Anja82 -> RE: malce zbegana (26.7.2012 11:17:42)
|
Pozdravljene! Oglasam se vam prvic v upanju da dobim kaksen nasvet,odgovor. Tudi midva s partnerjem imava ze slabo leto nezascitene spolne odnose,ki pa trenutno se niso obrodile sadove. Ampak nic za to,delamo naprej v upanju na cim boljse rezultate. Zbeganost pa nastane ta mesec. Menstruacija naj bi nastopila to nedeljo,29.,se mi je pa konec prejsnega tedna zgodilo,da sm imena nenormalno belega toka in pekoc obcutek ob vhodu v noznico. Pa ok,sm si mislila, da je unetje in sem sla v lekarno po canasten. Do tu mi je vse jasno,naprej se zacne pa zbeganost. Po enem dnevu,canastena si nisem dala,je ta pekoc obcutek izginil,bel tok,ki pa ga je bilo v izobilju,pa je tudi po parih dneh pojenjal. Od takrat naprej imam tak cudno spikajoc obcutek v spodnjem delu trebuha in pa grozna utrujenost. Ponoci spim kot ubita,potem sem pa par urc pokonci in ratam spet grozno zaspana in utrujena. Pa ce bi kar koli takega pocela,bi se zastopils,ampak sm popoldne v sluzbi in dopoldnevi res bol mirno minejo. Zanima pa me ce je ze kaksna imela podobno izkusnjo? Ker pa moj dragi u teh dneh praznuje,bi blo pa to super novica,ce bi se pokazal plusek! :-) Hvala za odgovor ;-)
|
|
|
|