|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
25.10.2012 14:14:47   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Uh!user posted image Lahko vsaj polovičko plačaš?
Zakaj pa si šla v CE po škornje?

Ker jih v Mb niso imeli in sem šla v Jello v CE. In pridemo tja in jih še tam niso imeli tak da smo na koncu jih v MS dobili. Smo meli tak en izlet user posted image
Ja, polovička je 40 tak da bom to plačala. V glavnem njeni škornji so drago prišli user posted image Bi že superfitke dobila če vse skup seštejemuser posted image

Jaz na blagajni prosim, da pogledajo, kje jih imajo in mi jih pošljejo. Res dragi izlet.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.10.2012 14:15:51   
KOKICA32
Jaz pa mislim, da bosta Valentinu še lanski dve bundici prav. Nisem mu jih še sprobala, pač po spominu.user posted image

Tasa, samo da je polovička! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.10.2012 14:17:10   
KOKICA32

Ker jih v Mb niso imeli in sem šla v Jello v CE. In pridemo tja in jih še tam niso imeli tak da smo na koncu jih v MS dobili. Smo meli tak en izlet user posted image
Ja, polovička je 40 tak da bom to plačala. V glavnem njeni škornji so drago prišli user posted image Bi že superfitke dobila če vse skup seštejemuser posted image

Jaz na blagajni prosim, da pogledajo, kje jih imajo in mi jih pošljejo. Res dragi izlet.user posted image

Jaz tudi tako naredim....

Neposredna povezava do sporočila: 878
25.10.2012 14:19:49   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa mislim, da bosta Valentinu še lanski dve bundici prav. Nisem mu jih še sprobala, pač po spominu.user posted image

Jaz sem Lii probala danes, pa če bi imela roke ob sebi, bi šlo, če pa jih pokrči, pa rokavčki kar preveč gor skočijo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.10.2012 14:26:57   
Tulipan12
Kokica, se ti je stanje v službi malo umirilo in gre tekoče naprej?

Neposredna povezava do sporočila: 880
25.10.2012 14:28:04   
Tulipan12
Tasa greš danes na tekmo?

Neposredna povezava do sporočila: 881
25.10.2012 14:47:05   
KOKICA32

Kokica, se ti je stanje v službi malo umirilo in gre tekoče naprej?

NE in NE! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 882
25.10.2012 14:53:00   
tasa_m

Jaz tudi tako naredim....
Saj je rekla da so v CE ampak sem mislila, da bom še šla mal tja po trgovinah pogledat, ker mi imajo večjo izbiro v CE kot v Mb. Ampak ko smo prišle tja je gospa rekla, da nje noben ni reko, da jih mora dat na stran in da so jih prodali.
Ampak dobro, zdaj tak je kaj pač je. Plačat bom mogla, ni druge user posted image
Pač nebom Kanglerju dala, bom dala Celjanom user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.10.2012 14:55:53   
tasa_m

Tasa greš danes na tekmo?

Nop user posted image
Sem mislila v nedeljo it ko igrajo Domžale -Maribor v Domžalah, pa je full mrzlo napovedano pa nebomo tvegali za kakšne bolezni. Bomo spomladi vse nadoknadli user posted image . Pa še Žan je poškodovan in ne bo igral.
Ampak važno da dobim jaz dres od nogometaša iz Mariboraaaaaa user posted image user posted image Ale, ale moj Maribor. Mater bom važna spomladi na fuzbalu z dresom od nogometaša Maribora user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
25.10.2012 14:57:27   
tasa_m

Jaz sem Lii probala danes, pa če bi imela roke ob sebi, bi šlo, če pa jih pokrči, pa rokavčki kar preveč gor skočijo.user posted image

Ja, resi da ne sme nič drugače jih met kot ob telesu user posted image .

Je pa danes full mrzlo blo zjutraj. Jaz sem Liji kar bundico oblekla, ker je imela samo en tanek puloverček spodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 885
25.10.2012 14:59:58   
tasa_m
Sma pa prej z Alenko šle v kitajsko na malico (v Mercator center). Sem si izbrala jed z imenom Dva zmaja. Sem se hecala, da bove obe z Evo prava zmaja, ko prideta ati pa Lija domov user posted image Je bilo dobro ful samo preveč vsega. Sem kar nekaj pustila. Glede na to da imajo za 4€ malico in se res naješ, se res splača!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 886
26.10.2012 7:43:52   
KOKICA32
user posted image  Dobro jutro! user posted image

PETEK JEEEEE!!!! In pred mano 9 prostih dni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 887
26.10.2012 13:54:55   
KOKICA32
Kaj? Nobene ni bilo okrog?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 888
26.10.2012 14:13:45   
Tulipan12

user posted image  Dobro jutro! user posted image

PETEK JEEEEE!!!! In pred mano 9 prostih dni! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image PIFLARKA!user posted image user posted image user posted image

Spet bom sama kot en duhec tu gor!user posted image Delam vse tri dneve naslednji teden, ker imam še samo 2 dneva dopusta, pa ju šparam kot hrček za december!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.10.2012 14:23:40   
KOKICA32
Saj je možno, da se jaz tudi kaj oglasim, ker bomo doma....No, vsaj mislim, da bo tako, glede na vreme. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
27.10.2012 16:40:22   
Nina00
Evo, se končno po dolgem času oglašam in javljam, da sem še med živimi user posted image

