Poka -> RE: II pričakujemo junija (6.6.2012 21:28:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *viva* Evo me. Kar lepo me dajte prosim pod x.6. (če sene bom slučajno direkt selila v julij), ker se je zgleda začelo moji [sm=hudicek1.gif] malo fertajčkat... Bomo videli kaj bo 15., ko imam UZ... Drugače pa, sklicujem izredno sejo starin iz Štajerske... LS, Helenčica,Witch pa še kakšna starungla je dobrodošla. Predlagam, da se dobimo kak popoldan, najbolje v Europarku ali...? Kaj pravite LS, Helenčica the Quinn in Witch??[sm=bravo.gif] Za vse nas tokrat spet odpiram pipico z roza barvo, lahko si jo tudi shranite v karnistre, če bo kaka suša [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Lp Heej... ne me izpustit, jaz sem tud iz Štajerske :) Se štejem med starine po letih in po letih poizkušanja, sem že doktor... Pa ravno študiram - vse moje kolegice so že rodile, s kom se bom sploh potem družila in moji otroci, če bodo vsi že takrat v šoli, moji pa mogoče še v plenicah... Moj se ne more sprijaznit, da bo treba poizkušat z IVF - in ne vem, a se naj prijavim - čeprav teoretično imam pa glede na moje težave možnost zanosit po naravni poti, čeprav mi je ginekologinja namignila na IVF, sam po drugi strani je pa rekla, da naj še probam naravno, ker sem mlada (32 bom). In zdaj ne vem kaj naj naredim, vemo pa, da leta kar tečejo in da se kar načakaš preden prideš na vrsto.
|
|
|
|