Naty*Taja -> Cene inštrukcij (5.9.2005 13:43:55)
|
Drage moje punce. Jaz osebno mislim, da je to res prevelika cena! Sicer sem pa tudi mnenja, da so inštrukcije - sploh pa jezikov ponavadi eno veliko podpiranje lenobe, al pa bolj kot učenčeva, želja staršev! Če bi otroc v šoli poslušal in doma delal domače naloge, pa sproti profesorja vprašal kar ne razumejo, bi bilo veliko manj povpraševanja po inštrukcijah! Tudi jaz sem imela probleme (VELIKE) z angleščino v srednji šoli, pa sem z veliko truda in učenja tudi to spravla na 2 brez inštrukcij. Sej ne rečem, da je vedno tako, ponavadi pa ja! Sicer s tem mišljenjem sama sebi v skledo špukam, sam kaj ko sem jaz tak človek, da nerada izkoriščam, sploh pa ne za denar! Ponavadi inštruiram kr zastonj, al pa za kako protiuslugo, ker je pa tudi res, da je takole ilegalno inštruiranje delo na črno in baje hodijo okrog na inštrukcije očki- inšpektorji ki te lepo za..., ko jim ti hočeš ustreči in pomagati "njegovemu" otroku!! Tak da mal pazite, ka pišete po forumu un kam devate oglase!
No če pa katera rabi kak nasvet iz matematike, naj mi pa kr piše!Bom rada pomagala - zastonj!
|
|
|
|