malce zbegana (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

jabi babi -> malce zbegana (10.7.2012 13:49:42)

pozdravljene,s partnerjem sva se odločila da najinemu sinčku ki je sedaj star tri leta podariva bratca ali sestrico:)))sedaj sem v dvomih....imela sva spolne odnose en teden pred menstruacijo,oz.dva dni po moji ovulaciji....menstruacijo sem dobila z zamudo....kljub temu se mi vedno bolj dozdeva da sem noseča,čeprav sem imela ta mesec še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]....imam očitne znake....ali je katera tu gor ki je imela še enkrat menstruacijo in je bila že noseča?joj sej tako kompliciram,ampak vseeno upam da me razumete....kdaj narediti test?lp

MioBambino -> RE: malce zbegana (10.7.2012 14:08:55)

Lahko, da si noseča in si vgnezditveno krvavitev zamenjala z menstruacijo. Vse je možno. Naredi test in boš takoj vedela, pri čem si. Druga možnost pa je, da je v igri le psiha, kar se pri tistih, ki planirajo otroka, velikokrat zgodi.

jabi babi -> RE: malce zbegana (10.7.2012 20:46:01)

psihe ni,to vem ker si vse jemljem ko bo bo,sam me pa vseen zanima kaj je zej to....naredila sem test,res da ne zjutraj,pa je negativen....ali je vgnezditvena lahko enaka kot menstra?ne vem ker v prvo ni blo znakov vgnezditvene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]aja pa še to bi rada vprašala če bi mi test ob casu vgnezditvene že pokazal prav.....v primeru če bi bla slučajn noseča???

nyna84 -> RE: malce zbegana (11.7.2012 8:58:30)

Počakaj še kakšen dan in nato ponovi test. Če bo pozitiven, super zate. Če bo negativen, bosta pridno telovadila še ta mesec [sm=smiley2.gif]

jabi babi -> RE: malce zbegana (15.7.2012 14:32:40)

ponovila sem test in je še vedno negativen.....joške še vedno polne kot nevemkaj,v spodnjem delu trebuha mi skoz neki brenči:))))na čase kot da bi dobila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].kaj pa če sem zanosila tik pred prejšnjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],nato je seveda le ta prišla za nekej dni,sedaj je tri tedne od takrat ko sva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]....a mislite da je še prezgodaj za pravilen rezultat al kaj?al nej grem v laboratorij?ker znaki so preveč očitni.....al naj čakam....in čakam....do ponovne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]če bo prišla oziroma ne bo:)))))

Anonimen -> RE: malce zbegana (15.7.2012 15:45:31)

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

ponovila sem test in je še vedno negativen.....joške še vedno polne kot nevemkaj,v spodnjem delu trebuha mi skoz neki brenči:))))na čase kot da bi dobila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].kaj pa če sem zanosila tik pred prejšnjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],nato je seveda le ta prišla za nekej dni,sedaj je tri tedne od takrat ko sva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]....a mislite da je še prezgodaj za pravilen rezultat al kaj?al nej grem v laboratorij?ker znaki so preveč očitni.....al naj čakam....in čakam....do ponovne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]če bo prišla oziroma ne bo:)))))

Moje mnenje je, iz izkušenj, ki sem jih dala skozi, da nisi noseča.
Počakaj še kakšen teden in če še takrat ne bo menstruacije, se naroči na pregled h ginekologu, da ugotovi vzrok izostanka.

Anonimen -> RE: malce zbegana (15.7.2012 15:46:30)

Če še vedno dvomiš v rezultate, pojdi v laboratorij in ne zapravljaj več denarja za teste!

astrid1 -> RE: malce zbegana (15.7.2012 16:43:32)

Kolikor jaz vem, je treba imeti spolni odnos pred ovulacijo in ne po njej. Tako so me tretirali tudi v leonišču, ko so mi s Femaro stimulirali ciklus.
Ko je bi folikel dovolj velik, da naj bi nastopila ovulacija v naslednjih dveh dneh, so naročili, da morava naslednje dni na polno. Semenčice rabijo nekaj časa, da pridejo v jajcevod in tam oplodijo jajčece. Po mojem, sta malo zamudila.

