RE: malce zbegana (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

babkaa -> RE: malce zbegana (16.8.2012 11:48:15)

savanah... ojej, je prišla, pa nič hudega, mogoče pa bo obema naslednji mesec uspelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kateri krog imaš? jaz imam zaj tretji, se še ne sekiram upam da čimdlje tako ostane

savanah -> RE: malce zbegana (16.8.2012 14:53:57)

Uradno je drugi krog[sm=smiley36.gif], neuradno pa tretji (brez KT)-v tretje gre rado[sm=smiley36.gif]...upam[sm=smiley1.gif].
Tud js se zaenkrat še ne sekiram, edin teden pred M sem mal neučakana[sm=smiley9.gif]..kr naj ostane tako oz. nj se hitr prime[sm=smiley2.gif]

babkaa -> RE: malce zbegana (12.9.2012 14:30:19)

Savanah? Kakšno je stanje? jaz sem v ponedeljek spet dobila menzo...hm... grem v četrti krog, verjetno preveč razmišljam o tem 8to mi moj govori), sem spet dan pred menzo delala test (tak  kot vsaki mesec do zdaj),, bom probala odklopit, pa res brez testov... upam da bo šlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

savanah -> RE: malce zbegana (14.9.2012 9:40:35)

heey :)
tud pri meni še nič dobrega :D sem takrat spet delala test...sem rekla mogoče pa CB pokaže :) naredim s prvim jutranjim urinom test negativen...čez pol ure pa se ulije[sm=smiley36.gif] (sem si rekla zakaj nisem pol ure dlje spala, bi vsaj prišparala test za naslednji krog..pa tudi živčke). Tako da zdaj je pa ne pričakujem 20. upam da bo kaj...čeprav sem si rekla da nebom nič razmišljala o tem, nobenih testov prej...ampak vsak dan pomislim kaj če tokrat je :D se bom zadržala...sem tudi mojmu obljubila[sm=smiley36.gif]

sedaj je približno 9 dni od ovulacije ampak mam že dva dni občutek kot da bo vasak čas tu[sm=hudicek1.gif]..se mi zdi še prekmalu da bi jo dobila..kaj pa vem[sm=zmeden.gif]

babkaa -> RE: malce zbegana (15.9.2012 9:10:05)

ma ja, jaz tudi več ne bom delala testov, sem samo razočarana... menzo imam na 27-30 dni, zdaj bom pa res počakala 30 dni in če je nebo bom 31 dan naredla test... res je brezveze, test nič ne pokaže, pol pa si še vseeno govorim, da mogoče sem delala prehitro pa nevem kaj... torej 20.? držim pesti, da je nebo... javi!

rožica85 -> RE: malce zbegana (17.9.2012 11:41:59)

Pozdravljene punce, ženske, mamice..... :)

Imam eno vprašanje. Teče tretji mesec odkar sva začela delat na dojenčku. Včeraj naj bi dobila M, pa je ni bilo, potem pa sva imela zvečer spolni odnos in po končanem SO, ko sem se z brisačko obrisala, je bila malo rdeča, ne veliko, ampak sem bila useen žalostna, da sem jo spet dobila :(.... danes zjutraj pa vstanem, grem na wc in spet nič, niti malo ni bilo na vložku rdečega......kaj mislite da bi to lahko bilo? mogoče še pride ampak z zamudo ker skos na dojenčka tuhtam.....al kaj je to? mislite da se mi splača it po test kr pa ga naredit????

Hvala in lp

krisv -> RE: malce zbegana (17.9.2012 13:39:14)

rožica85 Kupi test in ga naredi jutri zjutraj s prvim urinom. Več ti me ne moremo svetovati. Lahko je vgnezditvena, lahko je bila le ranica med SO, lahko je začetek M... Le test in čas ti bosta dala odgovor. Držim pesti, da se ti uresniči želja.

