Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 11.9.2012 14:05:25
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miskula curly, no pa je le zrastel ened. Meni so rekli eden je čisto dovolj da rata Športnica, pri meni je tudi že 8 dan. A opaziš že kakšne spremembe al je še prehitro Jaz bom testek v nedeljo al pa ponedeljek že delala, sem tolk neučakana spremembe so skos :) napihnjena do amena. skos me lulat. pritiska med dol. maternica se krči/širi. tri dni nazaj mini izcedek, komaj opazen. potem pa mir. popoldne sm ful utrujena. mam filing k da se bo vsak čas ulil. ampak nimam tistih krčev kot pred menstro. te sm mela na začetku nekaj dni. prsi so me nehale bolet, kar pa verjetno ni dober znak. kava mi še vedno paše, za kar je itak prehitr rečt. bomo vidl. nimamo kej kot čakat. dobr da sm v službi
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 11.9.2012 16:04:35
|
|
|
|
MP30
|
Pozdravljene. Evo moja je prišla, tako da sem po novem tudi jaz na igli! ! Držim pesti za soborke in poročam!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 11.9.2012 20:02:52
|
|
|
|
BB09
|
Večer preživela punkcijo imam 12 folikov in ET v petek zdej pa ležečke do petka smartika jaz sem imela Bravelle + Puregon + polovičko diphereline in sem lepo reagirala imam 12 foliklov curly super držim pesti za petek oreh držim pesti za jutri vidiš upanje umre zadnje tejchy25 20 foliklov to si pa faj reagirala držim pesti za punkcijo športnica in miskula še malo pa pade test, držim pesti da je to to MP30 dobrodošla v klub
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 11.9.2012 22:49:57
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Reagirala nisem prva 2 UZ (1 folikel ne da bi rastel), 3 UZ je zrastel za 0,1. in ko sem se že čist prepričala, da se vidimo v 2. postopku, sem bila lepo presenečena-3 folikli 18,19,20. IZVIRNO SPOROČILO: oreh Tako, da jutri, končno na 21. dan punkcija. Se pa sploh nočem obremenjevat s tem kaj pa če bodo prazni... Itak se mi zdi, da si najprej poskusni zajček, potem pa dobijo več informacij, katero zdravilo dati in poizkušajo. za uspešno punkcijo! IZVIRNO SPOROČILO: oreh Curly, super, bova skupaj trepetali v čakanju na +! Jaaaaa, upam, da potem nadaljujeva čvekanje še na temi NOSEČNOST!!! Vsem trepetalkam, še posebej športnici in miskuli pošiljam za srečo, ko boste delale testke! MOČNO NAVIJAAAAM!!!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 10:07:51
|
|
|
|
smartika
|
Jutro- no saj je že skoraj dan :), BB09 super si to reagirala, jaz sem imela v prvem postopku tudi 12 celic, upam da bo v tem tudi kaj. Ti si tudi pri rešu?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 10:18:23
|
|
|
|
tinker
|
Ojla bejbe, danes pade stopka in v petek zjutraj punkcija. Dans je blo zlo hitro na UZ, nisva nič čakala iz avta v čakalnico, direkt v ambulanto in domov, vse v cca. 5. minutah. Bo pa še enkrat več stopke, do sedaj imela le 5000 enot, sedaj 10000. A je tko pri dolgem postopku? Do sedaj bila v kratkem.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 11:01:32
|
|
|
|
BB09
|
smartika ja, jaz sem tui pri REŠU tinker srečno v petek na punkciji se je pa začelo kar dogajat na tej strani
