nyna84
|
Običajno dojamejo, že pri prvem ne.....samo ne mora biti prepričljiv..... From: @gmail.com Sent: Friday, July 20, 2012 11:07 AM To: Subject: Re: Pred 10 leti se nisva imela kaj pogovarjat zato ker se nisi ti hotela vedno sva morala hodit tja pa sem kamor si ti rekla ko sem te kaj prašal si bila tiho tako da se strinjam da se nisva pogovarjala ker nisi ti hotela. Jaz sem ti bil vedno na razpolago in sem se odpovedal zelo veliko stvarem. Joj tako rad bi bil ob tebi imam občutek da si z dneva v dan lepša. Dne 20. julij 2012 11:03 je ___ napisal/-a: Kere fore. Ne hvala. Bi rekla ena moja znanka: »Kva pa teb ni jasn?!?« A ti sploh razumeš, ki pomeni NE? Never! Pogovarjat se že pred 10 leti nisva imela kaj. Romantik pa nikoli nisem bila. Niti romantika ne pride sama po sebi. Vidim, da tebi res marsikaj ni jasno. From: @gmail.com Sent: Friday, July 20, 2012 11:50 AM To: Subject: Re: Pogovorjala, se sprehajala ob obali. Šla skupaj na kosilo ali romantično večerjo. Skratka brez skrbi veliko bova lahko počela. Kaj misliš? Dne 20. julij 2012 10:45 je ___ napisal/-a: Se vidi, da me ne poznaš. Tisto kar rečem tudi mislim, in za tistim stojim. In nisi vreden, da bi zaradi tebe reskirala svojo familijo. Dobim doma pri svojem možu veliko več, kot bi mi ti kdaj lahko ponudil. Kaj bi lahko s tabo počela, mi sploh ni jasno. From: @gmail.com Sent: Friday, July 20, 2012 10:38 AM To: Subject: Re: z temi odgovori nisi prepričljiva mislim da si tudi želiš iti na obalo kjer bi imela cel vikend samo zase, bi se imela lepo Dne 20. julij 2012 09:09 je ____ napisal/-a: O si, si. Najprej pogledaš na sebe – kaj bi ti in kaj je tebi všeč. Potem je pa vse ostalo. Prav nič vam nisem fouš, sploh pa ne tvojim. No, v bistvu se mi smilijo. Aja … včasih jih pelješ …. a da se izkažeš? Drugače greš pa sam, da poskrbiš za svoje želje in potrebe? One bojo že počakale doma. :S Čas imam, ampak ne za tebe. S tabo nikamor in nikoli. Jaz sem, kadar je le možno, z mojimi. Ker mi fuuul pomenijo in sem rada z njimi. From: @gmail.com Sent: Friday, July 20, 2012 8:57 AM To: Subject: Re: Sej jaz nisem egoističen...otroc gredo z mano v Izolo ne vedno par krat pa ja. Zakaj stanovanje zato da lahko hodim na dopust. meni je obala od vedno waw...škoda da nimaš časa da bi šla z mano bi se imela lepo veš...pa drug vikend ko boš bolj pri času Dne 20. julij 2012 08:51 je ___ napisal/-a: Zakaj pa stanovanje v Izoli? Aja, tako je to pri vas …. ti greš za vikend na lepše, tvoja familija pa doma sama …. Egoist. Jst ne grem nikamor, ker sem za vikend in kadar je le možno, z mojimi. Ker mi ful pomenijo in sem rada z njimi. Pa tudi sicer ne bi s tabo nikamor šla. Sem ti povedala že večkrat. From: @gmail.com Sent: Friday, July 20, 2012 8:43 AM To: Subject: Re: Jaz imam stanovanje v Izoli pa hodim dol vsak vikend. Lahko greš z mano če želiš seveda da sama. Te bom malo razvajal. Beri od spodaj navzgor. Imena sem pobrisala. Ne vem, a sem jaz budala ...
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 20.7.2012 12:54:24 >
|