ronja -> RE: Ali gledate X factor - stiliziranje (15.5.2012 13:54:35)
|
"dobro si oglej ta dva "strica". mali me čudno pogleda...sem rekla: "ker niti slučajno ne bom dovolila, da takšen hodiš po svetu" Po moje če mu boš to ful strogo prepovedovala, se ti zna zgodit, da bo glih to hotel... Vsaj če se sebe spomnim: nisem mela ure, niso mi govorili, kako se oblačit - in sem se oblačila normalno in nisem ne vem kaj žurala. Če bi mi težili, bi pa ziher naredila točno obratno, ker sem strašansko rabila svobodo in zaupanje. Če mi tega ne bi dali, bi se po moje ornk kregali... Tak da ne vem, kaj je tu najboljše naredit... Se mi zdi, da jih pač vzgajaš dokler so mali in potem upaš v puberteti na najboljše - navsezadnje vsi pravijo, da takrat kaj dosti ne moreš več anredit, razen da jim daš občutek, da jih maš rad, ne glede na to, kake zganjajo... Moram priznat, da si ne bi želela, da se pri 15ih prebadajo, pa potetovirajo, pa farbajo lase, itd... Ampak ne vem pa, koliko je to najstniku možno prepovedat... Oz. kdaj... Pri 12ih ziher še lahko, pri 16ih pa nisem več tako ziher... Upam, da ne bojo delali česa nereverzibilnega, skratka...
|
|
|
|