savanah -> RE: malce zbegana (17.9.2012 15:13:56)

ah ti testi in ta babji firbec[sm=smiley36.gif]...glede na to da imam cikluse na 37 dni[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] sem se odločila da bom delala test v pon. 24.pribl 4 dni po pričakovani [sm=hudicek1.gif] ČE JE SEVEDA DO TAKRAT NE BO[sm=smiley1.gif]. Ta mesec mam pa res občutek da ziher se ni prijelo...niti ne razmišljam toliko o tem, zato mislim da bom zdržala [sm=smiley36.gif]..niti testov nisem kupla nič prej ker se potem res ne morem vzdržat[sm=smiley36.gif].. sporočim kakšno bo stanje[sm=smiley1.gif]

babkaa tudi jaz stiskam pesti zate in seveda vse ostale!!

rožica85 -> RE: malce zbegana (17.9.2012 16:01:51)

jaz upam da je ne bo, bom probala jutri al pa u sredo zjutraj narediti test, čeprav vem da bom spet slabe volje če ne bo nič..... če je pa tako težko kr čakat in čakat..... ;)

savanah -> RE: malce zbegana (18.9.2012 10:47:19)

oh ja res je težko...še dobro da imam toliko drugih stvari za razmišljat, da vsaj malo pozabim[sm=smiley36.gif]

rožica85 si že naredila test?? malo poročaj kakšno je stanje[sm=smiley36.gif]..pa velik veliiiiiiiiiik sreče[sm=smiley30.gif][sm=smiley30.gif][sm=smiley30.gif]

rožica85 -> RE: malce zbegana (18.9.2012 12:27:30)

živjo,
ja sem pa ni nič [sm=smiley19.gif], bom kupila še cb (zdej sm mela BC), pa bom res z jutranjim urinom poskusla,ne vem če je mogoče možno da je prišlo do zanositve šele nekaj dni nazaj pa da je tole res bla vgnezditvena, pa da še ne pokaže al kaj....ma ne vem, tolažba pač..... :) aja, pa še to, M še vedno ni, samo včeri je bil vložek malo umazan, ampak res malo, ker kadar sm mela M je biu zelo veliko....mam kr močno drugač.....pa boli me tut ne trebuh tko kot kadar mam M, tako da res ne vem.......zbegana sm full.... :(

lp

čebelica87 -> RE: malce zbegana (18.10.2012 15:15:58)

čav punce

a mi lahk malo pomagate??
od moj [sm=hudicek1.gif] je minilo danes točno 42 dni ampak še je vedno nisem dobila...hm... delala sem že dva testa in sicer pejšnji teden in danes zjutraj ampak oba negativna...nimam nobenih znakov da bi bila noseča ampak je enostavno še ni...štiri dni me je v spodnjem delu ščipalo in kar malce bolelo in sem mislila ah jo bom pač dobila ampak je ni ..je pa zdaj tretji krog ko se trudiva da bi postala nosečka...
kaj mi svetujete punce

astrid1 -> RE: malce zbegana (18.10.2012 19:27:12)

Lahko da imaš kakšno cisto na jačniku in zato ne dobiš menstruacije. Ne bi bilo slabo. če bi se naročila na pregled pri ginekologu.

telly -> RE: malce zbegana (22.10.2012 8:26:54)

Živjo!

Tudi mene muči eno vprašanje. A je možno zanositi prvi dan po koncu menstruacije? Imam normalno dolge cikle 28-30 dni. Zanima me, ker je od moje zadnje [sm=hudicek1.gif] minilo že 39 dni, pa nimam še nobenih znakov, da bo kmalu prišla. Malo me skrbi, ker sem imela abrazijo pa še ne smem zanositi...

Vem, da bo test vse razkril, samo sem do srede cele dneve v službi... [sm=smiley13.gif]

Anonimen -> RE: malce zbegana (22.10.2012 9:42:13)

jaz sem imela 2 dni neko rjavo nitko sem opazila na toaletnem papirju ko sem se obrisala drugače nikoli nisem kaj takega opazila M.sem imela vedno redne 25 v mesecu,včeraj se mi je ulila,no ja ne vem če je to M.drugače sem spomladi imela ss [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif],sem zelo žalostna,mi ni jasno zakaj je prej prišla ta [sm=hudicek1.gif]

T1V2M3 -> RE: malce zbegana (9.11.2012 15:46:13)

Punce uporablejte čaj krvomočnice. Na netu ogromno piše o tem. Dobi pa se ga v naravnih lekarnah.[sm=duda.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]