Alfabeta -> RE: Ali gledate X factor - stiliziranje (1.6.2012 20:09:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Zadnja oddaja in Jadranka... Katastrofa... Alme organsko ne prebavljam zaradi njenih začetnih oddaj, kjer je morala na vsak način zmagat... Demetra, super glas, super punca, In&out iz oddaje v oddajo boljši... Matija je bil moj favorit do zadnje oddaje, ker si je sam postavil izziv in ne upošteva navodil Jadranke... SWAGice so mi totalno mimo.... Tudi Ajda mi je všeč... Ana ima za moje pojme preveč agresiven glas... Mi je pa zelo všeč Alešev stiling... prav dobro izgleda... Moram rečt, da sem se kar našla v teh tvojih razlagah. Edino pri Alminem komentarju se pa ne morem strinjati. Zato ne, ker jemljem te stvari tako, da mi vidimo samo delčke celotnega šova. Da niso stvari vedno tako črno bele kot se zdijo. In se bojim, da bo kljub odličnemu vokalu izpadla zaradi ljudske nepriljubljenosti, katero so videli in vzeli da je to to po teh nekaj odsekih. Meni osebno je šla bolj na živce Bianka, (saj je ne, od s.w.ag?), ampak je ne bi mogla zaradi tega "ne poslati" naprej, če bi imela tak vokal (pa ga nima in ga tudi ne bo imela) Pa da ne bo pomote, ne poznam Alme...ampak mi je res ne fer. Sicer je pa tako, da tudi ne vemo kako nepriljubljena oz. v ozadju izven odra kaka high zvezda, recimo domača Helena, a ne? Morda je pa ona hudo antipatikus, ampak ker ni rabila skozi tak šov, tega ne bomo vedeli. Kar se pa Jadrankinega stajlinga tiče... Na isti način so delali na hrvaškem RTL, pri Hrvatska traži zvjezdu, z .... joj kako se že piše.... Aja, Anđa Marič, je bila vedno na tak način zrihtana.. K vesoljček... Tako da očitno je to to...
|
|
|
|