Anja82 -> RE: malce zbegana (26.7.2012 11:17:42)

Pozdravljene!
Oglasam se vam prvic v upanju da dobim kaksen nasvet,odgovor.
Tudi midva s partnerjem imava ze slabo leto nezascitene spolne odnose,ki pa trenutno se niso obrodile sadove. Ampak nic za to,delamo naprej v upanju na cim boljse rezultate.
Zbeganost pa nastane ta mesec. Menstruacija naj bi nastopila to nedeljo,29.,se mi je pa konec
prejsnega tedna zgodilo,da sm imena nenormalno belega toka in pekoc obcutek ob vhodu v noznico. Pa ok,sm si mislila, da je unetje in sem sla v lekarno po canasten. Do tu mi je vse jasno,naprej se zacne pa zbeganost. Po enem dnevu,canastena si nisem dala,je ta pekoc obcutek izginil,bel tok,ki pa ga je bilo v izobilju,pa je tudi po parih dneh pojenjal. Od takrat naprej imam tak cudno spikajoc obcutek v spodnjem delu trebuha in pa grozna utrujenost. Ponoci spim kot ubita,potem sem pa par urc pokonci in ratam spet grozno zaspana in utrujena. Pa ce bi kar koli takega pocela,bi se zastopils,ampak sm popoldne v sluzbi in dopoldnevi res bol mirno minejo. Zanima pa me ce je ze kaksna imela podobno izkusnjo?
Ker pa moj dragi u teh dneh praznuje,bi blo pa to super novica,ce bi se pokazal plusek! :-)
Hvala za odgovor ;-)

tarinca -> RE: malce zbegana (6.8.2012 16:38:10)

Zakaj pa ne narediš testa?

IZVIRNO SPOROČILO: Anja82

Pozdravljene!
Oglasam se vam prvic v upanju da dobim kaksen nasvet,odgovor.
Tudi midva s partnerjem imava ze slabo leto nezascitene spolne odnose,ki pa trenutno se niso obrodile sadove. Ampak nic za to,delamo naprej v upanju na cim boljse rezultate.
Zbeganost pa nastane ta mesec. Menstruacija naj bi nastopila to nedeljo,29.,se mi je pa konec
prejsnega tedna zgodilo,da sm imena nenormalno belega toka in pekoc obcutek ob vhodu v noznico. Pa ok,sm si mislila, da je unetje in sem sla v lekarno po canasten. Do tu mi je vse jasno,naprej se zacne pa zbeganost. Po enem dnevu,canastena si nisem dala,je ta pekoc obcutek izginil,bel tok,ki pa ga je bilo v izobilju,pa je tudi po parih dneh pojenjal. Od takrat naprej imam tak cudno spikajoc obcutek v spodnjem delu trebuha in pa grozna utrujenost. Ponoci spim kot ubita,potem sem pa par urc pokonci in ratam spet grozno zaspana in utrujena. Pa ce bi kar koli takega pocela,bi se zastopils,ampak sm popoldne v sluzbi in dopoldnevi res bol mirno minejo. Zanima pa me ce je ze kaksna imela podobno izkusnjo?
Ker pa moj dragi u teh dneh praznuje,bi blo pa to super novica,ce bi se pokazal plusek! :-)
Hvala za odgovor ;-)

savanah -> RE: malce zbegana (10.8.2012 11:34:50)

Pozdravljene

No pa da še jaz dodam svoje vprašanje kar tukaj da ne odpiram nove teme :)

Tukaj sem nova in se obračam na vas, ker sem veliko že brskala po raznih forumih, pa nikakor ne najdem pravega odgovora zame...

