curly -> RE: II pričakujemo junija (8.6.2012 18:42:49)
|
Žabica, [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] pošiljam [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ti me čisto preveč spominjaš name s temi nerednimi menstruacijami in težavami. Jaz bi ti svetovala, da greš do G in mu rečeš, da se že 1 leto trudita in ne rata, ker boš itak čakala še na datum na neplodnostni in tudi preden sploh greš v kakšen postopek mine 3/4 leta. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Sama sem na neplodnostni že skoraj 1 leto pa še nisem nosečka. [sm=smiley13.gif] Še zdaj se tolčem po glavi, zakaj nisem šla prej po napotnico, ker bi mogoče že zdaj bila [sm=nosecka.gif]. Naj še dodam, da ko sem jaz šla do mojga G, sem mislila, da bom dobila kakšne tablete, ne pa napotnico za neplodnostno. Tam sem doživela šok in tudi napotnico sem za 2 tedna pospravila v predal. Počutila sem se označeno, za "jalovo", ker potrebujem pomoč. Potem sem se končno sprijaznila, da pač potrebujeva pomoč in poklicala na neplodnostno. Datum sem dobila čez 5 mesecev... Naslednjih 5 mesecev sva hodila na preiskave. Sledila je operacija, spodleteli IUI, zdaj pa smo tukaj. Čakam na drugo inseminacijo in nek glasek mi govori, da tudi s tem postopkom ne bo šlo, zato komaj čakam, da greva na umetno. Razgovor za umetno sem dobila šele septembra pa sem bila tam v aprilu. K temu bo treba še prišteti dobre 3 mesece in ugotovim, da letos verjetno še ne bom [sm=nosecka.gif]. Stvari na neplodnostni v MB potekajo zelo počasi, zato vam polagam na srce, če imate težave, pojdite do svojega ginekologa! Upam, da nisem preveč zatežila, ampak jaz, če bi lahko šla še enkrat od začetka, bi šla prej na neplodnostno...
|
|
|
|