|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
4.10.2012 17:59:00   
vrtnica44
pozdravljene.

imam eno vprašanje. sploh za tiste, ki ste oz. ki ste bile v postopku IUI. sem namreč v postopku IUI v MB. danes, 10 dan ciklusa sem imela UZ. od 5 do 9 dne sem jemala tablete Lenizol. uz je pokazal, da imam na levi en folikel 13 mm in več manjših, na desni pa kar dva 15 mm in en 14,5 mm, endometrij pa 6,3. v soboto imam ponovni uz. dr. mi je rekel, da če do sobote en folikel poči, grem v postopek IUI, v kolikor pa ne in ostanejo vsi štirje, se pa postopek ustavi, ker je preveč tvegano. IUI delajo namreč, če so največ trije folikli. 
ne vem kaj naj si mislim. a je kakšna verjetnost, da en folikel "zgine" oz. poči do sobote? a kej pomaga? sem brala, da za hitrejšo rast foliklov priporočajo pivo, koruzo in jajčka.

želim vam vsem, ki vam je že uspelo lepo nosečnost, tistim ki nam pa še ni pa, da nam čim prej uspe.

(odgovor članu Princes11a)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.10.2012 20:57:55   
SILVA
Sportnica super,sem vedela,da bo vse okuser posted image user posted image ........zdaj pa uzivaj v nosecnostiuser posted image

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 452
6.10.2012 11:32:32   
Anonimen
L.p.
Kot morda že veste sem tudi jaz v postopku z zamrznjenčkoma. V torek sem jih prejela v varstvo,sem pa opazla da se je začelo nekaj čudnega dogajati,pa ne vem kaj bi to pomenilo,me pa zanima,če je imela kakšna izmed vas tudi kaj takega.Še nikoli,v nobenem postopku nisem zasledila tega.V torek transfer,v četrtek pa nek čuden izcedek,ko sem si vstavila utrogestan.Ne znam dobro opisati,ni ne bel,ampak bolj rumen,mogoče malenkost rdeč.Take čudne barve,da je kaj.Je pa danes tudi enake barve,vendar ne veliko.V obeh postopkuh sem dobila tečko na 14 dan po ET.Sedaj se pa kaže že od drugega dne.Sem popolnoma zmedena in zaskrbljena.Prosim če napišete vaše izkušnje,če ste imele tak primer.Lahko pa povem,da sem na dan ET,torek,sredo in četrtek imela bolečine po jajčnikih in pikal me je full,sedaj je pa vse nekam izginilo,sam dojke so še malenkost boleče.Sem pa prijela Stop inekcijo na dan ET,tako da ne smem delat testa.To je pa najbolj mučno,ČAKANJE.
Vesela bom vsakega vašega odg.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
6.10.2012 11:42:44   
latka
Kaj pa če izcedek nakazuje vgnezditev?Samo pozitivno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
8.10.2012 7:54:38   
zeuso
Punce kam pa ste se vse skrile, tiste ki čakamo je kaj novega.
Rabim pomoč tokrat sem imela transfer tretji dan včeraj je bilo en teden, kdaj lahko delam test malo me že prsti srbijo? Hvala vam za pomoč pa srečno vsem

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.10.2012 9:46:42   
smartika
Hej vsem novim nosečkam iskrene čestitke in pridno čuvajte svoje sončke, jaz sem malo v gužvi v službi in ni časa za forum. Bom probala biti bolj pridna... Moja M po postopku je prišla že 2 dni prej, tako da upam, da bo bosta naslednji M tudi točni, da lahko še v decembru štartava v nov postopek - smo ostali sedaj septembra brez ET, ker sem imela samo 1 celico :(.

lep dan še naprej

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.10.2012 11:46:40   
Anonimen
zeusopočakaj še malo s testom,da bo vsaj 10 dan mimo,potem je vse bolj 100%,ne pa da si potem še v večji dilemi.Kar odmisli vse skupaj,ti bo lažje minilo do dneva ko bo vse znano.Jaz sem čisto malo za tabo,2 dni.Pri meni je danes 7. dan.
latka hvala ker ti tudi tako misliš kot jaz.Ampak bo treba počakat do 17.10,še dober teden.
So pa vsi znaki izginili,ne vem če je to vredu,so pa dojke še boleče,to je pa tud vse.Kako je pa kaj pri teb zeuso z znaki???

