Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PORODNIŠKA - prosim POMOČ! 28.6.2012 9:28:09
|
|
|
|
caramel
|
Liliana hvala za tele info. Da ne bom po nepotrebnem trošila energije s pritožbo...
|
|
|
|
RE: PORODNIŠKA - prosim POMOČ! 28.6.2012 10:22:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: rakica82 V tole sem se tudi jaz zdej malo poglabljala, ker padem pod to, ko bom konec oktobra šla na porodniško. Super, da ste se tok poglobile, zdej mi je vse jasno. Samo to ,da se za osnovo vzame minimalna plača iz leta 2006 , pa naj mi potem še hrano in plenice prodajajo po taki ceni Saj do leta 2010 je bilo vse ok....se je minimalna plača zgolj usklajevala z rastjo življenskih stroškov.....takrat pa so sindikati izsilili dvig minimalne plače....in so leta 2010 pač zgolj dvignili minimalno plačo.....vse ostale transferje, ki so pa odvisni od minimalne plače pa so pustili nespremenjene......
|
|
|
|
RE: PORODNIŠKA - prosim POMOČ! 28.6.2012 22:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tisti člen, kjer piše, da se upošteva plača iz 2006, bi morali malo posodobit . Saj smo leta 2012, madona!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?