picola1
|
No, pa da še jst pokomentiram... Alma mi je bla na začetku antipatična (še bolj pa Bianca), ampak odkar se je mau skulirala (je blo videt, da jo je mnenje množice res prizadelo in se je zgleda mau usedla sama s sabo) mi deluje prov fejst punca in upam, da bo zmagala, ker ima fenomenalen glas... Na začetku sem navijala za Matijo, ampak mi je čedalje manj všečen, ker se mi zdi, da je mau preveč jebivetrski...vse jemlje z levo roko, ne nauči se besedila, dela stvari po svoje...Sej mogoče mu bodo katere od teh lastnosti prišle prov pri njegovi karieri, sam vsen mislim, da se bo mogu mau vzet v roke...-sangviničen tip, pač...:D Aja, pa moti me njegova angleščina... Ana odlično poje, ampak za mene osebno ima preveč močan, grob glas...čist malenkost višji pa bi blo odlično...Pa preveč mi je samokritična, že kr mau mi je nadležna s tem... In&Out...no go...razglašeni (čeprav čedalje boljši, sam še vseen niti približno si glasovno ne zaslužijo bit v tej oddaji tukej, kjer so zdej......ampak sej vemo...najstnice pa glasovanje pa to...ni dvakrat za rečt, da ne bojo zmagal-upam, da ne) Demetra mi tut ni slaba, sam mi ima preveč enolične nastope...no, sej jih ima Alma načeloma tut, sam mi ima Alma neprimerno lepši in bolj čist glas kot Demetra... Žal mi je za Ajdo, ker je super simpatična, ima dober glas in ful pozitivno energijo...Upam, da bo nadaljevala s petjem in da jo bomo še slišali! Jadranka ima pač svoj stil, mislim, da tut, če si ga ona ne izbira, se najbrž tut ne pritožuje kej prov fejst...se mi zdi, da je pač tut taka bolj ekstravagantna nasploh v življenju... Aleš mi je simpatičen...Damjan pa že prav pretirava s tem jokanjem... Sem pa presenečena, da ni nobena omenila REKLAAAAAAAAAAAM...****ti, pol oddaje so sam faking reklame, no! Bedno.
< Sporočilo je popravil picola1 -- 17.6.2012 17:34:28 >