(odgovor članu smartika)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
9.10.2012 12:05:53   
zeuso
anonimna bom kar počakala, znakov nimam nobenih še prsi me več ne bolijo, edino kar me dol kar precej špika izcedka tudi ni nič opazit ko si dam ultrogestan tako da nisem več pametna.Sem pa ful vesela ker je prišla pošta da imava enega zamrznjenčka, ker v prvem postopku so bli rezultati porazni. aja jaz ne vem kako naj štejem dneve ker sem imela transfer tretji danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.10.2012 17:23:06   
Aleda
Zeuso- jaz sem imela ET 3 dan, test delala 10 dan po ET-ju in je pokazal user posted image . Srečnouser posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.10.2012 17:51:11   
Anonimen
aleda čestitam!!!
Pa si imela kak poseben znak,da si vedela že prej?
Jaz sem imela ET 5 dan zamrznjenčki,pa ne smem delat testa pred 14 dnem,ker je možnost stopke in neveljavnega testa.Me je pa danes začelo nekaj čudno bolet po jajčnikih,tako da ne vem kaj bo.Pustimo se presenetit,itak na nič ne morem vplivati.

zeus A ti boš delala test?Ka si v LJ?

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
9.10.2012 18:46:59   
Princes11a
No meni je pa uspelo pridelat eenga zamrznjenčka (vsaj nekaj). Me pa zanima, kdaj se zdaj naročim za ET oz. kako to poteka (ali rabim tudi evid. št). Na GK sem naročena šele konec novembra, da dobim napotnico za ET, a se moram pol še kam naročit, tko ko za postopek (ker bi se potem že prej, da ne bom še pol 2 mesca čakala).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.10.2012 19:09:24   
vrtnica44
hej.

tako, najin prvi IUI je za nama..... sedaj pa čakanje.....
test naj bi delala čez 14 dni, torej 23.9. uf, kje je še to....
ampak tako kot vsaka izmed vas tu, tudi jaz upam na najboljše..... user posted image

lep večer vsem

Neposredna povezava do sporočila: 462
9.10.2012 21:14:47   
špica84
Športnica iskrene čestitke za user posted image .Naj ti teh 9 mesecev mine mirno :)

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.10.2012 9:02:31   
zeuso
Aleda kot prvo ti čestitam iz vsega srca, to pomeni da bi lahko danes delala test, ampak ga ne bom, ker je škatlica s testi prazna bla sem sigurna da je notri še eden.
Povej mi samo če veš koliko celične zarodke so ti vstavili meni so dva 8 celična.
Anonimna ja jaz sem na ginekologiji v LJ. Princesa super za enega zamrznjenčka, kako gre pa zdaj naprej ti pa nebi vedla povedat ker imava midva tudi zdaj prvič zamrznjenčka.
Vrtnica44 držimp pesti da bo že prvič uspešno.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.10.2012 9:28:24   
Aleda
Hvala anonimna in zeuso. Vesta, mi imamo to črtico že domauser posted image eno pridno punčko. Sem bila lani junija v postopku, sam vas še vseeno malo spremljam in navijam za vasuser posted image
Glede znakov je blo tako, da od začetka so bli ( boleča prsa, špikanje) potem je pa vse skupaj potihnilo, tut prsa niso bla več tako napeta...zato ne preveč gledat na to. Meni so tut vstavili dva zarodka, sam nimam pojma kakšna. Držim pesti za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.10.2012 10:42:52   
Anonimen
Princes11a glede zamrznjenčkov ti lahko jaz povem,ko sem bila sedaj tudi prvič z njim v postopku.
Pokliči za evidenčno številko ker jo boš rabila,potem pokliči prvi dan tečke in te s partnerjem naročijo,sestri Renati,tam podpišeta dokument da se strinjata z odmrznitvijo,nato ti pa sestra pove vse naprej.Mi2 z ginekol. sva se odločila da imam v tem postopku minimalno dozo zdravil,ker se mi včasih ciklus zavleče na 31-38 dni in bi potem mogla zelo dolgo hodit v LJ.Nato boš dala vsako jutro kri,in ko boš imela vrednost hormona nad 40 boš mogla na UZ.Pri men je bilo to že prvi dan ko sem dala kri,tako da si vzam kar fraj,če delaš.Jaz sem iz Ce in sem kar počakala do 10:30 ko so prišli izvidi in nato sem šla na UZ.Če si pa kje bližje doma,pa itak pokličeš,pa ti potem pove ali moraš nazaj priti na UZ ali ne.In potem vsak dan najprej zjutraj kri,nato pa takoj na UZ.Ko ti bo en folikl zrasel minimalno 17 mm ti bodo dali stop inekcijo(če boš imela inekcije),pri men je bilo tako,če boš imela pa svojo ovulacijo,pa ne dobiš nič,ti bo pa sestra na SIII oddelku dala vsa navodila.Nič se ne obremenjuj,sam sprašuj če kaj ne veš,saj zato so tam,da sodelujejo z nami.
Srečno v postopku.

