Michelle12 -> RE: Primorski dojenčki (7.8.2012 10:30:48)
|
Oi Oi :) Jutri ima moja princesa RD. In bo polnih 10. tednov, če bo, zopet imam rjav izcedek :( Upam, da bo vse ok! Imam pa izcedke od začetka, pa tudi za Michelle sem jih imela samo... zdaj jih nekaj časa ni blo.. in me je malo strah :( Varstvo...od začetka skrbiva midva sama za njo. Pri taščah še ni bila in še vsaj par let ne bo. Bo takrat, ko bo znala sama povedat, da bi rada šla in bo tudi razumela kaj to pomeni. Čeprav dvomim, da bo kdaj hotela z njimi preživet kej več časa. Ena je psihični bolnik, vsi bežijo od nje. Ta druga pa zelo ZA nasilje med ženami in otroci. Aja pri prvi je še mož alkoholik, ni nonstop pijan ampak enkrat na deset dni se sigurno napije in pol to stanje taraja par dni dokler ne zagoni vsega denarja. In Michelle ob njemu joče. Ta druga pa...Michelle ji niti ne pomeni dosti, prav tako njeni otroci ne, ima raje svoje brate in sestre in njihove otroke. Tako, da ja...ko bo šla prvič h komu v varstvo, bo to nekdo "neznan". Razmišljam komu bi jo zaupala, ko grem rodit ampak bo navejrtneje mož z njo. Se je zbudilaaa.. :)
|
|
|
|