Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.10.2012 20:37:16
|
|
|
|
andreja83
|
Womanpolice zelo lepo napisano-povedano, se popolnoma strinjam s tabo. :)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.10.2012 10:25:46
|
|
|
|
zeuso
|
Anonimna čestitke še od mene
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.10.2012 10:27:52
|
|
|
|
zeuso
|
punce tiste ki ste v Ljubljani z zamrznjenčki, kaj se res more čakat tri mesece
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.10.2012 14:01:42
|
|
|
|
sisi81
|
ZEUSO ja jaz sem tudi morala čakati 3 mesece, ampak je bilo vmes itak poletje in sem se lažje sprijaznila s tem čakanjem. Vem, da je težko, ampak probaj se s čim zaposlit, pa bodo tudi ti trije meseci minili, kot bi trenil. Jaz tudi tepetam z vami, v četrtek sem imela ETZ, 26. oktobra imam krvni test, upam, da pridemo do tja Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.10.2012 14:44:08
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica Aaaaaaaaaaaaa cist sm happy, slisala srcek, vse OK in dobila slikico. Pamz je velik 1 cm Drage moje, drzim pesti za vas, da cimprej pridete do tega dne ;) se splaca in sem pozabila na vsa ta leta in postopke. cestitke zdaj pa pridno bozaj busija .... mi mamo se 11t do poroda
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.10.2012 19:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsem še enkrat hvala iz srca,še ne dojamem da je mogoče pa le res.Moj še nič ne ve.Skrivam,ker ne vem če mogoč pa le ni stopka.Sem se odločla da naredim test še enkrat v torek,pa vam sporočim.Moj bo pa zvedel,ko bo krvni test v sredo,gre zraven. Imejte se lepo,pa lep vikedn vam želim
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.10.2012 21:20:48
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vsem še enkrat hvala iz srca,še ne dojamem da je mogoče pa le res.Moj še nič ne ve.Skrivam,ker ne vem če mogoč pa le ni stopka.Sem se odločla da naredim test še enkrat v torek,pa vam sporočim.Moj bo pa zvedel,ko bo krvni test v sredo,gre zraven. Imejte se lepo,pa lep vikedn vam želim Anonimna, to ne more biti od stopke. In ET se šteje kot nulti dan, tako da če sem jaz prav izračunala, si delala test 11. dan. Pa tudi če si 10. dan ga delala, to ne more biti vpliv stopke. Po desetem dnevu ne bi bila takooooooooo izrazita črtica na CB, če bi bil to vpliv stopke. Ti kar verjemi in zaupaj svojemu predragemu... srečno.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 14.10.2012 9:44:53
|
|
|
|
jona klara
|
buska- a še samo toliko?kAKko se počutiš z bušijem? pošlji kako slikico na email.Srečno do konca in še naprej.No vidiš koliko truda si vložila, na koncu te čaka nagrada.Srečno športnica- zate sem pa itak zeloooooo veeeeseeela.Ko že človek skoraj obupa, pa te doleti sreča.Uživaj v tem stanju in poročaj kaj. sisi- tebi pa želim en močen plus.Kkao je bilo? kdo je delAL? javi se kaj, jaz pa te tudi kaj pokličem.drži se, rezultat pa javi in naj bo plusek. jaz pa odštevam mesece do postopka in komaj čakam na nov izziv, vmes pa seveda trpim, čeprav sem presrečna, da imam doma enega žabeka.
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 14.10.2012 21:16:28
|
|
|
|
baby1978
|
Pozdravljene. ANONIMNA-cestitke Tudi jaz grejem eskimcka pri meni. sem 9 dan po et. Sem naredila test ze 6 dan po et in je pokazal crtico, enako kaze danes, imam pa skoz neki rjavi izcedek, vedno zjutraj...nevem kaj si naj mislim. Upam, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 14.10.2012 21:20:14
|
|
|
|
baby1978
|
Cestitke anonimna.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 10:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
baby1978 tudi jaz tebi čestitam.Si bila pa zelo pogumna da si delala tako hitro test.Tud jaz ti ne vem povedat kaj pomeni ta rjav izcedek pri tebi.Kdaj pa imaš krvnega?Po mojem je najbolje da si popolnoma mirna in boš videla kaj bo čas prinesel.Jaz upam da je vse uredu in da mora tudi tako biti,da nekatere imajo malo rjavega izcedka. womanpolice hvala za tvoje besede.Ja test je bil narejen 11 dan,sem štela dan ET kot nulti dan je to potem 10 dan.Sem mu mal namignila,da se mi dozdeva da se je prijelo,ker me joške noro bolijo,pa še občasno me kdaj pa kdaj kakšen krč napade v maternici.Ne vem če je to vredu in mora tako biti. Denes je 13 dan in za enkrat kaže vse uredu.Upam,da še jaz ne dobim kakšnega izcedka. Kdaj imam potem 1 UZ v LJ?A bom dobila v sredo kakšno potrdilo da sem noseča?Moja zdravnica bi ga rada imela,da mi lahko podaljša bolniško. Andreja 83 kako pa kaj pri tebi kaže?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 11:10:26
|
|
|
|
andreja83
|
