sazi -> RE: odločba za vrtec-upoštevali samo 1 avto (28.5.2012 12:29:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 IZVIRNO SPOROČILO: sazi Mi pa ni čisto jasno, kako jo je samo to vrglo 2 razreda višje. Po mojem razlika ne more biti tolikšna samo zaradi tega. V tem primeru bi morala imeti na računu blizu 100.000 EUR. Od letos dalje je nova lestvica za izračun plačila vrtca in če si po tej lestvici dva razreda višje uvrščen s praktično istim dohodkom kot lani. Poleg tega pa konkretno meni dva razreda više pomeni 3% višje plačilo, kar znaša enih 16 €. Lani sem bila v 4. razredu, letos sem v 6, pa imamo prihodke približno enake kot lani, niti nimamo nobenega drugega premoženja, ki bi ga upoštevali. Ja, saj to mi je jasno. Zato pravim, da nekaj 1000 EUR na računu ne more biti razlog za plačevanje 2 razreda več. Kriv je nov sistem in ne nekaj 1000 EUR. Zato tdui še dokaj mirno čakam na odločbo, ker menim, da tisti denar na računu ne more biti tako usoden. Če bi ibli drugače na zgornji meji kakega razreda, bi me lahko porinil razred višje, da bi ibla pa zato 2 razreda višje, bi morala imeti na računu res celo bogstvo.
|
|
|
|