|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
11.9.2012 14:05:25   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

user posted image user posted image user posted image  curly, no pa je le zrastel ened. Meni so rekli eden je čisto dovolj da rata user posted image

Športnica, pri meni je tudi že 8 dan. A opaziš že kakšne spremembe al je še prehitro user posted image  Jaz bom testek v nedeljo al pa ponedeljek že delala, sem tolk neučakana user posted image

spremembe so skos :) napihnjena do amena. skos me lulat. pritiska med dol. maternica se krči/širi. tri dni nazaj mini izcedek, komaj opazen. potem pa mir. popoldne sm ful utrujena. mam filing k da se bo vsak čas ulil. ampak nimam tistih krčev kot pred menstro. te sm mela na začetku nekaj dni. prsi so me nehale bolet, kar pa verjetno ni dober znak. kava mi še vedno paše, za kar je itak prehitr rečt.

bomo vidl. nimamo kej kot čakat. dobr da sm v službi

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.9.2012 16:04:35   
MP30
Pozdravljene. Evo moja user posted image je prišla, tako da sem po novem tudi jaz na igli! user posted image ! Držim pesti za soborke in poročam!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.9.2012 20:02:52   
BB09
Večer
preživela punkcijo user posted image imam 12 folikov in ET v petek zdej pa ležečke do petka user posted image

smartika jaz sem imela Bravelle + Puregon + polovičko diphereline in sem lepo reagirala imam 12 foliklov user posted image
curly user posted image super držim pesti za petek
oreh držim pesti za jutri vidiš upanje umre zadnje user posted image
tejchy25 20 foliklov user posted image to si pa faj reagirala držim pesti za punkcijo

športnica in miskula še malo pa pade test, držim pesti da je to to
MP30 dobrodošla v klub user posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.9.2012 22:49:57   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Reagirala nisem prva 2 UZ (1 folikel ne da bi rastel), 3 UZ je zrastel za 0,1. in ko sem se že čist prepričala, da se vidimo v 2. postopku, sem bila lepo presenečena-3 folikli 18,19,20.

user posted image user posted image user posted image
Tako, da jutri, končno na 21. dan punkcija. Se pa sploh nočem obremenjevat s tem kaj pa če bodo prazni... Itak se mi zdi, da si najprej poskusni zajček, potem pa dobijo več informacij, katero zdravilo dati in poizkušajo.

user posted image za uspešno punkcijo!

Curly, super, bova skupaj trepetali v čakanju na +!

Jaaaaa, upam, da potem nadaljujeva čvekanje še na temi NOSEČNOST!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem trepetalkam, še posebej športnici in miskuli pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, ko boste delale testke! MOČNO NAVIJAAAAM!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.9.2012 10:07:51   
smartika
Jutro- no saj je že skoraj dan :),

BB09 super si to reagirala, jaz sem imela v prvem postopku tudi 12 celic, upam da bo v tem tudi kaj. Ti si tudi pri rešu?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.9.2012 10:18:23   
tinker
Ojla bejbe, danes pade stopka in v petek zjutraj punkcija. Dans je blo zlo hitro na UZ, nisva nič čakala iz avta v čakalnico, direkt v ambulanto in domov, vse v cca. 5. minutah. Bo pa še enkrat več stopke, do sedaj imela le 5000 enot, sedaj 10000. A je tko pri dolgem postopku? Do sedaj bila v kratkem.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.9.2012 11:01:32   
BB09
smartika ja, jaz sem tui pri REŠU

tinker srečno v petek na punkciji

se je pa začelo kar dogajat na tej strani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
12.9.2012 11:18:51   
oreh
živjo!
miskula in športnica močno, močno držim pesti, da zadnji dnevi čimprej minejo in ugledata težko pričakovan+!!!
Se strinjam ja, da je pametneje in manj živcirajoče po ET hodit v službo, vsaj malo preusmeriš misli. A sem se odločila, da bom kar do testa na bolniški zaradi narave dela. zdravnica pa tudi ni nič komplicirala.

no, pa še moje poročilo s terena: 2 celici. sva se pa z dr. rešem prav luštno zabavala med punkcijo, tako da tudi bolelo ni nič, no mal pa že mora.
srečno vsem v prihajajočih dneh!

