Night
|
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM Povedala bi nekaj glede priporočene pogostosti ... ko sem ginekologinji nesla svoje razpredelnice o merjenju BT, sem mogla spodaj vpisovati tudi pogostost spolnih odnosov. Ker sva vsak dan, mi je rekla, da je to preveč, ker si spermiji ne opomorejo dovolj in je predlagala, da če lahko, naj probava vsak drugi dan...rekla je tudi, da naj se pred SO izogibava oralnemu seksu, ker slina uničuje spermije ter naj se jaz izogibam sladkarijam in beli moki. No in s tem je za naslednje pol leta najino postalo obupno, ker sva vse skupaj delala "po navodilih" in t.i. seksala na ukaz...danes ja, jutri ne, potem spet ja, nato spet ne.... No, in tako pač ni šlo, sedaj zopet seksava, ko nama paše...in upam, da nama kaj kmalu uspe Glede pogostosti seksa. Jaz mislim, da če moški nima težav s kvaliteto semenčic, potem ni nobene potrebe po manj pogostem seksu. A ni tako, da če redno prihaja do izlivov, so tudi semenčice bolj zdrave kot pri tistih, ki bolj poredko? To glede sline prvič slišim, morda je res kaj na tem, kar se pa prehrane tiče, pa tudi jaz mislim, da je fajn se izogibat določenim živilom. Ampak to mora biti način življenja ves čas, ne samo takrat, ko se trudimo zanositi Jaz imam še 4 dni do predvidene M, mam ful napete joške in boleče bradavice, ampak si ta mesec ne delam nobenih utvar. Močno si želim, da se je prijelo, če se pa ni, pa tudi ne bo konec sveta, prej ali slej bom tudi jaz noseča. Držim pesti za vas!
|