|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
6.9.2012 20:39:08   
športnica
punce, a katere toliko spremlja, da naredimo vsaj en mini seznamček? kdaj ima katera kaj in glavne datume, punkcijo, transfer, test itd. ? včaaih so to lepo spremljale in smo bili na tekočm z vsem :)

ma kera cajt?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.9.2012 20:44:32   
športnica
punce, vem da že stokrat rečeno, ampak a vam tudi tale utrogestan ven teče? mam včasih filing da nič notr ne ostane. upam da si telo vzame kar mora. pa sploh ni fore če, potem ko si ga daš notri, ležiš kako uro. ko vstaneš vse ven steče čez nekaj cajta. tudi če popoldbe zaspim za 3 ure. ko vstanem in nekaj cajta hodim okoli spet vse belo. včasih skoraj celč košček tablete. joj me to iritira. user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.9.2012 22:39:25   
ninocka26
Športnica nam so v MB svetovali naj imamo ves čas dnevni vložek in naj ga, potem ko Utrogestan steče ven, kar pustimo, saj naj bi se potem ta Utrogestan vnašal tudi skozi kožo. Tako, da sem jaz kar pustila in je res čez nekaj časa iz vložka zginil. Držim pesti zate in vse ostale!

Neposredna povezava do sporočila: 228
7.9.2012 9:44:54   
miskula
curly, kako je blo na UZ? bo padla stopka? Poročaj user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.9.2012 11:09:55   
BB09
športnica Utrogestan se  vpije v telo v roku 5-10 minut ko ga vstaviš, tiso kar steče ven  je baje zanemaljivo, jaz sem imela pa itak non stop dnevni vložek ker mi je teklo ven pa še na 8 ur sem si ga dala, je pa priporočljivo vsa 5- 10 minut potem ko ga vstaviš malo poležat user posted image

curly tudi mene zanima UZ user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.9.2012 11:17:12   
BB09
mene jajčniki že kar špikajo , me na trenutke tako šraufa da mi vzame sapo user posted image  kaj mi vse delamo za naše pikice , ampak za njih vse user posted image

< Sporočilo je popravil BB09 -- 7.9.2012 11:20:24 >

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.9.2012 13:23:37   
curly
Nimam nic novick. Nisem odreagirala, se. Dr.Rejlic mi je rekel, da izgleda, kot da si ne dajem hormonov. V ponedeljek imam spet UZ. Doze mi ne upa povecati, ker ne smem imet prevec foliklov. Izgleda, da bo malo dlje trajalo. Sem pa videla polno tvorb-verjetno PCO.

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 232
7.9.2012 13:50:06   
miskula
curly, a nič ne piješ piva in ješ jajčka user posted image

pa saj bo, pač malo kasneje, ti kar pozitivno glej naprej user posted image
držim pesti da bo v ponedeljek čist druga, boljša slika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.9.2012 21:08:02   
curly
Ja, seveda sem jedla jajčka in pila pivo, in to vsak dan. Vem, da so moji cikli daljši in da če bom le reagirala, se bo v ponedeljek kaj pokazalo. user posted image
športnica, seznamček je ful dobra ideja, ampak jaz ga ne znam tako lepo naredit in okrasit, kot nekatere..

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.9.2012 12:54:46   
športnica
joj kolk je lep dan. upam da uživate na sončku, sprehodih .... user posted image od zjutraj sm se potepala po mestu, parku ... lušno. danes je 6. dan po ET. komj čakam da izvem rezultat. srečno punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.9.2012 20:28:53   
BB09
pri meni je danes padla stopka, punkcijo imam v torek, je pa kar veliko foliklov tam notri

curly držim pesti, da bo jutri pokazalo da tvoji folikli lepo rastejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
9.9.2012 20:55:40   
miskula
super za stopko BB09, mogoč bodo pol pa dvojčki, trojčki, .... user posted image  
športnica, že delajo živčki user posted image  ja še en teden pa bo vse znano user posted image   (a so že kakšni znakci, je že kaj drugače kot ponavadi)

držim pesti za jutri curly user posted image user posted image user posted image

aja, pa kak seznamček bi bil res dober da ne sprašujemo skos, kdaj maš pa ti...? user posted image

