ronja
|
nyna, čisto ok je bilo, da si se hotela zmenit, probaš - vedno se pač ne da. NI pa treba nategovat vsega skup v nedogled, saj že po 1. mailu vidiš, kako stvari stojijo:). Napišeš ne hvala in nadaljna spročila zbrišeš, pa je:) Potem sigurno ne bo mislil, da te lahko dobi;). Sicer pa boš imela popolnoma predelano takrat, ko ti bo dokaj vseeno, kaj on o tebi misli, ti ne bo žaljivo... to so verjetno hotela punce povedat Mislim, da si ti rabila eno potrditev, da si se prav odločila in zdaj si jo dobila - zato zdaj lahko mirno spiš:). To ni nič slabega. Včasih pač rabimo kak dokaz od zunaj;). Tudi jaz sem bila včasih veliko bolj flirty in mi je to pasalo. Zdaj se mi pa ne da več (se staram zgleda:D). Vse pa še kdaj flirtamo, s tem ni nič strašno narobe;). Požene kri po žilah ali ti nariše nasmeh na ustnice ali pa recimo poskrbi, da prideš s tremi otroki varno čez cesto (sama recimo poleti oblečem miniko, če mamo kake take prometne poti, ker ti v miniki ljudje prijazno ustavijo in počakajo, da se lepo zmigaš čez z vsemi malimi pamži, pa ti noben za ritjo ne vozi, ker se nikomur ne mudi;) in z veseljem počakajo kolikorkoli časa že in se potem čisto počasi previdno odpeljejo mimo, res najboljši sistem - čista preračunljivost, hehe. Dela, zakaj ne bi izkoristila, vsaj kadar se da (da je dovolj toplo, sem zmrzljivček;)) diana, lej, kar je lili hotela povedat, je to, da če bi ti šlo "kruljenje" tvojega sodelavca na živce, bi ga enostavno ignorirala. In čez čas bi se tudi on naveličal, saj ne bi dobil željenega učinka. Tako pa se čisto lepo razumeta, sta si blizu (ne seksualno, tako kot osebi pač) in ni s tem nič narobe. Oba vesta, kje so vajine meje in to je to. Še vedno je res, da oba sodelujeta na en način v tej igri, samo da je pač on tisti, ki jo vodi. Verjetno tudi žena ve, da je pač tak, da rad flirta, mu pa verjetno zaupa, da ne bo šel dlje. Veliko jih je namreč bolj gobcev in če bi bila ti za, vprašanje, če se ne bi na smrt ustrašil;). Tako pa ve, da je pri tebi varno, ker si v zvezi in se lahko zafrkava in ima svoje male fantazije, tebi pa to tudi ni odveč in je vse ok. NIma pa ta reč nič s tistim sosedom, tisti je bil pedofil in oni ne padajo na ljudi, ki bi fliratli, ker njih vzburjajo otroci. Bivši je bil bolj spogledljive sorte in mu je šlo strašansko na živce, da mene to ni baš nič skrbelo oz. da nisem bila ljubosumna:D. Meni se je zdelo čisto brezveze se s tem obremenjevat in sem mu to tudi povedala - da bo itak delal, kar bo hotel in da mi je čisto vseeno, če flirta (mi je namreč odkrito povedal, da si je želel me naredit ljubosumno). Potem je bil pa čisto paf, ko je punca mislila, da bo kaj:D. Pa kako to misli, saj ve, da mam punco itd... (zato pravim, da včasih niti nočejo nič met, samo flirtali bi - če je to obema jasno in oba to hočeta, potem je vse super:) - to je po moje v večini primerov;). In je hotel, da grem z njim v bar, kjer je ona delala, da bo videla, da ima punco, pa mu dala mir. Sem rekla, da kar si je skuhal, naj še sam poje:D. No, sta se zmenila, hehe, se pa potem ni več spuščal v taka spogledovanja, je mel očitno dovolj:D. TT, vsaki kdaj zapaše, ampak ne od vsakega;). Kateri ti ne paše, ga pač ignoriraš, to še najboljše dela:). lilijana, glede nezavednega spogledovanja - meni se je to že zgodilo. So me parkrat prijateljice oz. plesalec vprašal/e, če mi je določen fant všeč itd... Sama pa sploh nisem vedela, da je to fant (mam precej dioptrije in včasih nisem nikoli ven nosila očal, samo v šoli sem jih imela in takrat je bilo precej dolgolasih fantov in sem vedno mislila, da so punce...), tako da nikoli nisem mela pojma, kdo je kdo. Zato sem se tudi dostikrat nasmehnila, če se mi je zdelo, da kdo gleda v mojo smer, ker se mi je prej velikokrat zgodilo, da so bili ljudje malo užaljeni, da sem odkorakala mimo (pa smo se poznali, seveda) in ker se mi je zdelo boljše, da se nasmehnem neznancu, ki gleda vame kot pa da zignoriram prijatelja, ker pač na 2-3 metre ne vem, a človeka poznam ali ne... sem to uporabljala... In naredila s tem tudi precej zbrk:D... Nauk: zdaj nosim očala:D Pa včasih se ti zgodi, ko si tako zaverovan, da te drugi vidijo tako, kot se vidiš sama (pač mamica s tremi malimi otroki... ali pa nosečka... nekak imam vedno takrat občutek, da to ni glih terna:D, potem sem pa čisto paf, če me kdo povabi ven:D), da si enako sproščen pri fantih kot pri puncah prijateljicah in potem spet lahko ni glih ok oz. zakomplicira situacijo;). Najbolj ziher način pa je, da se pogovarjaš o svojih in njihovih partnerjih:) Potem so ves čas nekak navzoči in ljudje ne pozabijo, da ta trebuh (ko sem bila noseča) ni glih sam od sebe nastal;).
< Sporočilo je popravil ronja -- 20.7.2012 15:47:15 >