SU -> RE: kdaj nameravate kupovati stvari za v šolo? (12.6.2013 11:38:03)
|
Mi naročimo pri Ajdi, plačamo pa nekako v treh obrokih... Naročiva tko nekak junija-julija, da ni potem panike konec avgusta... Sicer pa imajo skoraj vse knjigarne internetni dostop do seznamov zvezkov in učbenikov vseh šol, ki so ga dale... Npr. greš v neko njigarno v Lj. in rečeš: Jaz bi pa vse stvari, ki jih potrebujejo na ____ podružnici na npr. Dobovcu za 1.r. in baje naj bi imeli možnost, da seznam vidijo in ti posredujejo/ponudijo potrebščine s seznama. Tako, da ni potrebno jemati pri točno določeni knjigarni/založbi, da bi imeli seznam... Sicer pa ima zelo veliko založb zdaj to prakso, da imajo že oni sezname in lahko naročiš... Mislim, da cene se pa ne razlikujejo veliko?! Je pa razlika v raznih ugodnostih, ki jih ponudijo-npr. popust, darilo ob naročilu ipd. Ne vem... mislim, da se zaradi ugodnejših cen ne splača vozit/hodit naokrog po tisočih knjigarnah, ker ni take razlike. Ali pač? Ne vem... ne zdijo se mi take razlike v cenah oz. jih sploh nisem zasledila... Ja, kar tak lep finančni zalogaj so te šolske potrebščine.... posebej, če imaš dva, tri, štiri.......[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|