|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene inštrukcij
4.9.2005 20:49:06   
Anonimen
Mal sem brskala po netu za ponudniki inštrukcij. zdaj pa se sprašujem a se sam meni zdi pretirana cena 4.500 sit za 45 min inštrukcij iz slovenskega jezika??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Cene inštrukcij
4.9.2005 20:59:35   
Naty*Taja
JA! Jaz vem za matematične po 3000!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Cene inštrukcij
4.9.2005 21:03:12   
Anonimen
Hm... no očitno sem res jz tolk čudna....
Meni ne bi niti na misel prišlo postavit tako visoke cene.....
Jah očitno bom mogla mnenje spremenit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Cene inštrukcij
4.9.2005 22:19:13   
Jančika_
O madona . Jaz bi si potem lahko že bajto postavila, če bi imela take cene . Saj je res, da je veliko dela, ampak vem tudi, da nekateri moji učenci ure plačujejo iz svojega žepa, pa recimo doma so štirje otroci...ne morem in nočem zaračunati toliko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Cene inštrukcij
5.9.2005 0:00:08   
willma
Halo?

Ja, a potem jaz dajem zastojn inštrukcije iz matematike in fizike?

4.500sit???? za 45min???
WAU!!!

noro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Cene inštrukcij
5.9.2005 2:37:33   
kati1
inštukcije, ki jih izvajajo posamezniki preko oglasov (interneta, na črno, idr.) so velikokrat dražje kot inštrukcije na organizaciji, ki se s tem ukvarja (delala tam 3 leta) ... preveri in vzemi inštrukcije tam. Res pa je, da cena raste z zahtevnostjo (OS, SŠ, fakulteta).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Cene inštrukcij
5.9.2005 8:36:34   
SaaS
Tudi meni se zdi malo preveč. Veliko sem inštruirala in vem, da so cene zelo različne (45min/60 min, OŠ/SŠ/fakulteta, pri inštruktorju doma/pri šolarju... ). Veliko je faktorjev, ki vplivajo na ceno, ampak to je vseeno veliko. Mogoče so mišljene inštrukcije slovenščine za odrasle - tujce, poslovneže. Te so pa ponavadi kar drage in stanejo več kot inštrukcije slovenščine za osnovno šolo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Cene inštrukcij
5.9.2005 8:39:36   
Anonimen
Jaz sem za inštrukcije angleščine v Kopru za uro in pol plačevala po 2000.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Cene inštrukcij
5.9.2005 8:43:42   
soncece24
Pa kaj so nori, al kaj? Tolk jaz niti za stran prevajanja ne računam.To je absolutno preveč. Kaj ti rabiš al daješ inštrukcije, solatka? Če jih rabiš, ti zrihtam ceneje, če pa daješ, pa bi jaz računala tam okoli 2000 na uro, odvisno od zahtevnosti, kot je že ena napisala (oš, sš) in odvisno od namena, recimo priprave na maturo so sigurno težavnejše kot pa za kontrolko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Cene inštrukcij
5.9.2005 8:54:38   
Anonimen
Sunshine...inštrukcije so bile za mojo mulo,ker je imela
popravni iz angleščine-srednja šola.
Inštrukcije ji je dala profesorca angleščine,ki pa je izjavila,da ona pa že ne bo izkoriščala dijake in nabiljala ceno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Cene inštrukcij
5.9.2005 8:57:24   
soncece24
vsaj ena poštena taki so danes redki. Pa za 4500 na uro jo jaz v rit nabrcam. ko sem jaz še hodla na inštrukcije (fizika), kar je že 100 let nazaj, je bla ura še jurja. sam o tem lahko samo sanjamo v današjem kapitalizmu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Cene inštrukcij
5.9.2005 8:59:12   
Anonimen
IMaš prav,preden smo jo našli smo se zgražali nad cenami vse so se gibale okoli 4000 jurje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Cene inštrukcij
5.9.2005 9:02:00   
soncece24
oderuhi. pol pa še kdo taki to dela, ki nima pojma o učenju, pa še otrok nič ne odnese od tega. pol pa maš stran zmetan denar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Cene inštrukcij
5.9.2005 9:03:36   
Anonimen
soncece24 je napisal/a:

oderuhi. pol pa še kdo taki to dela, ki nima pojma o učenju, pa še otrok nič ne odnese od tega. pol pa maš stran zmetan denar.