< Sporočilo je popravil miskula -- 9.9.2012 20:57:12 >

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.9.2012 7:49:16   
limonca*
curly, če imaš PCO, potem piva raje ne pij, ker škodi kvaliteti celic.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.9.2012 11:00:17   
miskula
curly, kako je bilo??? user posted image  fibec

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.9.2012 11:12:48   
Anonimen
Pozdravljena dekleta!
rabim vašo pomoč,oz.mnenje.ker moram po zamrznjenčka,sem včeraj že bila vsa vesela,ker sem videla kri,danes pa rjav izcedek,ki mi ne da miru in ne vem kaj narediti,naj pokličem ali ne.Bom počakala še do jutri,da vidim kaj bo,sam pa ne vem kateri dan se potem šteje za 1 dan menstre.je imela katera podobno izkušnjo????Kaj narediti v tem primeru.Imam pa bolečine po jajčnikih,tako kot vsak mesec.
Če se je katera srečala s podobno izkušnjo mi naj posreduje informacijo kaj narediti.Bom pa imela inekcije v postopku z zamrznjenčkom,začnem se pikat 7 dan,9 dan pa 1UZ.Sem v LJ.
Hvala za odg.

(odgovor članu limonca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
10.9.2012 12:08:32   
Anonimen
Pozdravljene

najprej naj samo povem, da še vedno spremljam ta forum in borke v IVFju, čeprav sem sama z njimi zaključila. Da bi bili postopki uspšeni in bi bilo čimveč user posted image in user posted image user posted image user posted image

Mi je pa od zadnjega postopka ostal Utrogestan (rok je do jan2013 in jan2014) če bi ga katera potrebovala ji ga z veseljem odstopim. Ker ne morem odpirat zasebnih sporočil, naj se mi, tista ki ga potrebuje, javi tukaj in jaz odpišem.

Srečno
Vitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
10.9.2012 13:54:10   
smartika
Hej ,

hvala vsem za dobre želje ob začetku špikanja, danes sem tretji dan špikanja, v petek zjutraja pa na prvi UZ - v prvem postopku sem odreagirala odlično, pri punkciji imela 13 celic, 6 zarodkov in kar 5 zamrznjenčkov. Upam, da bo v tem postopku podobno, samo da imam zdaj Bravelle 2 inekciji dnevno, takrat sem pa imela Merional. Mogoče ve katera, kakšno je to zdravilo Bravele, kako so dekleta odreagirala nanj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
10.9.2012 21:02:28   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

curly, kako je bilo??? user posted image  fibec

Super! En se je le opogumil in zrasel, zaenkrat je velik 15mm. user posted image user posted image user posted image V sredo imam stopko, v petek pa IUI. Smo se še celo hecali, da je bil folikel priden, da je tako zrasel. user posted image Potem pa sem rekla, da sem pivo pila in sta se sestra in dr. nasmejala in je eden od niju rekel, da to pa res pomaga. user posted image

Limonca, zakaj PCO in pivo ne gresta skupaj? Ker je OH?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.9.2012 23:36:44   
tanjita.
Draga Vita, v kolikor res ne bos v tem casu potrebovala Utrogestan, ga z veseljem "posvojim". Pri prejsnjem postopku sem morala v Avstrijo ponj.
Hvala in lp

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.9.2012 7:44:24   
luna85
punce pozdravljene. Sicer še ne spadam v to temo (bom komaj novambra), me pa nekej zanima. Na listu piše da jem femoden tabletke do 4.11, 8.11.mam UZ, gonal-f pa začnem 9.11. kaj to pomeni, da začnem z inekcijami med M? pa tut UZ-ali vseeno delajo notranji UZ med M? skrbi me, ker mam kar močne M pa da nam vse pokaplala iz kabine do stola. sm pa na MB kliniki.
Hvala za odgovore, pa srečno pri postopkih. Naj bo pri vsaki plusek in zdravo dete rezultat.

