Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.2.2013 12:51:38)
|
Ne morem verjet, ne morem verjet, ne morem verjet!!!!! Aleluja!!! Sem lahko odpirala, brala, ko sem pa kaj napisala pa [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Persida, uh, ne straši me z zobarjem, Lia ga ima v četrtek in ker vem, da ima neko malo pikico, bo ji to rihtala.[sm=smiley13.gif] Kak pa jih prisilijo, da odprejo usta? Ker do zdaj ni bil problem, ko so ji kaj namazali, ampak ko bo enkrat spoznala tisto vrtanje [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Super za kopanje, meni je kr hudo, da mi nič ne hodimo, ker je ati tolko zdoma[sm=smiley13.gif] Sama z njima pa si ne upam... oz. odkrito povedano, me je najbolj groza konca kopanja, ko Lii 45min sušim tisto njeno čupo, Luka pa medtem časom ne sedi na miru![sm=smiley36.gif] Zato se veselim Kr. Gore, bomo tam cel teden čofotali![sm=smiley1.gif] trezika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] že lahko al še počakam?[sm=smiley36.gif] Kokica, itak si že rekla, da ne prideš v civilizacijo, samo sem mislila, da te bo vsaj RR tak daleč spravil, ne pa me![sm=smiley36.gif] Sploh pa mi ni jasno, kako lahko nekatere objavljate, nekateri pa niti pod razno???[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Če nisem probala vsak dan 3x, evo mi glave...[sm=hudicek1.gif] MČ kje si? Kak ste? Naja si zdrava?
|
|
|
|