Začeli smo delati na otročku[sm=bravo.gif] KT sem nehala jemati junija (in ker sm zelo površna tudi pri tem si nisem zapisala kdaj sem pojedla zadnjo tabletko in s tem dobila krvavitev), no naslednja menstruacija pa je prišla 9. julija. Naj povem, da tudi pred jemanjem KT nisem imela rednih menstruacij, tako da niti približno ne vem koliko časa traja moj cikel... No da sem izvedela kdaj sploh imam,če jo imam, ovulacijo se kupila teste za ugotavljanje ovulacije... 30.julija mi je test pokazal dve črtici, se pravi je ovulacija bila.. smo pridno delali (pred O, med O, in po O). sedaj pa sledi moje vprašanje. Kdaj narediti test nosečnosti, če niti nevem kdaj pričakujem m? Je res da ovulacija nastopi 12-14 dni pred pričakovano m? Se pravi, če bi v pon 13.avg naredila test bi mi lahko že pokazal? Naj povem da sem že danes delala test (verjetno prehitro, ampak sem takooo neučakana) pa je pokazal negativno.

Upam, da nisem bila predolga, mogoče je moje vprašanje malo butasto, ampak res nevem na koga naj se obrnem

Pa upam da sem pisala pod pravo temo

Lep pozdravček

lily32 -> RE: malce zbegana (10.8.2012 11:50:13)

Prav gotovo, da si test delala prezgodaj. Če ne veš, koliko je dolg ciklus, se priporoča, da se počaka ok. 16 dni po spolnem odnosu oz. po predvideni O. Ponovi test  čez nekaj dni in srečno.

Pa še to: punce, ki so jemale KT vedo povedati, da je nekaj prvih ciklusov zmešanih.

savanah -> RE: malce zbegana (10.8.2012 12:01:06)

vem da je bil prezgodaj[sm=smiley36.gif]ampak sem tok firbčna [sm=smiley12.gif] ga pa definitivno še ponovim :D

glede ciklusov... moji so bili že pred KT čisto neredni.. me pa že nekej špikam v jajčnikih, pa še moj pravi da sem zoprna[sm=smiley36.gif] tako da mislm da se nekej bliža[sm=zmeden.gif]

mavrica6 -> RE: malce zbegana (10.8.2012 13:37:17)

pozdravljene dame...jst sem tudi prvič gor.....[sm=bravo.gif]...mi pa delamo na 3 pa noče in noče se prijet[sm=smiley19.gif]..za prva dva ni blo nubenga problema,sam da sem v postlo šla sem bla že noseča....

mavrica6 -> RE: malce zbegana (10.8.2012 13:42:27)

heheh mislim de bo pozitiven tvoj odgovor...taka sem bila jaz pri obeh nosečnostih....brez volje,sam spala bi...prve tri mesece je blo tako

babkaa -> RE: malce zbegana (10.8.2012 21:00:31)

Savanah probaj še v ponedeljek naredit test pa če je negativno spet čez par dni, nevem, pač predlog...
jaz sem mela zadnjo menstruacijo 16. julija, cikel 30 dni torej v sredo 15. avgusta bi naj prišla oz. ne bi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  sem tudi včeraj naredila test, itak ni nič pokazalo, je prehitro tudi če bi nosečnost bila, joj ta neučakanost, groza!! bom verjetno jaz tudi v ponedeljek 13. probala srečo, bomo vidli

Anonimen -> RE: malce zbegana (10.8.2012 22:12:56)

kar tu se bom prištulila: ne vem sicer, kam pašem. s KT sem prenehala maja, in sicer je šlo za nuvaring. Že prej je bilo akcije dost, zdaj jo je še več. Cikli niso prav nič zmešani, [sm=hudicek1.gif] na 27-29dni do sedaj. Celo vmesne sem imela, par kapljic krvi, sem že mislila da je res kaj, odtegnitvena ali kaj že. in ni bilo, do zdaj niti enkrat očitno, ker imam spet [sm=hudicek1.gif]. Ne vem kaj je fora... kake so vaše izkušnje, koliko časa naj bi telo rabilo po KT da se pripravi? koliko so zanesljivi ovul. testi? izkušnje?

jabi babi -> RE: malce zbegana (11.8.2012 20:53:32)

odtegnitvena??????

savanah -> RE: malce zbegana (13.8.2012 8:21:04)

evo sem danes spet delala test...negativen[sm=smiley19.gif]...upam da je še prekmalu[sm=zmeden.gif]. me pa nekaj špika na vsake toliko časa, ni konstantno ampak na vsake toliko časa malo špikne, pa nevem a bo prišla[sm=hudicek1.gif] a je mogoče kakšen znak da se je prijelo [sm=smiley36.gif]. dokler ni[sm=hudicek1.gif] upanje ostaja. bomo probali čez kakšen teden spet ponoviti test...uf bo dolga [sm=jezicek.gif]. Babkaa pri tebi kaj sreče????