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.9.2012 8:10:32   
oreh
Dobro jutro!

smartika jaz imam bravele 2 injekciji in diphereline 0,5 doze/dan.
Reagirala nisem prva 2 UZ (1 folikel ne da bi rastel), 3 UZ je zrastel za 0,1. in ko sem se že čist prepričala, da se vidimo v 2. postopku, sem bila lepo presenečena-3 folikli 18,19,20.user posted image user posted image Ni pa to posledica mojih zdravil, ker je rekel, da punce na te lepo reagirajo, pač ene rabijo več druge manj, jaz bi rabila kar dvojno dozo. Sem pa prepričana, da bo pri tebi lepa reakcija, boš videla kmalu na UZ. me je pa bolela glava in rahle slabosti na začetku par dni, potem pa nič.
Tako, da jutri, končno na 21. dan punkcija. Se pa sploh nočem obremenjevat s tem kaj pa če bodo prazni... Itak se mi zdi, da si najprej poskusni zajček, potem pa dobijo več informacij, katero zdravilo dati in poizkušajo.

Curly, super, bova skupaj trepetali v čakanju na +!

športnica, a je pri tebi ful komplicirala, da lahko imaš 14 dni bolniške.

Neposredna povezava do sporočila: 246
11.9.2012 9:10:45   
športnica
oreh, meni nikoli nič ne komplicirajo. doma sm kolikor hočem. in se sama odločim kdaj pridem zapret bolniško. prvič sem bila doma 3 tedne. drugič 14 dni, tretjič teden dni. 4., 5. in 6. postopek pa le 3 dni po punkciji in dva dni po ET. tele bolniške meni niso nič pomagale. brezveze. raj grem v službo, hitreje mine.

danes em že 8 dan. kmalu bo jasno kaj nama je namenjeno tokrat.

lepe pozdravčke vsem bejbikam,
papa

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.9.2012 9:22:54   
miskula
user posted image user posted image user posted image  curly, no pa je le zrastel ened. Meni so rekli eden je čisto dovolj da rata user posted image

Športnica, pri meni je tudi že 8 dan. A opaziš že kakšne spremembe al je še prehitro user posted image  Jaz bom testek v nedeljo al pa ponedeljek že delala, sem tolk neučakana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
11.9.2012 10:59:13   
Tejchy25
Hojla!
Evo, da se še js pofočkam :)
V četrtek je bil 7 dan, sm mela 15,14,13... v soboto, na drugem UZ so bli 18,17,16,...
Včer sem bla spet, so bli 20 in navzdol (na eni strani jih je blo 12, na drugi pa 8, se pravi okrog 20 jih mam). Pa je dr. Drobnič reku, da nj še 1 dan se špikam, torej sm se včerej še, dons pa stopka končno :)
V četrtek pa punkcija...wiii :) Upam, da je od te kvantitete tut kej kvalitete :)
Stopko naj bi šla pa v dežurno si dat... zakaj to? Js bom to kr doma spedenala, sej ne more bit kej narobe...:)

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.9.2012 13:14:11   
smartika
Oreh hvala za informacijo glede Bravelle; saj meni je Reš avgusta na posvetu tudi napisal 2 inekciji Bravelle in Dipherine, vendar se je v soboto zjutraj premislil in rekel, da bomo raje začeli samo z Bravelle, ker sem v prvem postopku imela hiperco ob majhni dozi Merionala. Me je pa strah veliko bolj, kot v prvem postopku :(

Aja, Oreh, ti si tudi pri Rešu?

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?