RE: Shujšana in ponosna (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

HuAnita -> RE: Shujšana in ponosna (23.7.2012 16:59:15)

Čestitke!!!!

miška17 -> RE: Shujšana in ponosna (24.7.2012 16:13:41)

Tudi od mene čestitke!!!!!![sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

**Tinkara78** -> RE: Shujšana in ponosna (24.7.2012 18:01:42)

IZVIRNO SPOROČILO: tinadvojčica

Lepo pozdravljene!
Nekajkrat sem se že priključila vašim debatam, forum pa spremljam že dolgo. Ker mi je končno, po osmih letih, uspelo shujšati na želeno težo (iz 85 kg na 62 kg) sem se odločila da vas malo vzpodbudim. Nekaj časa sem probavala s stradanjem in matranjem, potem pa sem začela s pravilno prehrano in tekom. Zdaj jem 5 krat na dan in tečem 5 krat na teden.
Upam da se bo katera odločila za takšen način hujšanja, ker je bolj zdrav kot tiste hitre diete pa še nikoli nisem lačna.

Lp Tina

Se podpišem pod zgornji post. Čestitke tinadvojčica[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sama sem rabila šest let, da je naredilo klik. Potem pa ko je, sem začela z gibanjem po principu srčnega utripa med 60-70% maksimalnega in sicer 5-6 krat tedensko. Te res zasvoji. [sm=smiley36.gif] Sem shujšala 8 kg v enem letu. Je pa res, da nisem pazila pri hrani, ker preveč rada jem[sm=smiley36.gif]. Se mi pa niso več luštale sladke in slane stvari. Potem sem zanosila in sedaj tri mesece po porodu sem spet na začetku.

Sicer sem probala z gibanjem pa žal ne gre. Se bom pa spet vrnila v stare tirnice takoj ko bo to možno.

j.b. -> RE: Shujšana in ponosna (24.10.2012 19:59:50)

čestitke!!![sm=bravo.gif]
Kako kg danes, par mesecev pozneje tinadvojčica?

LEJLA -> RE: Shujšana in ponosna (27.11.2012 21:01:20)

No pa še eno vprašanje....koliko tečeš....min oz. km na dan.

Pa še ali katera ve kako povečat tempo.....sedaj sem že kar nekaj časa na istih km ampak tudi minutaža ostaja ista.

Lp

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]