Neposredna povezava do sporočila: 258
12.9.2012 11:19:23   
tiky
Hoj, no evo se še jaz pridružujem, včeraj sem se začela špikat in potem v nedeljo sledi prvi UZ. Čim več sreče vsem user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.9.2012 11:27:07   
miskula
joj je pa res zabavno tukaj user posted image
se kar dogaja ja, sam še finiš je važen user posted image  upam da se bomo na koncu vse lepo semjale ob gledanju user posted image

jaz sem kar neučakan res, računam vsak dan kateri dan v ciklusu je, pa študiram znakce, ki prihajajo in izginjajo.... user posted image
še dobro da gremo konec tedna na morje, da bom malo pozabila, če mi bo rataluser posted image

držim za vsako posebaj pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.9.2012 13:30:29   
curly

no, pa še moje poročilo s terena: 2 celici. sva se pa z dr. rešem prav luštno zabavala med punkcijo, tako da tudi bolelo ni nič, no mal pa že mora.
srečno vsem v prihajajočih dneh!

user posted image user posted image user posted image
Naj se obe oplodita in lepo razvijata!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.9.2012 17:45:46   
BB09
oreh super tudi jaz navijam mogoče bodo pa dvojčki user posted image user posted image kdaj imaš pa transfer

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 262
13.9.2012 9:03:16   
tiky
Hoj, porodili sta se mi dve vprašanji: ko se začneš špikat jih ni treba nič klicat pa obveščat, samo pridem na UZ 7. dan ane? Potem me pa zanima koliko časa ste imele vi user posted image , ko ste se začele špikat v kratkem postopku 2.dan? To je moj prvi postopek in me vse zanima user posted image .

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 263
13.9.2012 9:22:31   
barvo37
Pozdravljene! Naj se vam še jaz pridružim. Sem petič v postopku (pri dr. Rešu), tokrat poskušamo samo s Klomifenom in Aglurabom. Danes sem bila na drugem UZ (14. dan ciklusa) in smo ugotovili, da smo na nuli. V ponedeljek ponovni UZ, da vidimo, če se bo kaj prebudilo. Skratka, katastrofa! Je mogoče katera tu, ki ima podobne izkušnje? Se je pri kateri potem zgodil čudež in se je vendarle razvil folikel, primeren za punkcijo?

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 264
13.9.2012 9:24:02   
latka
športnica, kdaj bo padel test? Jaz že veš čas močno držim pesti zate, da se ti tokrat srečno izide!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa čakam na M, da grem še po zadnjega eskimčka!user posted image

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 265
13.9.2012 10:50:03   
miskula
športnica, kako si? Si že naredila kakšen testek?
Joj mene tako srbijo prsti user posted image  Če ga bi imela doma bi ga sigurno že nardila, pa vem da bi pokazalo - ampak,.....user posted image

Kar se znakov tiče...NIČ
Zjutraj ko se zbudim ni nič, potem se pa kar čudežno pojavijo user posted image
boleča (.)(.), špikanje kot pred M,.....user posted image
Tko da ja, počakat bo treba do nedelje, ponedeljka,....user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.9.2012 11:08:42   
limonca*

IZVIRNO SPOROČILO: barvo37

Pozdravljene! Naj se vam še jaz pridružim. Sem petič v postopku (pri dr. Rešu), tokrat poskušamo samo s Klomifenom in Aglurabom. Danes sem bila na drugem UZ (14. dan ciklusa) in smo ugotovili, da smo na nuli. V ponedeljek ponovni UZ, da vidimo, če se bo kaj prebudilo. Skratka, katastrofa! Je mogoče katera tu, ki ima podobne izkušnje? Se je pri kateri potem zgodil čudež in se je vendarle razvil folikel, primeren za punkcijo?

Tudi če bo en folikel, jaz ne bi pristala na punkcijo. Če imaš punkcijo, pomeni, da si koristila postopek, pa četudi ne pride do ETja. Zakaj pa samo klomifen? Kako si reagirala v prejšnjih postopkih?

