej težje živi, ker jo to razjeda, kot vi, ki imate za preživet veliko otrok.
Kako se mi smilijo taki ljudje, ki samo gledajo, kdo ima več in zakaj.

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   velike družine
7.9.2005 7:46:20   
india
Ja, še enomoje skromno mnenje: pri 37ih imam 6 otrok, nikogar ne prosim ne za tako ne za drugačno pomoč in od nikogar ne pričakujem, da mi bo ploskal. Imamo se radi,lepo nam je, prav malo mi je mar za tiste strupene jezike,ki opletajo hudobno okoli.
Večinoma sem z otroki sama, počutim se enkratno že zaradi njih. Lepo mi je,ko jih pogledam, kako uživajo med seboj. In zakaj bi se obremenjevala s tem, da me nekateri zaradi tega obrekujejo?
Sama sem se odločila za to, da jih bom imela in sama uživam v tem! Drugi me pa čisto nič ne brigajo!

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   velike družine
7.9.2005 13:41:37   
daddy
Tudi pri nas je pet otrok, sami fantje od dve do deset let. In si sploh ne predstavljam da bi me kdaj kdo postrani gledal zaradi tega, ali pa nisem opazil - pa tudi če bi me, mi je prav malo mar. Isto kot Miska01 nikogar ne prosim za tako ali drugačno pomoč in od nikogar ne pričakujem da mi bo ploskal. Če pa že kdo obrekuje zaradi tega, je pa to njegov problem, ne moj.

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   velike družine
7.9.2005 13:52:45   
soncece24
sem našla... adijo, nimam besed... pa kaj je s folkom no, primitivnost in favšija nimata meja

imeti veliko družino je bogastvo, ne pa napaka. jaz imam žal samo enga brata, ampak bi mi bilo super, da nas bi bilo več. je bolj zabavno, pa še razvajen nisi tak in ti gre posledično v življenju dost boljše ko pa enemu edinčku, ki mu je blo vse k riti šprinešeno... to je pač moje skromno mnenje

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   velike družine
7.9.2005 14:33:27   
india
Joj, Vika, pa ne da se sekiraš zaradi te trole??? Poglej, midva z možem sva imela vedno v načrtu 4 otroke, pa sem zansoila 5. in 6. ob KT, do 5. oz.6. meseca imela menstruacijo in normalno, da nisem delala splava.. Tega ne bi niti ,če bi izvedela prej. Otrok, ki je rasel v meni, je bil moj. Najin in to bi bil zločin, če bi ga hotela ubiti. S tem bi ubila marsikaj, tudi veselje v sebi.
Ko sem rodila hčero in potem še Marka, so meljudje gledali postrani,kot da sem padla z neba. Nakar sem vsakega,ki me je vprašal: ja kako boste pa zmogli?, vprašala,,če sem ga že kdaj za kaj prosila in kdo hrani,oblači in vzgaja najine otroke. Vsi so odšli z odprtimi usti. Nakar je enemu zlobnemu sosedu moj ati rekel, da bodo moji otroci sigurno bolje vzgojeni in srečnejši kot kak edinec in da nikomur ni treba skrbet, da bi jih moral hraniti ali oblačiti.
S tem se je končalo zlobno čvekanje.
Verjemi, da ni lepšega,kot,ko gre en otrok v šolo,d rugi v mesto, tretji kam drugam, tebi pa še vseeno ostanej otročki, ki te razveseljujejo. Ali pa ko si bratsko razdelijo tablico čokolade.....
Uživaj v velikosti svojega srca in veliki družini! Ne sekiraj se zaradi faušljivcev!

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   velike družine
7.9.2005 17:08:02   
polona2
Ja, hudo Meli232...Vika1, saj ji sploh ne bi bilo potrebno odgovoriti...Uf, kako boli...

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   velike družine
7.9.2005 17:30:35   
abergle2
jaz sem 35, pred 2 leti mi je umrl mož(po 17.ih letih), ostala sem sama s hčerkama (sedaj 15in 10) in se mi je vse ustavilo. sem nekaj mesecev blodila in se iskala in hotela umreti. če ne bi bilo hčerk... potem sem se odločila, da bom živela naprej. lani novembra sem spoznala čudovitega človeka, sprejel je tudi moje hčere in smo luštna familija. zanosila sem z njim, 16. nov. imam pdp, to bo 3. otrok. so tudi čudno gledali, kao, poglej, vdova, pa tako kmalu... pa take bedarije. meni se je pa fučkalo. vse je v tebi. odločitev in sreča. verjemi. kar imej še kakšnega veselega otroka. naj se vsi opravljivci spotaknejo ob lastne misli. jaz sem vedela, v kaj sem spuščam, pa mi ni žal in sedaj vsi komaj čakamo na našega medvedka. sem se pač odločila živeti naprej. drugače in polno.
srečno.
lp, nina

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   velike družine
7.9.2005 17:31:23   
Anonimen
Človeška zloba in zavist res nimajo meja pri nekaterih
Ne zavedajo pa se da se vse kar drugim storijo povrne kot bumerang še dvakrat huje.Slej kot prej!!!!
Ta oseba je revna s čustvi,razžira jo zavist,da smrdi na drug konec sveta.
Zlobni ljudje pa tako daleč ne pridejo.

(odgovor članu Andre)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   velike družine
7.9.2005 20:28:31   
urši*
js bi vam pa rada povedala, da vas res občudujem , da zmorete s toliko otroki!!
res , občudujem vas prav vse po vrsti in me veseli, da tako lepo skrbite za nataliteto Slovencev

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   velike družine
7.9.2005 20:58:13   
vika1
Punce,hvala!!!! Vsaki posebej!!!!!
Zelo,zelo cenim vaša mnenja in upam,da bo to marsikaterim pomagalo in koristilo.In hvala bogu,da svet ni brez dobrih ljudi.Imejte se radi!!!! Več nas je-močnejši smo!!!

Hvala!

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   velike družine
7.9.2005 21:18:36   
Pupica
Od mojga žlahtnica ima 4, pa še fantje so vsi.Pa mislim, da je nihče ne gleda postrani

Pa še dve kolegici imam ki imata obe 2 punčki in enega fanta. Ampak prvič slišim, da bi kdo postrani gledal. Kako to da sta se odločili za več otrok. Ne vem.Nobena od njiju nima redne službe, ena ima končn fax, druga dela srednjo vzgojiteljsko.Vsem je skupno le to, da imata radi otroke.

Lp

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   velike družine
7.9.2005 21:19:49   
biba77
Tudi jaz z veseljem in obcudovanjem pogledam za veliko druzino.

Midva z sva se ze davno odlocila, da bi imela kar tri (no, tudi cetrtemu se ne bi odpovedala...), vendar se, zal, ze kar nekaj let boriva proti neplodnosti.
Kako malo je denar vreden...

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?