Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 27.6.2012 7:34:26
|
|
|
|
LittleSun
|
inci ah ta naš nesrečni seznamček upajmo da bo poletje bolj rozasto.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 27.6.2012 10:02:28
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: inci jaaaa v poletnih mesecih morajo bit sam pluseki :)) morje, dopust, uživancija.. amm eno vprašanje..zadnja dva meseca dobim pred menstruacijo rjav izcedek, šele nato menstruacijo..sem malo brala po forumih,ampak so odgovori različni..moja ginekologinja pa je na dopustu...ma katera kakšne podobne težave..in če je to kaj narobe? sončkast pozdrav Jaz sem imela podobne težave. Tudi do 1 teden pred M rjav izcedek. Ko sem pila krvomočnico, se je zadeva malce izboljšala na 1 dan pred M. Pisala sem takrat Pušenjaku, ki pravi da tak izcedek ni problematičen, če ne traja več kot 5 dni, razen če se pojavi prej kot 9-10 dni po ovulaciji. Potem sem bila tudi na vseh možnih testih v ambulanti, kjer se je izkazalo da sem zdrava. Hočem reči, ne skrbi, res ni razloga za skrb.
|
|
RE: II pričakujemo junija 27.6.2012 20:30:06
|
|
|
|
inci
|
aaa hvala tippi in helenčica :) sej nisem bila ne vem kako v skrbeh, samo ko berem forume, je tolk različnih mnenj, da že ne veš pol... no pa selimo v naslednji mesec...že komi čakam morje...in najbrž ve tudi :) sonček, možgani na off..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2012 9:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
HeLenčica, a tisti mesec, ko si zagledala plusek, si ravno tako dobila rjav izcedek? (Imam enake težave, ampak krvomočnice pa res ne bi pila, ker dobiš lahko ful močnejšo M po njej in tega res ne bi rada.)
< Sporočilo je popravil katka_ -- 28.6.2012 9:37:19 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2012 10:07:23
|
|
|
|
HeLenčica
|
Katka, no ja, sicer sem imela izcedek, ampak 7 dni po O in je bil vgnezditvena.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 28.6.2012 18:30:45
|
|
|
|
črtica1
|
ojla, tudi mene obarvajte modro. drug mesec več sreče.. je pa novo pravilo v naši službi, ker nimam otrok lahko delam cele dneve..ko druge odnašajo rit domov da ne govorim kdaj. pa sem tiho in delam. sem rekla da zdj je tut men tega dost in ne bom poslušala da se delajo norca iz mene. ne bom grenila teme. uživajte v poletju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2012 7:02:42
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO ALI : 9.6. nova anonimna 14.6. anonimna 15.6. anonimna črtica1 16.6 Sa.je (12. krog) monsy 21.6 niinii LittleSun (19.krog) 22.6. čiba (2.krog po SS) 23.6. leychi lidik 25.6. Poka 26.6. curly 30.6. S* rozi55 x.6 inci halči zaspančka ROXY_ SKUPAJ NAS JE: 23 NOSEČKE:3 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy, Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly, klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana, žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85 IZPITI x.6 witch curly Navijamo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 29.6.2012 12:07:09
|
|
|
|
oreh
|
Dan, malo sem samo prišla gor, da vas pozdravim. A že vse na dopustu ali smo odklopu od foruma? Jaz sem 7 dni od O, pa imam že 2 dni nosečniške znake , joj, kako si grem v takih dneh na živce. Zakaj ne bi mogle enkrat boleče prsi ostat boleče, ne da se vse konča tik pred prihodom ? Ampak ne preostane drugega kot spet upati, da pa tokrat 100% bo. Curly, kako pa je s tabo, mladika, katte, witch, LS?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 1.7.2012 22:00:38
|
|
|
|
S*
|
No če se je mesec začel z modro ga pa še končajmo z modro. Moja jr prišla, HB točno, ker grem čez 1 teden na dopust in se mi ne bo treba na morju še s tem ubadat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?