Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sirup črna redkev in med 26.5.2012 17:18:33
|
|
|
|
šrimpf
|
tok teksta, pa še kar brez odgovora na vprašanje
|
|
|
|
RE: sirup črna redkev in med 26.5.2012 17:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
tok teksta, pa še kar brez odgovora na vprašanje šrimpf-zelooo smešno Sprašujem ,ker mi je v lekarni rekla,da je za izkašljevanje
|
|
|
|
RE: sirup črna redkev in med 26.5.2012 17:34:26
|
|
|
|
mateyka
|
meni pomaga da neham kašljat.
|
|
|
|
RE: sirup črna redkev in med 26.5.2012 18:47:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
Za pomiritev kašlja. Moj mož je 3 mesece kašljal kot utrgan (neka viroza z dolgotrajnim kašljem) in to tako zelo, da ga je naglušni tast ponoči slišal dol do pritličja..Res grdo kašljal. In sem kupila ta sirup od medexa + čaj pljučnik. Rezultat - v 1 tednu je popolnoma nehal kašljat. Naslednji mesec pa, takoj, ko je spet staknil to kašljajočo virozo, sem mu takoj spet kupila sirup in je bil v 3-eh dneh dober. Priporočam zelo. Sodelavkina hči je tudi imela to virozo in ji je kar sama pripravila ta sirup: domača črna redkev v katero izdolbeš luknjo v katero naliješ med (lahko tudi sladkor če ni medu). To pustiš stati nekaj časa (pol ure? ne vem točno) in potem iz vdolbinice na žlico naliješ nastali sirup (med se prepoji s sokom črne redkve oz. sladkor postane tekoč kot sirup). In baje je bila njena hči v dveh dneh ozdravljena kašlja.
|
|
RE: sirup črna redkev in med 26.5.2012 19:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šla v lekarno in sem ji rekla,da mi naj da sirup za lažje izkašljevanje pa mi je dala tega črna redkev in med. Potem pa sem na googlu odtipkala in prebrala ,da je za pomiritev.Zato sem še tukaj vprašala,da vidim kakšne izkušnje imate kaj ve. Hvala vsem za odgovore
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?