ronja
|
(o dekliščinah se btw mnogo manj govori in mnogo manj ve Če so pa baje dolgocajtne, če se na njih piškote peče . Mar ni tale fantovščina (o dekliščinah se btw mnogo manj govori in mnogo manj ve) ena karikatura simbolne "iniciacije" moškga v zakonski stan, kjer se ubogemu mučeniku, ki se je odločil za lastno žrtev nalagajo dodatno ponižujoče aktivnosti kot svojevrstna kazen za izdajo moške bratovščine??? In ta striptizeta, ki nastopa kot karikirana aluzija na to kaj vse bo sedaj zamujal, ko domnevni poligamiji obrača hrbet, kot da se resnično verjame, da je res kdaj tako živel - s striptizetami v naročju namreč. Hehe, točno to sem se jaz spraševala: pismu, skup sva 13 let, pa kolikor vem mu striptizete ne plešejo po naročju, čeprav nisva poročena . Ne rečem, da nima veliko punc v naročju, to ja, samo so "čisto druge okoliščine" (recimo starost teh punc, pa sorodstvo, pa tudi plesanje je precej drugačno in navadno bolj boleče ) Ubošček celo pred poroko ni sposoben ostati pravi moški, si privoščiti, kar mu je dano, vsiljeno. To se meni zdi največji problem pri fantovščinah- da dostikrat "kolegi" bodočega ženina ponižujejo in da mu vse skup niti ni všeč. Ne vem, taki običaji so mi odveč. Sem za razne hecne igrice, kjer ti je mogče malo nerodno, ampak ne pa da je vse skup čez mejo osebnega dostojanstva ali pa da je celo že nevarno. A res ne hodite drugam kot samo v službo? Josephine, pa veš, da sama (torej brez lubija IN brez otrok - s tremi malimi za vratom res težko varaš:D - no, saj še nisem probala, ampak je težko že v trgovino it včasih ) v bistvu res samo v službo . No, pa na plavanje. Ampak tam so 15 let mlajši fantje, ni glih moja generacija;). Khm ja itak :), zdej bo šel pa svoji ženi na tako direkt vprašanje govort, ja striptizete so pa super. Se pa seveda absolutno strinjam z njim o vročem poletju :) A, daj, no, kalbo, saj niso vsi tako prestrašeni;). Ko sem zadnjič lubija vprašala, a bi si jo želel met na fantovščini ali ne, ni mel glih dlake na jeziku;). Prostora pa tudi punce ne bi zapustile, že iz firbca ne;). Mene bolj čudi, da so nekateri še vedno prepričani, da moški ne zmorejo iskrenosti, direktnosti, nežnosti, stereotip, da ko nanese na bolj sočne debatice, raje lažejo, kot povejo odkrito. Sem razumela tako, da moški pa ne more dajati, tiste prave čiste ljubezni, ki se zrcali tudi skozi "direktne" odgovore. U bistvu se mi zdi to kar malo "grdo" do njih. ne razumem, res ne, zakaj mož svoji ženi ne bi povedal direkt, če ga je direkt vprašala. Kaj je tu nenavadnega?! (retorično vprašanje) Podpis. Jaz se tu vedno kregam, da moški niso debili. Kalbo je sicer verjetno mislil, da pač ne bi hotel prizadet žene in bi zato ne rekel, da je striptizeta super. Ampak moram priznat, da me to, da punca boljše izgleda in veliko boljše pleše, res ne bi prizadelo, saj to je dejstvo. , ampak ker je bila stirptizeta grda kot konj (saj pravim, pove direkt) Ankica, mislim, da se bi najina alfa samčka kar dobro razumela . Lubi je imel zelo podobne komentarje enkrat o eni striptizeti... Včasih to tudi ni fajn, če reče, da je pa danes kosilo zažgano, večina bi bila tiho in prežvekovala za ljubi mir Haha Saj je tudi drugače netipičen moški, kar se tiče določenih stvari. Če bo mimo prišel Ferrari ne bo niti dvignil obrvi. Bo pa nekaj čisto drugega, če mimo pride Bombus Sem si drznila spremenit delček, da se lahko podpišem:D. Ah daj no, Kalbo, zdaj pa mečeš bedarije. A da se dva čist normalno pogovarjata o vsem mogočem, tudi o seksu in ni treba skrivat, pa nisi pomislil? Ankica, kalbo ima do golote in seksa en mičken bolj konzervativen odnos kot midve, se mi zdi .