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
10.10.2012 10:47:15   
Anonimen
Sem pozabla na moj podpis v prejšnji objavi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
10.10.2012 14:10:39   
pumpkinka
Živjo punce!
Stiskam pesti za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se pa današnji dan tako vleče, jutri imam namen delati test, vendar ne vem kaj pričakovati. Počutje je podobno kot vedno pred user posted image .

Zeuso, kdaj imaš namen delati test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.10.2012 16:05:25   
zeuso
pumpkinka lepo da si se oglasla, sem ravno razmišljala včeraj, da kaj se dogaja pri tebi ker se nič ne oglasiš. Kar se testa tiče sem se odločla da že ker ga nimam doma, bom počakala do krvnega če ne bo prej kakšne neprijetne spremembe. Bom probala potrpet do ponedeljka razen če nebo mojega zamikalo pa bo šeu on kupit testuser posted image . Kako se ti držiš, kakšni specifični znakci?

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
10.10.2012 19:11:36   
pumpkinka
ah ti znaki, so podobni tistim pred user posted image ali pa v primeru nosečnosti user posted image : boleče prsi, bolečine v spodnjem delu trebuha. Imam pa ponoči nek čuden izcedek, čisto voden. Tako se zjutraj zbudim in prestrašeno odhitim v kopalnico preverit, da ni mogoče nezaželena user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 470
10.10.2012 19:13:03   
Princes11a
Anonimna, hvala za odgovor. Potem je najbolje, da kar pokličem za evid. št (ker napotnice za postopek z zamrznjenčki še nimam).

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.10.2012 19:26:51   
Anonimen
Ja najbolje da pokličeš.Lahko pa tud počakaš da dobiš napotnico.Jaz ponavadi ne prehitevam dogodkov.nekatere pa prej pokličejo predn dobijo napotnico.
Pumpkinka ta voden izcedek je posledica utrogestana,ko se večina absorbira,potem nekaj še ven izteče.Verjamem pa da ti načenja to živčke.Kdaj imaš ti krvni test?Sej si v LJ?
Mal čudn se bo slišal to sedaj ampak vas moram vprašat:a katera ne čuti želje po sexsu?Mene je v vseh postopkih tolk razganjal,da sm že kar norela,sedaj pa niti ne pomislim na to in mi bo teh 14 dni z lahkoto preživeti brez.

Neposredna povezava do sporočila: 472
10.10.2012 19:35:41   
pumpkinka
Hvala za informacijo.

Sem v Ljubljani in imam krvni test v ponedeljek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
10.10.2012 19:40:13   
Anonimen
Pumpkinka pa je to tvoj 14 dan?Ker men so dali na 15 dan krvnega,s tem da se dan ko imaš ET ne šteje.Sem šele doma ugotovila.

Neposredna povezava do sporočila: 474
10.10.2012 19:49:41   
zeuso
pumpinka če se boš jutri opogumla in naredila test držim pesti na nogah in rokah, ta voden izcedek imam pa tudi jaz, tako da me je že parkrat prestrašiu.
V prejšnjem postopku se je pri meni točno en teden po transferju nakazau rjau izcedek čez dva dni pa se je orngi ulilo, tokrat pa če bi štela da bi biu peti dan transfer bi biu že učeraj en teden, tako da upanje zame še vedno ostaja ker je belina.
Anonimna kar se pa spolnih odnosov tiče med postopki, odkrito povedano me sploh ne pritegnejo, ko pa vem na čem sem mi pa popustijo vse zavore in nadoknadiva vse za nazaj, vsaj v prvem postopku je bilo tako.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?