(odgovor članu barvo37)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.9.2012 11:37:55   
barvo37
no, v bistvu je to en tak vmesen postopek. če pride do punkcije, bova samoplačnika (punkcije itn., če bo uspelo priti še kam dlje od punkcije), tako da nama še zmeraj ostaneta 2 postopka, ki jih krije zavarovalnica.
v prejšnjih postopkih sem zmeraj rabila precej močne doze, da se je kaj razvilo, sicer je bilo zmeraj pridobljenih več celic, ki so se tudi oplodile, tako da je prišlo do ET, vendar nikoli do vgnezditve.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.9.2012 11:59:10   
curly
Tako, stopko smo dali, zdaj pa čakam, da bo čim prej jutri 13.15, da gremo v AKCIJOOOO!user posted image user posted image user posted image

BB09, jutri je za naju velik dan! user posted image Držim pesti, da bo srečen za obeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvo37)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.9.2012 12:55:45   
limonca*

IZVIRNO SPOROČILO: barvo37

no, v bistvu je to en tak vmesen postopek. če pride do punkcije, bova samoplačnika (punkcije itn., če bo uspelo priti še kam dlje od punkcije), tako da nama še zmeraj ostaneta 2 postopka, ki jih krije zavarovalnica.
v prejšnjih postopkih sem zmeraj rabila precej močne doze, da se je kaj razvilo, sicer je bilo zmeraj pridobljenih več celic, ki so se tudi oplodile, tako da je prišlo do ET, vendar nikoli do vgnezditve.

Potem mi pa sploh ni jasno, zakaj ste šli na klomifen? user posted image user posted image

(odgovor članu barvo37)
Neposredna povezava do sporočila: 270
13.9.2012 13:25:42   
tamala86
Čao!

Se javljam po manjšem odmoru...sej brala sem vas pa redno...:)
Midva sva prejšnji teden imela posvet pri Reševi in smo se odločil da gremo v nov postopek oktobra. To bo drugi, prvi v juniju ni bil uspešen, zamrznenčkov pa tudi nimava. Sicer bi lahko štartal že septembra (naslednji teden, so že minile tri menstruacije), ampak sem se odločla, da počakamo na naslednji teden, oktobra nej bi namreč dobila službo, sam nevem kaj nej, če dobim službo, pol pa takoj noseča (če seveda uspe), v službi pa ne mislm govort o svojih težavah, ker potem me itak tud noben ne bo zaposlil....no, uglavnm upam na službo in plusek!:)))
Velik roza barve vsem!

LP

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
13.9.2012 13:50:12   
MIHIKA1
ojla punce..vidim, da se veliko dogaja....športnica..močno držim pesti zate in za miskulo....!!!!!! se opravičujem, če sem katero izpustila...!
uffff...men so dali komaj posvet pri Drobniču 05.11.2012 za 6.IVF, tako, da predvidevam, da bo tam nekje proti koncu leta...no potem že mora biti tako..
skratka...vsem, ki čakate pluseke..želim res same pluseke....tiste, ki se špikate....zdržite in čim več foliklov ...veliko celic, lepih blastocist in seveda plusek tudi vam na koncu...!

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 272
13.9.2012 14:23:58   
BB09

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Tako, stopko smo dali, zdaj pa čakam, da bo čim prej jutri 13.15, da gremo v AKCIJOOOO!user posted image user posted image user posted image

BB09, jutri je za naju velik dan! user posted image Držim pesti, da bo srečen za obeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz držim pesti da bo jutri srečen dan za obe

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 273
13.9.2012 14:29:29   
oreh
No, jutri se bo pa kar dogajalo, držim pesti!
A katera ve, če reško pokliče, če se nič ne oplodi, da ne hodiš ali ti tam pove?

Neposredna povezava do sporočila: 274
13.9.2012 14:31:00   
MIHIKA1
bbo9...držim pesti zate in za curly jutri....! je to tvoj prvi postopek....sorry nisem uspela vsega prečekirat..pa ne vem..!

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?