Mali je prebolel dve vnetji srednjega ušesa. Eno za drugo. Veliki pa angino. Je ravno danes pojedel zadnjo tableto Ospena. Prvič ni imel sirupa, ampak tablete. Ga je P vprašala, če bo lahko pojedel tableto pa je pogumno redel, da bo. Prve dvakrat je imel malo težav, nato pa je cele goltal (no, ponoči sem mu jo zdrobila). Je bil ves važen in je vsem hotel kazat kako on celo tableto pogoltne user posted image

Sedaj smo pa v pripravah na napovedan sneg vsako prosto popoldne letali po nakupih za otroške škornje, bunde,... No, gum nama pa še ni uspelo zamenjat. Pa še avto moram dat na servis. Raje ne razmišljam v kakšnem minusu bom naslednji mesec user posted image  Pa zase še nisem nič kupila user posted image  Pa saj vem, da smo vse na istem user posted image

Sedaj upam, da bom bolj redno spet tule. Za nazaj pa ne bom brala, ker me še vedno čas baše. Ko bi le dan hotel imeti vsaj ene 30 ur. Pa bi se mogoče ravno izšlo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.10.2012 21:10:29   
Najaa
Mi bomo tudi doma za praznike. Se zdravili. user posted image

Nina a kar celo pogoltne? Vauuuuu user posted image Tija ima tudi tablete in ji moram razpolovit in zdrobit.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 892
29.10.2012 8:04:48   
Natka23
Jutro!!

Počitnice so tud.Mi smo doma, Tjaša tudi in že zalepjena na risanke, da ne rečem, da smo pokonc od 6ih, ni mogla spat posledično zbudila še Žigija, ki je na svo moč se trudil še spat, ampak tamala je pravi terminator.user posted image user posted image user posted image

Bomo pa mogoč kaj za voščilnice delal, ker potem ne bo časa.user posted image

Aja kombinezon iz hoferja je prevelik, pa sem kupla 74/80, imam še od Tjaše rjavega 86 iz ca, pa mu je bolj prav, čeprav tudi prevelikuser posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 29.10.2012 8:17:11 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 893
29.10.2012 9:08:59   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Jaz pa sem danes sama doma. user posted image Sedaj začnem s pucanjem bajte, ker me bo drugače kap, pa še zlomim si lahgko kaj, če kje čez kaj padem.user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 894
29.10.2012 9:09:48   
KOKICA32
Aja, sem skoraj pozabila omeniti, da je Julija shodila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 895
29.10.2012 10:57:56   
Tulipan12
Dober dan!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 896
29.10.2012 10:59:04   
Tulipan12

Aja, sem skoraj pozabila omeniti, da je Julija shodila. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Julija!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 897
29.10.2012 11:00:13   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Jaz pa sem danes sama doma. user posted image Sedaj začnem s pucanjem bajte, ker me bo drugače kap, pa še zlomim si lahgko kaj, če kje čez kaj padem.user posted image

user posted image Mami, ne pretegni se, čez par dni bo isto!user posted image Malo se daj na off in uživaj v miru!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 898
29.10.2012 11:04:45   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Evo, se končno po dolgem času oglašam in javljam, da sem še med živimi user posted image

Mali je prebolel dve vnetji srednjega ušesa. Eno za drugo. Veliki pa angino. Je ravno danes pojedel zadnjo tableto Ospena. Prvič ni imel sirupa, ampak tablete. Ga je P vprašala, če bo lahko pojedel tableto pa je pogumno redel, da bo. Prve dvakrat je imel malo težav, nato pa je cele goltal (no, ponoči sem mu jo zdrobila). Je bil ves važen in je vsem hotel kazat kako on celo tableto pogoltne user posted image

Sedaj smo pa v pripravah na napovedan sneg vsako prosto popoldne letali po nakupih za otroške škornje, bunde,... No, gum nama pa še ni uspelo zamenjat. Pa še avto moram dat na servis. Raje ne razmišljam v kakšnem minusu bom naslednji mesec user posted image  Pa zase še nisem nič kupila user posted image  Pa saj vem, da smo vse na istem user posted image

Sedaj upam, da bom bolj redno spet tule. Za nazaj pa ne bom brala, ker me še vedno čas baše. Ko bi le dan hotel imeti vsaj ene 30 ur. Pa bi se mogoče ravno izšlo user posted image

Upam, da ste končali zdaj z boleznimi.user posted image
Jaz sem tut skoz letala za zimskimi stvarmi, pa še vsakič najdem kaj, kar nam manjka. Pa veliki avto nam jo je tokrat prvič zagodel, mu je nehalo delat gretje.user posted image user posted image user posted image
Everčki predragi, kje ste????user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 899
29.10.2012 11:12:19   
Tulipan12
Mi bomo tut doma, midva itak delava tri dni. Lia gre danes in jutri v vrtec, v petek bo z babico in Luko doma. Malo se bomo hodili kopat in drsat. Smo bili v soboto na kopanju in sta uživala na polno, v nedeljo na drsanju, Lia uživala full, Luka še ne ravno.user posted image Smo mu pa morali vzet drsalke tam, ker ni hotel slišat, da bi šel samo s škornji na led.user posted image Lia si je za Božička zaželela drsalke, mi je full lepo božično darilo, ampak mislim, da ji bomo kar za Miklavža kupili, ker mi je škoda dajat za izposojo do konc decembra denar, ker bomo to že do takrat not spravili. Pa jaz si jih moram tudi nabavit, jih nimam.

Punce, imajo vaši že žabe gor?

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?