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 11:18:51
|
|
|
|
oreh
|
živjo! miskula in športnica močno, močno držim pesti, da zadnji dnevi čimprej minejo in ugledata težko pričakovan+!!! Se strinjam ja, da je pametneje in manj živcirajoče po ET hodit v službo, vsaj malo preusmeriš misli. A sem se odločila, da bom kar do testa na bolniški zaradi narave dela. zdravnica pa tudi ni nič komplicirala. no, pa še moje poročilo s terena: 2 celici. sva se pa z dr. rešem prav luštno zabavala med punkcijo, tako da tudi bolelo ni nič, no mal pa že mora. srečno vsem v prihajajočih dneh!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 11:19:23
|
|
|
|
tiky
|
Hoj, no evo se še jaz pridružujem, včeraj sem se začela špikat in potem v nedeljo sledi prvi UZ. Čim več sreče vsem
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 11:27:07
|
|
|
|
miskula
|
joj je pa res zabavno tukaj se kar dogaja ja, sam še finiš je važen upam da se bomo na koncu vse lepo semjale ob gledanju jaz sem kar neučakan res, računam vsak dan kateri dan v ciklusu je, pa študiram znakce, ki prihajajo in izginjajo.... še dobro da gremo konec tedna na morje, da bom malo pozabila, če mi bo ratal držim za vsako posebaj pestke
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 13:30:29
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh no, pa še moje poročilo s terena: 2 celici. sva se pa z dr. rešem prav luštno zabavala med punkcijo, tako da tudi bolelo ni nič, no mal pa že mora. srečno vsem v prihajajočih dneh! Naj se obe oplodita in lepo razvijata!!!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 12.9.2012 17:45:46
|
|
|
|
BB09
|
oreh super tudi jaz navijam mogoče bodo pa dvojčki kdaj imaš pa transfer
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 9:03:16
|
|
|
|
tiky
|
Hoj, porodili sta se mi dve vprašanji: ko se začneš špikat jih ni treba nič klicat pa obveščat, samo pridem na UZ 7. dan ane? Potem me pa zanima koliko časa ste imele vi , ko ste se začele špikat v kratkem postopku 2.dan? To je moj prvi postopek in me vse zanima .
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 9:22:31
|
|
|
|
barvo37
|
Pozdravljene! Naj se vam še jaz pridružim. Sem petič v postopku (pri dr. Rešu), tokrat poskušamo samo s Klomifenom in Aglurabom. Danes sem bila na drugem UZ (14. dan ciklusa) in smo ugotovili, da smo na nuli. V ponedeljek ponovni UZ, da vidimo, če se bo kaj prebudilo. Skratka, katastrofa! Je mogoče katera tu, ki ima podobne izkušnje? Se je pri kateri potem zgodil čudež in se je vendarle razvil folikel, primeren za punkcijo?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 9:24:02
|
|
|
|
latka
|
športnica, kdaj bo padel test? Jaz že veš čas močno držim pesti zate, da se ti tokrat srečno izide!! Jaz pa čakam na M, da grem še po zadnjega eskimčka!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 10:50:03
|
|
|
|
miskula
|
športnica, kako si? Si že naredila kakšen testek? Joj mene tako srbijo prsti Če ga bi imela doma bi ga sigurno že nardila, pa vem da bi pokazalo - ampak,..... Kar se znakov tiče...NIČ Zjutraj ko se zbudim ni nič, potem se pa kar čudežno pojavijo boleča (.)(.), špikanje kot pred M,..... Tko da ja, počakat bo treba do nedelje, ponedeljka,....