Glede ovulacijskih testov...sicer sem jih prvič uporabljala ta mesec, ampak meni je pokazal mislim da prav...ker na dan ko sem delala (zadnji listič[sm=smiley36.gif]) o.test mi je pokazal dve enako obarvani črtici, naslednji dan pa takooo močne bolečine v jajčnikih[sm=smiley36.gif]..tako da mislim da je bilo to to[sm=smiley1.gif]..

Anonimen -> RE: malce zbegana (13.8.2012 11:04:24)

aha, kje pa se to kupi (O teste) ? samo v lekarni ali imajo tudi v DM-u? Ja, pri meni se definitivno ni prijelo, ker imam tako [sm=hudicek1.gif] da se kar kadi [sm=smiley13.gif]. in kdaj delaš otem ta testek, ko približno naračunaš, da naj bi bilo? Ne bi sicer rada prehitevala stvari pa da "delamo na otročku", samo me pa vseeno zanima ali jo sploh imam ali ne... vsaj to za začetek

lily32 -> RE: malce zbegana (13.8.2012 11:23:11)

O teste dobiš v lekarni (tam so vse stvari ponavadi najdražje, tako da ne pripočam), v DM-u, Mullerju, tu
Delati jih začneš par dni preden, naj bi dobila O. To pa izračunaš tako, da od dolžine ciklusa odšteješ 14 dni.

babkaa -> RE: malce zbegana (14.8.2012 8:47:09)

Savanah v nedeljo 12. sem že doibla menzo, tak da mogoče naslednji mesec.... kaj hočem, se nočem preveč obremenjevat, sem misla sa bo, smo bli v času ovulacije deset dni na morju... Probaj naredit clearblue digital, naj bi pokazal že pred menstruacijo, nevem

savanah -> RE: malce zbegana (14.8.2012 8:59:18)

Babkaa pol pa kar veselo na delo za naslednji krog...držim pesti[sm=smiley20.gif]

Moje M pa še ni...tako da danes grem po CB pa ga jutri spet delam, tokrat res s prvim jutranjim lulanjem[sm=smiley36.gif].. včeraj mi ni ratalo do lončka prit sem se že ponoči zbudila in sem mogla nunjno na vc[sm=smiley36.gif]...mi je bilo pa včeraj grozno slabo (ampak to bolj pripisujem temu da nisem zjutraj nič jedla).. Mam pa na vsake toliko bolečine tam spodaj..nekaj se bliža, upam da ne[sm=hudicek1.gif]. jutri bo 16 dni od O tako, da upam, da se že kaj pokaže[sm=zmeden.gif]

babkaa -> RE: malce zbegana (15.8.2012 21:24:42)

Savanah držim pesti za jutri da test pokaže dve črtici. Jaz sem že konec z menzo danes, torej spet gremo veselo na delo pa potev vidim če bo v sredini septembra kaj. Javi kaj bo jutri!

savanah -> RE: malce zbegana (16.8.2012 10:25:28)

oh ja...tud nama tale krog ni uspelo[sm=smiley13.gif]...sem zjutraj delala test-NEGATIVEN, čez 30min pa je že M prišla... ko bi vsaj mal dalj spala bi vsaj test prišparala za nasledni krog[sm=smiley36.gif]..tako da sva spet v akciji[sm=bravo.gif]..samo da hitro mine še [sm=hudicek1.gif].

Babkaa srečno, upam da tokrat uspet...in tudi vsem ostalim ki čakate[sm=modricrtici.gif]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>