Ja saj so večinoma študentje.Saj razumem,da si želijo zaslužka,za preživljanje,ampak kar je preveč je preveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Cene inštrukcij
5.9.2005 9:08:00   
soncece24
a še študentje tolk računajoŽ????? adijo. saj pravim, jaz za prevajanje ne dobim tolko, pa mora bit valda brezhibno, oni pa odirajo boge dijake pa še diplome nimajo. ne rečem kak absolvent, ampak verjetno že v 1. letniku začnejo. Ma jaz ne bi upala inštruirat, pa študiram nem-ang, sam nisem profesorica. Jaz pravila obvladam, učit pa ne znam. Pol pa reveža, ki je že itak nesrečen, ker mu nekaj ne gre še bol zafrustriraš

potem je verjetno res boljše, da najdeš eno organizacijo, ki se s tem ukvarja, čeprav sploh nisem vedla, da to obstaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Cene inštrukcij
5.9.2005 9:17:18   
Anonimen
Katja je iskala po spletni strani Obala net.
Vsi ki so imeli objavo za inštrukcije:so bili študentje in celo dijaki srednjih šol,morda kako leto starejši od moje hčere---ne hvala!
Še sreča da smo to profesorco staknili.
Potrebovali jo bomo kar celo šolsko leto,vsakič ko bo kaj zagustilo,in je pripravljena,lahko kadar potrebujemo jo pokličemo.
No za matematiko pa je odlična hči družinskih prijateljev,stara prav tolk kot naša,vso osnovno šolo in sedaj v srednji ima petko v matematiki.
Kolk sem ji hvaležna,ker si je vzela čas in prfektno razložila matematko
Brez plačila seveda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Cene inštrukcij
5.9.2005 9:17:58   
india
Sem letos poleti inštruirala eno deklico,ki jo je celo leto inštruirala študentka 3.letnika FILO, pa je lepo pridelala 2 popravna: NE in AN. Jemala ji je pa po 3500 na uro, 45 min. Jaz sem jo spravila skozi popravna, računala pa dooooosti manj. Saj niso normalni nekateri,ki imajo take cene. Potem pa otroka še nič ne naučijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Cene inštrukcij
5.9.2005 9:25:58   
Anonimen
Ja Miška škoda ko si tako daleč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Cene inštrukcij
5.9.2005 9:29:57   
žužu
4500 sit za 45 min je cena inštruktorja z licenco za inštruiranje.
mi, laiki, pa lahko računamo malo manj, naučimo pa ravno toliko.
jaz recimo računam za 60 min AN in SL, za osnovno in srednjo šolo 1200 sit oz. po dogovoru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Cene inštrukcij
5.9.2005 13:43:55   
Naty*Taja
Drage moje punce. Jaz osebno mislim, da je to res prevelika cena! Sicer sem pa tudi mnenja, da so inštrukcije - sploh pa jezikov ponavadi eno veliko podpiranje lenobe, al pa bolj kot učenčeva, želja staršev! Če bi otroc v šoli poslušal in doma delal domače naloge, pa sproti profesorja vprašal kar ne razumejo, bi bilo veliko manj povpraševanja po inštrukcijah! Tudi jaz sem imela probleme (VELIKE) z angleščino v srednji šoli, pa sem z veliko truda in učenja tudi to spravla na 2 brez inštrukcij. Sej ne rečem, da je vedno tako, ponavadi pa ja! Sicer s tem mišljenjem sama sebi v skledo špukam, sam kaj ko sem jaz tak človek, da nerada izkoriščam, sploh pa ne za denar! Ponavadi inštruiram kr zastonj, al pa za kako protiuslugo, ker je pa tudi res, da je takole ilegalno inštruiranje delo na črno in baje hodijo okrog na inštrukcije očki- inšpektorji ki te lepo za..., ko jim ti hočeš ustreči in pomagati "njegovemu" otroku!! Tak da mal pazite, ka pišete po forumu un kam devate oglase!
No če pa katera rabi kak nasvet iz matematike, naj mi pa kr piše!Bom rada pomagala - zastonj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Cene inštrukcij
5.9.2005 13:47:58   
Anonimen
Mi smo šli na inštrukcije na priporočilo profesorjev!
Če ne gre ne gre!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Cene inštrukcij
5.9.2005 13:56:42   
Urša
A take so že cene? Jst sm nazadnje inštruirala angleščino 2 leti nazaj...je bla cena 2000sit za 60 minut. 4500 je res preveč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Cene inštrukcij
5.9.2005 14:16:11   
nejcko

Jaz sem lani imela ceno za 45 min 1500 sit, za 60 min pa 2000 sit in sicer za dijake 4. letnikov predvsem s poudarkom na pripravi za maturo.

A zdaj so pa že take cene? Jaz bi verjetno imela še vedno isto ceno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Cene inštrukcij
5.9.2005 16:49:58   
Primoza
Jančika je napisal/a:

O madona . Jaz bi si potem lahko že bajto postavila, če bi imela take cene . Saj je res, da je veliko dela, ampak vem tudi, da nekateri moji učenci ure plačujejo iz svojega žepa, pa recimo doma so štirje otroci...ne morem in nočem zaračunati toliko!

Jaz sem nehal inštruiati pred petimi leti pri ceni 1500 sit za šolsko uro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.