ronja
|
tutan, ni panike, hehe, verjamem, da je moralo čudno zgledat v tvoji predstvi . Samo sadnih in kavinih jogurtov ne dam (rajši ne it gledat, kok je tam not cukra in maščobe in vsega hudega;) - ampak ti garantiram, da vse to not prinese tisti občutek, da se pocrkljam z enim (ali večimi:D) takim jogurtom, ki mi je všeč - očitno ta relaksacija tok zbije cuker, ker to je dejansko merljivo, pa sem lahko preverila. 0,5 mleka pa res ne kupujem, tisto je sama voda, kadar ne dobimo domačega, kupim 1,6 zame in 3,5 za tamali, ker je za otroke boljše, če jejo polnomastne izdelke. Sicer se strinjam, da se da še precej bolj zdravo živet, tako kot smo recimo jedli na morju, ampak vsak dan bi pa težko vse folgala 365dni na leto za vseh 5, pa oba v službi... Po moje sva se narobe razumeli v tem, da si ti pisala, da ti izdelki niso ala bolj zdravi od navadnih (tu se strinjam), jaz pa da niso škodljivi, da ni treba, da jih vržemo iz prehrane in nadomestimo z unim enim nadomestkom (meni so pa prali možgane na diabetološki, kako so vsi sadni in vsi drugi jogurti, ki niso ego brez vsega, totalno škodljivi, ker majo not cuker:), pa samo ovsene kosmiče smeš, itd (saj so dobri, samo ne vsak dan). Pa moja mami je tudi mal ubrisana včasih na te zdrave zadeve, sestra tudi periodično, potem drugič jesta pa spet stvari, ki so res , ker se seveda dolgoročno takega načina navadno ne da furat... Potem mam pa v glavi, kako nekdo pametuje, kako tak jogurt ni ok, pa ne smeš jest namaza, pa ne marmelade, ker ma cuker not, pa ne tega, pa unga... pa potem ne smeš nič jest (jaz ap rada jem, pa se zbunim:D).