Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 25.7.2012 16:54:27
|
|
|
|
Ejla
|
Roxy, zal mi je! Sicer pa so bikci ravno tako trmasti kot ovenčki, tko da bo tudi aprilček pravi mesec za tvojga dojenčka. Sam pridno slončkajte v avgustu , pa dopust si prvoščit! Bom stiskala pesti naprej zate in ostale , ki ne čakate v avgustu. viva se v vsem strinjam in čakajmo na ta plusek! Običajno je za počakat vsaj 14 dni po O, torej če si imela o na 20. dan cikla, bo ta cikel daljši-34 dni, zato počakaj. Jst imam sicer 34 dnevni cikel, tokrat pa je bila o na 23 dan, torej + 15, kot pri meni traja, in ta mesec je moj cikel 38 dni. Upam, da boš psihično zdržala...torej do ponedeljka. Ne it kupit testka prej, kr če ne se ne boš zadržala.
< Sporočilo je popravil Ejla -- 25.7.2012 16:58:42 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 25.7.2012 17:21:11
|
|
|
|
mamica deklicam
|
ejla, tu pa nimaš prav. Ovni so veliko bolj trmasti od bikov. Moj mož je oven jaz pa bik in mi smo vsaj pametno trmasti. On pa kar rine in rine.. (ali pa je mogoče tisto:mi moški imamo vedno prav, hehe) Drugače pa ni važno, kaj je samo da dobimo te male štručke in da so zdravi. Zase močno upam, da bo uspelo in bomo ptoti koncu aprila dobili novega člana. Tukaj pa močno navijam, da še kakšna zagleda tako željeni plusek. DAJMO PUNCE!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 25.7.2012 17:59:54
|
|
|
|
Ejla
|
Mogoče, ampak samo mogoče to pravim, ker sem sama ovnica , ampak skor gvišno drži tisto ...jaz sem moški in imam vedno prav. Sicer pa se loh zmenmo, ti kar bikca pocrtaj drugo pomlad, jaz pa še upam na ovenčka...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2012 20:29:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 12:36:38
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO ALI : SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČKE:3 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, Sa.je, tana01, čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica, Katte
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 12:39:14
|
|
|
|
witch
|
ROXY_ naj bo avgust lepši. viva jaz bi na tvojem mestu še ene par dni počakala s testom. Držim pa pesti da je to to. Da bo velikkkk plus. lidik za popoldne pošiljam cel živalski vrt do tvojega G Za vse ki še čakate pa da boste vse roza.
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 13:11:23
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch hvala za tale živalski vrt !!!! ga bom še kako potrebovala....sem ugotovila, da tele lune menda vplivajo na moje stanje tam spodaj....spet nek hudič, ki ni več čisto bel
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 14:16:37
|
|
|
|
witch
|
lidik P O Z I T I V N O! Še eno urco. Vse je ok.
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 14:21:12
|
|
|
|
lidik
|
ja witch sej vem pozitivno ja...sej si dopovedujem.....ampak strah je pa gospod, ki se noče poslovit trenutno od mene
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 15:38:18
|
|
|
|
Ejla
|
Moj karakter je tko švoh, še do jutri bi mogla počakat, pa sem šla po test za jutri in kaj zdaj ...sem kar lulala...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 15:47:12
|
|
|
|
Ejla
|
in nalulala....????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 16:41:01
|
|
|
|
Ejla
|
MinkaP oprosti, ker se nisem zadržala do jutri skupaj s tabo...naj počakam še nate, da povem, kaj sem nalulala??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 16:46:30
|
|
|
|
*viva*
|
Lidik, kdaj imaš danes? Jooj, kako stiskam pesti in mislim na tebe! Dobro vem kako se počutiš. Aja, sem pzabila napisati, da tudi jaz gledam One born every minute in ja, tudi jaz sem zravem kot fontana sredi trga mislim, da nam to vsem delajo hormoni in klic narave v naših srčkih Ja, čakam in čakam s testom, zagotovo ga ne bo pred drugim tednom, morda zdržim celo do konca, če me prej ne preseneti kaj obarvanega. Zaenkrat ni nekih sledov, je pa neko čudno špikanje na levi strani, prav ne znam opisat, taka topa bolečina na trenutke, včasih malo močnejša, včasih malo manj, včasih pa več ur niti malo... in ne, ni podobna pmsju...bomo videli Sem bila včeraj na meditacijah, neverjetno kako mi godijo in kako me pomirijo in mi snamejo tista črnogleda očala... toplo priporočam Drugače pa kaj je zdaj, par dni nam je še ostalo..kje ste rozike??? Ejla nič čakat, hitro nam povej, da je Čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 16:49:20
|
|
|
|
Ejla
|
Nalulala dve debeli veseli črtici!!! Zdaj pa pozitiva naprej da zdržijo 9 mesecev! Naj bo še vam za spodbudo moja roza!
< Sporočilo je popravil Ejla -- 26.7.2012 16:50:07 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 16:53:52
|
|
|
|
*viva*
|
jeeeeeiiiii sem vedela ČESTITKE še enkrat! Znaki? Da vidim, če se kje najdem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 16:55:13
|
|
|
|
curly
|
ČESTITKE, tudi od mene! Želim ti srečno in zdravo do KONCA!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2012 18:01:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 21:17:26
|
|
|
|
Ejla
|
IZVIRNO SPOROČILO: *viva* jeeeeeiiiii sem vedela ČESTITKE še enkrat! Znaki? Da vidim, če se kje najdem Znaki...edino ščipanje v spodnjem delu trebuha, še posebej ko sem naredila kak nenaden gib(torej širjenje maternice najbrž), prsi niso nič napete, in malo me slabi- sam mene to pogosto-problemi z želodcem...tako da v bistvu res tisto špikanje ki me je spomnilo na prvo nosečnost. Hvala punce za čestitke, zdej pa še mal pozitivne energije, da se bo tokrat vse v redu izteklo. Viva držim pesti, minkaP ne obupuj!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 26.7.2012 22:30:50
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Ejla čestitke tudi od mene. No pa boš zgleda res ovenčka cartala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2012 7:35:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 7:38:41
|
|
|
|
LittleSun
|
Ejla viva kakšno je stanje?? lidik?? je vse ok? sem mislila nate. niinii kje si? si nalulala ??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 8:07:01
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO ALI : SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČKE:4 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, Sa.je, tana01, čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica, Katte
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 8:08:00
|
|
|
|
witch
|
ejla čestitam minkaP naj bo avgust lepši viva kako je?
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 8:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke Ejla dejmo rozike polepšajte julijski seznam A.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 8:49:46
|
|
|
|
srečki
|
Hey babike, evo pa se spet malo oglašam, se opravičujem ker sem tok malo na forumu, a mi ne uspe. Najprej vse ki ste zagledale + čestitke, vsem ki pa še čakate držim pestke. Vsem tistim ki pa ni uspelo (tudi meni ni ta mesec) pa pošiljam . Tako se selim v avgust. Lep dan vsem :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?