RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

nyna84 -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (27.6.2013 8:43:57)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Zakaj pa potrebuješ potrebščine takoj.....? Da ti jih otrok popiše in pol uniči do šole.....?

Tudi pri Emki prejmeš potrebščine po 15.8.....zdaj so pač prednaročila in temu primerni popusti, do določena datuma.......če naročiš zdaj, dobiš popust, prejmeš pa avgusta.......če naročiš konec julija prejmeš prav tako avgusta, vendar takrat verjetno ne dobiš takega popusta kot zdaj (ali pa še večjega, če posamezna knjigarna ni prejela v prednaročilih zadosti naročil.....[sm=smiley36.gif])......

Ah ne ... sedaj sem želela naročiti material za med počitnicami - voščenke, vodenke, risalne liste .... [sm=smiley36.gif] Zato je 15.8. prepozno. [sm=smiley2.gif]
Delovne zvezke bom naročila pri Emki, ker so trenutno ugodnejši, za ostale potrebščine pa še ne vem. Tisto se mi ne mudi. Tudi če pride 25.8. [sm=smiley36.gif]

Shorty_ -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (29.6.2013 21:28:16)

Jah Emka ima popuste samo kaj ko nimajo še prenovljenih izdaj določenih delovnih zvezkov, mi imamo pa natančno določeno da potrebujemo prenovljeno izdajo... Tako da bomo mi naročili pri kopiji.

Nusika35 -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (2.7.2013 17:05:56)

Kako nimajo prenovljenih izdaj določenih delovnih zvezkov? Kakor jaz vem imajo le pri Emki celoten seznam potrebščin, ki jih potrebuješ za določeno šolsko leto in razred. Mi že vsa leta naročamo pri njih in do sedaj je še vse štimalo in še vsako leto sta otroka imela vse na razpolago. ponavadi pa to naredimo kar takoj po koncu šole, saj je tako najceneje in še na počitnice gremo brezskrbno. Tako kot letos :)

taška30 -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (27.8.2013 17:47:16)

Živjo,
Tiste, ki ste naročale prek DZS, a ste že kaj dobile? Jaz še nič, pa me zdaj že malo panika grabi[sm=zmeden.gif]! Sicer sem zraven naročila dva učbenika, ki izideta šele v avgustu (matr, konc avgusta je že, pa še vedno piše, da nista na zalogi), ampak vsaj ostalo bi lahko poslali, saj sem tako označila...
No?

Shorty_ -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (27.8.2013 18:12:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Nusika35

Kako nimajo prenovljenih izdaj določenih delovnih zvezkov? Kakor jaz vem imajo le pri Emki celoten seznam potrebščin, ki jih potrebuješ za določeno šolsko leto in razred. Mi že vsa leta naročamo pri njih in do sedaj je še vse štimalo in še vsako leto sta otroka imela vse na razpolago. ponavadi pa to naredimo kar takoj po koncu šole, saj je tako najceneje in še na počitnice gremo brezskrbno. Tako kot letos :)

onavadi pa to naredimo kar takoj po koncu šole, saj je tako najceneje in še na počitnice gremo brezskrbno. Tako kot letos :)
Niso imeli, ne matematike in ne slovenščine. Ker je letos nova izdaja. In je med seznamom s popusti ni bilo. Tako da me je ceneje prišla na kkoncu Kopija. Vse smo dobili že 16.8.2013.

alda -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (27.8.2013 19:41:20)

Dz naročili pri Kopiji in dobili že 13.avgusta!
Pridni [sm=smiley1.gif]

Nusika35 -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (3.9.2013 12:43:23)

Shorty RR, to pa mi je res nenavadno. Kakorkoli, včeraj sem bila pri njih ker sem iskala še nekaj manjših stvari, pa imajo še zmeraj 30% na potrebščine. Ostale stvari prek emke smo pa že nekaj časa nazaj dobili.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]