Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Ma dajta no. Kaj pa če je njegova želja bila, da bi imel na fantovščini plesalko, kaj ga je pa pol ona upoštevala A njegove želje pa niso pomembne . Vidiš, te želje ne štekam. Zakaj bi nekdo, ki tako zelo ljubi svojo bodočo ženo imel željo na žurki imet striperko? (Verjetno se moški krohotajo ob tem vprašanju. ) Veš kaj, tistale striptizerka je bolj tko za hec in niti ni tko zlo mimo. Je prav fino za pogledat. To, da pa rad pogledam lepo žensko, pa naj bo naga al pa oblečena pa niti pod razno ne pomeni, da ne ljubim svoje žene, ampak pomeni, da sem živ in zdrav. Se pravi tisti odstotek moških, ki ne marajo striptizet in absolutno obstaja, pa ne ljubi svojih žena, niso živi, niti zdravi? Še kar ne razumem. Ja zara narobe razumeš. Kalbo pač rad pogleda telo striptizete... pač je lepo in privlačno za večino moških. Saj obstajajo tudi striptizete, ki so zanemarjene in zapuščene, take ga sigurno ne bodo privlačile. In ja bil bi mrtev in bolan, če ne bi pogeldal telesa, ki ga privlači. Pa tu sigurno ni mislil samo striptizete, ampak tudi ženske na bazenu, na plaži, v pisarni, v trgovini..... Tvoj moški pač pogleda kako drugo telo, ki mu je privlačno, in če bo trdil, da ne, je res malo bolan . Nekatere pač odbija že sama beseda striptizeta in mu zato ne more biti privlačna. Bo pa pogledal kako bolj naravno žensko. Jaz osebno ne maram striperjev- ker imam v glavi nabildane, depilirane moške... in taki me ne privlačijo in četudi takega moškega (ki ni striper) zagledam na bazenu je škoda mojih oči na njemu.... Bom pa imela pregrešne misli ob kakem ki je zame privlačen...in zato živim in sem zdrava , ljubim pa svojega moškega in ga ne varam. Pogledam pa valjda lahko za kako drugo rito. In se zgodi, da pokažem tudi možu kake lepe joške ali čvrsto rit druge ženske, tudi kako špehnato in celulitasto rit, pa debelo žensko z visečimi joški.
|