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 11:08:42
|
|
|
|
limonca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvo37 Pozdravljene! Naj se vam še jaz pridružim. Sem petič v postopku (pri dr. Rešu), tokrat poskušamo samo s Klomifenom in Aglurabom. Danes sem bila na drugem UZ (14. dan ciklusa) in smo ugotovili, da smo na nuli. V ponedeljek ponovni UZ, da vidimo, če se bo kaj prebudilo. Skratka, katastrofa! Je mogoče katera tu, ki ima podobne izkušnje? Se je pri kateri potem zgodil čudež in se je vendarle razvil folikel, primeren za punkcijo? Tudi če bo en folikel, jaz ne bi pristala na punkcijo. Če imaš punkcijo, pomeni, da si koristila postopek, pa četudi ne pride do ETja. Zakaj pa samo klomifen? Kako si reagirala v prejšnjih postopkih?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 11:37:55
|
|
|
|
barvo37
|
no, v bistvu je to en tak vmesen postopek. če pride do punkcije, bova samoplačnika (punkcije itn., če bo uspelo priti še kam dlje od punkcije), tako da nama še zmeraj ostaneta 2 postopka, ki jih krije zavarovalnica. v prejšnjih postopkih sem zmeraj rabila precej močne doze, da se je kaj razvilo, sicer je bilo zmeraj pridobljenih več celic, ki so se tudi oplodile, tako da je prišlo do ET, vendar nikoli do vgnezditve.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 11:59:10
|
|
|
|
curly
|
Tako, stopko smo dali, zdaj pa čakam, da bo čim prej jutri 13.15, da gremo v AKCIJOOOO! BB09, jutri je za naju velik dan! Držim pesti, da bo srečen za obeee!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 12:55:45
|
|
|
|
limonca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvo37 no, v bistvu je to en tak vmesen postopek. če pride do punkcije, bova samoplačnika (punkcije itn., če bo uspelo priti še kam dlje od punkcije), tako da nama še zmeraj ostaneta 2 postopka, ki jih krije zavarovalnica. v prejšnjih postopkih sem zmeraj rabila precej močne doze, da se je kaj razvilo, sicer je bilo zmeraj pridobljenih več celic, ki so se tudi oplodile, tako da je prišlo do ET, vendar nikoli do vgnezditve. Potem mi pa sploh ni jasno, zakaj ste šli na klomifen?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 13:25:42
|
|
|
|
tamala86
|
Čao! Se javljam po manjšem odmoru...sej brala sem vas pa redno...:) Midva sva prejšnji teden imela posvet pri Reševi in smo se odločil da gremo v nov postopek oktobra. To bo drugi, prvi v juniju ni bil uspešen, zamrznenčkov pa tudi nimava. Sicer bi lahko štartal že septembra (naslednji teden, so že minile tri menstruacije), ampak sem se odločla, da počakamo na naslednji teden, oktobra nej bi namreč dobila službo, sam nevem kaj nej, če dobim službo, pol pa takoj noseča (če seveda uspe), v službi pa ne mislm govort o svojih težavah, ker potem me itak tud noben ne bo zaposlil....no, uglavnm upam na službo in plusek!:))) Velik roza barve vsem! LP
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 13:50:12
|
|
|
|
MIHIKA1
|
ojla punce..vidim, da se veliko dogaja....športnica..močno držim pesti zate in za miskulo....!!!!!! se opravičujem, če sem katero izpustila...! uffff...men so dali komaj posvet pri Drobniču 05.11.2012 za 6.IVF, tako, da predvidevam, da bo tam nekje proti koncu leta...no potem že mora biti tako.. skratka...vsem, ki čakate pluseke..želim res same pluseke....tiste, ki se špikate....zdržite in čim več foliklov ...veliko celic, lepih blastocist in seveda plusek tudi vam na koncu...!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 14:23:58
|
|
|
|
BB09
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Tako, stopko smo dali, zdaj pa čakam, da bo čim prej jutri 13.15, da gremo v AKCIJOOOO! BB09, jutri je za naju velik dan! Držim pesti, da bo srečen za obeee! tudi jaz držim pesti da bo jutri srečen dan za obe
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 14:29:29
|
|
|
|
oreh
|
No, jutri se bo pa kar dogajalo, držim pesti! A katera ve, če reško pokliče, če se nič ne oplodi, da ne hodiš ali ti tam pove?
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 14:31:00
|
|
|
|
MIHIKA1
|
bbo9...držim pesti zate in za curly jutri....! je to tvoj prvi postopek....sorry nisem uspela vsega prečekirat..pa ne vem..!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?