Živijo! Anonimna pa sem še kr fajn no, v bistvu nekih znakov jst nimam, razn enega dne ko so me že od zjutro bolele joške pa cel dan, kaj takega me nikol še ni, niti pred M ne, pa v križu me boli pa od spodi. Drugače pa sem kar fajn, itak mam jst maternico bolj nazaj nagnjeno, pa sem se hecala da bom v križu nosila :)) Drugače pa ja mi že delajo mal živčki, ker malo še pa bo sreda tu, in pa ker ne vem kaj al bo al ne, ampak se ne dam, če nama zdej spet ne bo namenjeno bova pa šla spet naslednjič. Predala se še ne bova, ampak pogumno vztrajala naprej. Vidva že imata kakega škratka doma, al bo to vajin prvi? Baby1978 boš ti tudi šla na krvni test? So se ti izcedki mal umirli? A sam zjutro jih imaš, čez dan pa ne? Sej bo, vse bo ok, boš videla! Pa držimo pesti tudi za latko! :)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 11:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
nimava še nobenega škratka doma.to bo najin prvi.mogoč bosta pa tud dva,ker so mi 2 ustavili.Veš da vama bo namenjeno,zakaj nebi bilo?Mene sam optimizem gor drži. A ti veš moboč kako se nam računajo tedni nosečnosti ko smo imeli IVF?Mene že to mal zanima.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 11:32:45
|
|
|
|
Princes11a
|
No jst sm bila pa nekaj časa brez interneta, tako da sem mogla vse za nazaj prebrat.) Anonimen in Pumpkina čestitke!!! Za vse ostale, ki še čakate, pa držim pesti, da bostze čimprej zagledale plus.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 12:46:18
|
|
|
|
baby1978
|
Pozdravljene...Danes 10 dan po Et, belina. HJa zgleda se malo mati narava poigrava z menoj , drugace pa znakov ni nobenih, sicer pa tudi po prvem ICSI sem bila noseča in ni bilo znakov, razen pozitiven test 8 dan po et. Test sem delala kr hitro ja, ker me je zanimalo če stopka pokaže kaj na testu, in sem prišla do ugotovitve, 3 dan po et zelo rahla črtica, 4 dan , črtice ni bilo, kakor tudi 5 dan ne, 6 dan po et pa se je spet pojavila druga črtica, ki je bila iz dneva bolj močnejša...malo sem testirala, saj sem imela kr nekaj testov doma, in ker delam v zdravstvu sem se malo poigrala.... Ja v četrtek grem na krvnega pol pa bomo videli:)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 13:41:05
|
|
|
|
sonček 13
|
Baby1978 a ti si imela transfer v MB?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 14:22:34
|
|
|
|
športnica
|
punce, tale avgust in september ni več aktualno. pejte na oktober-november IVF/ICSI 2012 drgač pa jonaklara, womanpolice ..... hvala, hvala. uživam doma ..... zaenkrat vse ok in sem noseča polnih 9 tednov. naročena že na redni pregled drugi teden, pa na nuhalno, dogaja skos :) pumpinka, anonimna za vse ostale pa močno močno držim pesti ....
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 15:00:53
|
|
|
|
baby1978
|
sonček- ja v mb
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 15:12:19
|
|
|
|
sonček 13
|
Baby 1978 mislim,da sva imele transfer skupaj. Tudi jaz sem imela transfer zamrznjenčka-sva tudi govorile . Tudi pri meni nobenih znakov, spodaj pa belina. Upam,da tako ostane in da se bova v četrtek skupaj veselile !!! Si že kaj delala urinski test?? Jaz se ga malo bojim delat, po drugi stani pa bi ga. Mislim,da bi jutri že znal pokazat realno Kaj misliš ti?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 15:25:50
|
|
|
|
baby1978
|
sonček 13- a ti si medicinka...
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 16:32:55
|
|
|
|
sonček 13
|
Ja ja jaz kaj torej obe sva z istimi znak-torej nič
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 16:36:48
|
|
|
|
sonček 13
|
Baby 1978 joj zdaj sem bolj pazljivo prebrala...a ti si torej že urinski test naredila..
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 21:10:38
|
|
|
|
baby1978
|
Ja soncek kaj cakas, ziher ti je ratalo....sem se velikokrat spomnila na najin klepet. v cetrtek bo vse jasno;)
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 15.10.2012 22:13:28
|
|
|
|
sonček 13
|
Ja tudi jaz sem se velikokrat spomnila nate in si želela kakšno informacijo kako gre tebi pa sem zdaj prav vesela,da te tukaj dobim! No saj ti si že tisti dan vedela,da ti bo uspelo,ker si imela dve levi copati s sabo..se spomneš?! Niti sama ne vem zakaj ne naredim testa. Mogoče sem malo bolj previdna ker mi v prvo ni uspelo. Malo pa se tudi bojim,da ne bi imela še stopka prstov vmes.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 16.10.2012 8:35:38
|
|
|
|
sonček 13
|
Danes sem naredila test in je bil negativen, pa tudi M se nakazuje,tako da se v četrtek žal ne vidimo . Tebi Baby1978 in vsem puncam v postopkih pa želim vso srečo naprej!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?